CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Cariera / Esti somera? Nu e pentru totdeauna. Fii optimista!

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1948 Publicat la data: 2010-01-25 Autor: Saloane.ro

Esti somera? Nu e pentru totdeauna. Fii optimista!

Ţi-ai pierdut job-ul? Stai acasă de câteva luni bune şi nici măcar nu mai speri că îţi vei găsi un loc de muncă decent? Ei bine, nu eşti singura. Ştiu, nu te interesează soarta altora, dar gândeşte-te că întotdeauna e loc de mai rău. Hai, nu-ţi mai plânge de milă! Bine că nu ai rate de plătit. Sau bine că ai cu ce să le plăteşti şi casa nu e plină de vrafuri de facturi care aşteaptă să fie achitate. Bine că are cine să te ajute. Eşti norocoasă dacă nu trebuie să treci singură prin asta, ştii?

Tot ce-ţi trebuie acum e o schimbare de atitudine. Rapid! În primul rând, trebuie să fii optimistă, să ştii ce vrei şi să-ţi alegi un ţel. Atenţie, însă! Nu carecumva să cazi într-o capcană foarte des întâlnită: ţelul trebuie să fie unul realizabil. Nu la limita imposibilului. Altfel, depresia ta se va agrava şi îţi va fi mult mai greu să te ridici.

Acum, că ştii ce vrei, fă tot ce-i stă în putere ca să-ţi vezi visul cu ochii. Actualizează-ţi CV-ul şi... la atac! Scotoceşte internetul, dă sfoară-n ţară printre prieteni şi ai grijă să vizitezi zilnic site-urile companiilor la care ţi-ar plăcea să lucrezi. Nu se ştie niciodată de unde sare iepurele. Nu te descuraja dacă telefonul se încăpăţânează să nu sune. Job-ul tău e acolo şi te aşteaptă să-l găseşti. Ai răbdare. Lucrurile bune nu ţi se oferă pe tavă. Ia-ţi inima-n dinţi şi aplică pentru job-urile care îţi fac cu ochiul.

Ştiu că acum eşti disperată şi ai accepta aproape orice, dar trebuie să gândeşti pe termen lung. E important să-ţi placă ceea ce faci, să te duci la serviciu zâmbind. Şi mai important este să crezi în tine şi să fii conştientă de calităţile tale. Dacă tu nu te placi, n-o să te placă nimeni. Pe de altă parte, nu trebuie să cazi în extrema cealaltă şi să refuzi toate ofertele care ţi se fac. Nu da cu piciorul şanselor care ţi se oferă.

Ai încredere în tine, dar fii realistă. La ora actuală sunt o grămadă de oameni care îşi caută de lucru.Poate că salariul o să fie mai mic decât sperai, poate că vei face o oră de acasă până la birou, poate că nu o să-ţi placă noii colegi, dar zi mersi că ai fost aleasă! Arată ce poţi şi lucrurile se pot schimba. Poţi avansa, poţi câştiga mai mult sau pur şi simplu îţi poţi face relaţii care te vor ajuta să găseşti locul de muncă la care visezi. Să recapitulăm: optimism, încredere, răbdare şi problema e ca şi rezolvată. Abia aştept să-mi povesteşti cum e la birou!

Articol de Andreea Gladcov

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....