CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Cariera / 5 moduri prin care sa fii motivata la job

Rating:5Voturi: Vizualizari: 2476 Publicat la data: 2008-07-04 Autor: Saloane.ro

5 moduri prin care sa fii motivata la job

Motivatia este adesea motorul care te poate determina sa te duci cu placere la un job sau sa alegi un loc de munca in detrimentul altuia. Insa, adesea, pare greu sa fii motivata pe termen lung: intervine rutina la job, angajatorul uita sa iti mai mareasca salariul, ai colegi noi cu care nu te intelegi... motivele pot fi multiple.

Alege cateva moduri prin care iti poti imbunatati viata de la job - obtine motivatia de care ai nevoie si elimina stresul:

1. Cauta zilnic motivatie in diverse aspecte la job

Daca astazi un proiect nou te motiveaza si iti trezeste interesul pentru job, maine poate sa iti para dificil si nepractic. Cauta acele aspecte care pun jobul tau si domeniul in care lucrezi in topul preferintelor de cariera.

2. Creioneaza o viziune asupra propriei vieti

Radacina cuvantului "motivatie" se afla in termenul "motiv", care se traduce prin "un imbold pentru a actiona". Motivele pe care le ai sunt aspectul rational/cognitiv al motivatiei pentru care alegi un anumit job si nu renunti la el. Este vorba despre viziunea asupra vietii.

Daca vei castiga cu 50 RON mai mult o data la 6 luni este putin probabil sa fii motivata, in schimb, daca primesti mariri procentuale de salariu in fiecare trimestru, vei privi cu alti ochi compania angajatoare. Pune la cale o strategie care sa te aduca in punctul unor mariri de salariu si/sau al unei promovari la job.

3. Mai multa pasiune pentru ceea ce faci

Cea mai mare parte a motivatiei este de natura emotionala. Adesea, emotiile foarte puternice sunt cele care te determina sa mergi mai departe. Pentru ca pasiunea pentru job se traduce in emotie, pune mai multa inima in ceea ce faci, redescopera zilnic faptul ca esti buna in jobul tau si vei obtine satisfactii care te motiveaza. De cele mai multe ori, drumul pana la scopul propus este cel care te bucura, prin faptul ca vezi cat progresezi in fiecare zi, cat mai aproape de tinta.

4. Munceste pentru a obtine rezultate

Iti poti construi motivatia la job prin obtinerea rezultatelor si dezvoltarea carierei. Cu cat te implici mai mult in munca pe care o desfasori, cu atat vei avea rezultate remarcabile - ceea ce inseamna nu doar satisfactie persoanala, ci si atentie din partea managerului si, de ce nu, mariri de salariu.

5. Gandurile pozitive, un material bun pentru mintea ta

Este drept ca nu poti fi zambitoare toata ziua si ca adesea intampini probleme la job, insa secretul este sa nu te lasi coplesita de sarcini, colegi, dificultati. Incearca sa vezi partea buna din fiecare lucru si felul cum te poate ajuta in dezvoltarea personala. Ia orice sarcina in plus ca pe o provocare, insa nu uita sa iti scoti in evidenta meritele atunci cand le ai.

Acestea sunt principii simple, pe care le poti adopta in fiecare zi, pentru a ramane motivata si a te bucura de fiecare clipa la job.

Sursa: www.ele.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....