CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Cariera / Femeile fac afaceri bune

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1901 Publicat la data: 2010-01-19 Autor: Saloane.ro

Femeile fac afaceri bune

Femeile fac afaceri bune

Topul femeilor de succes recent publicat dezvaluie intr-un mod diplomat urmatorul fenomen. Mediul economic si rata de impozit unica au creat mediul fertil pentru ca nenumarati barbati de succes sa poata sprijini femeile din jurul lor in demersul de a initia si de a dezvolta afaceri de succes.

Acest mediu fertil o data intersectat cu femeile ce au access la urmatoarele circumstante contribuie la initierea si construirea afacerilor de succes:

1. Sprijin financiar si incurajarea unei idei de afaceri,
2. Gandirea de tip strategic si actiunea de ordin organizatoric,
3. Curaj si incredere.

Primul pas de care trebuie sa trecem pentru a demara o afacere este sa identificam atat un produs sau serviciu, cat si resursele financiare necesare pentru a incepe. In cele mai multe cazuri, femeile vin cu ideile de afaceri. In ultima vreme, de asemeni, am vazut o serie de firme care sunt initiate, incurajate si sprijinite de sotul, prietenul sau una din rudele femeii antreprenoare. Acestia activeaza in lumea afacerilor, fie in calitate de angajat, fie de om de afaceri, si in baza venitului suplimentar bazat pe cota unica de impozitare, ei sunt gata sa investeasca in diverse idei de afaceri.

Al doilea pas necesar pentru pornirea unei afaceri cu succes este dobandirea gandirii strategice si deprinderea abilitatilor de organizare.

O data initiata afacerea, fiecare zi se va dovedi a fi o lupta cu lipsa de informatii si lipsa de structura in ceea ce trebuie facut. Cei care au succes si depasesc aceasta faza de incertitudine si haos sunt cei care au o gandire strategica si care abordeaza lucrurile intr-un mod structurat si organizat.

 Femeile au un avantaj aici. Gandeste-te numai la cum are o femeie grija de casa si copii. Fara spiritul organizatoric al mamei/sotiei, lucrurile ar lua-o putin razna in familie. Abilitatea de a pune la punct casa este una transferabila si de mare folos in lumea afacerilor. Aceasta le vine la indemana femeilor si de aceea multe femei se descurca foarte bine in administrarea unei afaceri.

Abilitatea de a gandi strategic acolo unde lipseste poate fi completata din partea investitorului sau sfatuitorului in afaceri (sotul, prietenul sau o alta ruda) care are experienta in lumea afacerilor.

Barbatii din jurul femeilor de succes sunt deseori cei care le incurajeaza sau care le dau increderea necesara sa mearga mai departe. Uneori simplul fapt ca acestia sunt dispusi sa riste si sa investeasca in ideea de afacere pusa in actiune de femeie o face pe ea sa capete curajul necesar si increderea sa mearga mai departe in ciuda esecurilor pe termen scurt.

Esti femeie si vrei sa iti deschizi propria afacere? Acum ai un motiv in plus sa incepi.
Esti barbat, implicat in afaceri sau un post de conducere? Fii deschis ideilor de afaceri initiate de catre femeile apropiate tie! Femeile fac afaceri bune!

Articol preluat de pe www.ejobs.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....