CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Cariera / Strategie de conflict cu seful

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1444 Publicat la data: 2009-08-03 Autor: Saloane.ro

Strategie de conflict cu seful

“Nu-ti critica seful, ca-ti critici norocul!” spune un proverb. Si cata dreptate are! Sa intri intr-un conflict cu propriul sef e cel mai neplacut dintre necazurile care ti se pot intampla la serviciu. Evita-l cat poti! Din pacate, exista totusi situatii in care seful chiar n-are dreptate. Pur si simplu trebuie sa-ti spui parerea, iar parerea ta e fix contra parerii lui. Cum poti sa diminuezi socul acestei confruntari? Afla intai ce zodie e seful tau, ca sa aplici strategia cu cele mai mari sanse de reusita.

Berbec:

Confruntarea cu seful Berbec e intensa, dar se poate dovedi un foc de paie. Asa cum ii e si zodia, el prefera confruntarile directe, cap in cap. N-o sa ti-o ierte daca incerci sa-l lucrezi “pe la spate”, eventual la seful lui. Sustine-ti argumentele cat mai scurt, n-are rabdare pentru polologhii stufoase. Si priveste-l in ochi cu curaj. Dupa o astfel de “lupta” s-ar putea sa te aprecieze chiar mai mult ca inainte. Berbecilor le place, in secret, sa se contreze cu altii si admira un oponent pe masura.

Taur:

Sa te contrezi cu un sef Taur sau Scorpion e cel mai riscant. Daca te hotarasti totusi sa contrazici Taurul, trebuie sa fii exemplar de calma, sa vorbesti rar si fara sa ridici tonul nici macar cu un decibel. Argumentatia ta trebuie sa aibe o logica fara fisura si cat mai simpla, sa priceapa si un… taur. Devine foarte receptiv la ce-i spui daca ii subliniezi ce pierde EL in chestiunea respectiva.

 Gemeni:

Seful Geaman mai are inca zece chestii la care se gandeste in timp ce tu incerci sa te certi cu el. Asa ca asigura-te ca ia in serios argumentatia ta si ca si-o va aminti si la 5 minute dupa ce iesi de la el din birou. E atat de dual incat o parte din el e de acord cu tine, oricum. Celelalte 99 de parti insa pot avea pareri diferite. Urmareste sa ramai la subiect, fiindca te poti trezi ca dupa un timp discutati despre cu totul altceva.

 Rac:

Indiferent cata dreptate ai, seful Rac o va lua personal. Simplu fapt ca il contrezi in loc sa il sustii e o jignire la adresa lui, chiar daca tocmai l-ai impiedicat sa piarda un milion de euro. Cea mai buna abordare este sa ii explici cu blandete, cat mai matern si afectuos, ce greseala ai descoperit si sa il lasi pe el sa-si asume meritul de a o indrepta.

Leu:

Leii
sunt, de obicei, persoane de onoare. Asa ca sunt deschisi la o disputa onesta si fara intentii ascunse. Nu le place insa daca le subminezi autoritatea in fata celorlalti angajati, asa ca cere mai bine o audienta particulara. Si nu strica sa incerci ceva gen „stiu cat de mult va straduiti… cate aveti pe cap… suntei un sef minunat, DAR…”

 

Fecioara:

Esti sigura-sigura ca vrei sa-l contrazici? Fii convinsa ca el a analizat deja situatia, de mult mai multe ori decat tine. Si va avea o satisfactie rautacioasa sa-ti demonstreze ca… ai gresit cu o zecimala. N-are rost sa incerci cu sentimentalisme. El diseca totul cu precizia si detasarea unui chirurg. Asigura-te ca esti de-aceeasi parte a mesei de operatie si nu ajungi cumva victima DE PE ea.

 

Balanta:

Detesta conflictele, dar paradoxal e in stare sa se certe cu toata lumea din dorinta de a institui armonia. Ai sanse mari sa il convingi, daca faci apel la spiritul lui de dreptate si la coarda lui sensibila. Nu lasa discutia sa se prelungeasca prea mult. Lui ii place sa se auda vorbind si ar putea sa te tina pana seara acolo, intr-un proces prelungit.

 

Scorpion:

Scrie-ti si demisia, pentru orice eventualitate. E foarte posibil sa nu ti-o ierte. Si are tendinta sa transforme orice conflict intr-un razboi mult mai amplu, cu implicatii subterane pe care tu nici nu le banuiai. E genul de persoana careia ii place sa tina totul sub contol, asa ca ceea ce tie ti se pare gresit sau nedrept poata sa aiba pentru el o ratiune ascunsa. Decat sa te certi, mai bine prezinta-i totul ca si cum ai rezvalui o conspiratie.

 

Sagetator:

Daca e bine dispus, degeaba vrei sa te certi cu el. O sa te faca si pe tine sa razi. Daca e stresat, n-are rost sa incerci, fiindca nici n-o sa te auda sau s-ar putea sa capeti niste traznete care n-au nicio legatura cu problema ta. In principiu insa e un sef fair play, cu multa incredere in sine, asa ca nu va ezita sa recunoasca daca a gresit si nu-ti va purta pica din cauza asta.

 

Capricorn:

Intai ca n-ai de ce sa te certi cu seful Caricorn. Cel mult il bodogani in sinea ta, pentru diverse lucruri marunte. Insa in general el nu greseste, nu uita, nu intazie, nu nedreptateste, din simplul motiv ca aspira spre perfectiune. Daca totusi ii gasesti ceva de reprosat, aplica simultan sfaturile valabile la celelalte semne de pamant, adica Taur si Fecioara.

 

Varsator:

Poate fi mai incapatanat decat credeai. El e, in general, foarte prietenos si deschis, dar din pacate sufera de boala ideilor fixe. Asa ca, in ciuda aparentelor, va fi greu sa te contrezi cu un astfel de sef. Portita de scapare: o ideea absolut geniala si neobisnuita, care sa transceanda problema mai degraba decat s-o rezolve pe orizontala, cu care sa-i captezi interesul.

 

Pesti:

Seful Pesti iti aluneca printre degete. Cand credeai ca l-ai convis, vei constata ca nici nu te-a ascultat. Nu incerca sa-l confrunti direct, nu vei avea niciun folos daca reusesti sa-l isterizezi. Mai bine incearca o abordare subtila, prin invaluire. Tese-i o plasa solida de argumente, din care sa nu mai aiba cum sa scape. Da-i si o solutie practica de schimbare. Cel mai probabil, tot tu va trebui sa te ocupi de ea, pe urma.

 

 Succes!

Autor: Corina Buhagiar

Sursa: www.unica.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....