CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Ingrijirea parului / Totul despre bucle

Rating:5Voturi: Vizualizari: 5068 Publicat la data: 2009-10-23 Autor: Saloane.ro

Totul despre bucle

Romantice, acesta este primul cuvant cu care definim buclele. Dar tot ele sunt sexy, atragatoare si... chiar un accesoriu important al unei tinute de ocazie. Desi, norocoasele cu parul ondulat natural sunt mai mereu tentate sa-l indrepte - lucru pe care "nefericitele" cu parul drept nu-l vor intelege niciodata! De ce nu avem toate parul ondulat? De vina este genetica, cea care dicteaza modul in care este orientat foliculul firului de par fata de suprafata pielii capului. Daca ai parul cu firul foarte cret, foliculii sunt orientati aproape paralel cu suprafata scalpului, astfel incat firul de par este oarecum fortat sa se onduleze pentru a se desprinde de piele si a creste normal. In plus, cuticulele sunt orientate in spirala, ceea ce intareste tendinta de a se rasuci pe toata lungimea. La marea majoritate a persoanelor, foliculul de par este orientat oblic fata de scalp si firul se onduleaza mai putin. Iar la persoanele cu firul drept (japonezele sunt cel mai bun exemplu), foliculul de par este orientat perfect perpendicular pe scalp. Deci nici o problema ca firul de par sa fie stanjenit sa apara drept, la suprafata pielii. Acestea fiind clarificate, ce ne ramane de facut daca vrem sa avem un par frumos, ondulat si plin de stralucire? Ondulatele trebuie sa folosesca gamele de sampon si balsam potrivite acestui tip de par, precum si produse de stilizare care dau elasticitate si definire buclelor. Iar cele care si-l doresc ondulat, fie si numai pentru o seara, sunt invitate sa traga cu ochiul la propunerile noastre!

Rapid
Vrei ca parul sa arate perfect in numai 15 minute? Aplica pe suvitele umede spray fixativ cu fixare foarte puternica, apoi ruleaza-le pe bigudiuri mari. Usuca-le timp de cateva minute cu foehn-ul si lasa-le libere, fara sa insisti cu pieptanarea.

Bucle lejere
Aplica pe parul umezit o spuma de modelare cu fixare puternica. Apoi ruleaza suvitele una cate una pe bigudiuri flexibile si usuca-le atent cu foehn-ul. Desprinde bigudiurile si fixeaza buclele pulverizand un spray fixativ pentru par ondulat.
 

Stil afro
Iti trebuie mai intai o vizita la coafor pentru o sesiune de permanent lejer. Parul astfel ondulat se spala cu sampon si balsam hidratant, iar modelarea consta din aplicarea de spuma pentru aspect elastic si definirea buclelor, apoi o tura de fixativ.

Sexy
Aplica pe parul umed spuma de modelare, apoi usuca parul cu foehn-ul la care ai montat difuzorul. Obtii bucle mari, cu aspect natural pe care le fixezi cu un spray fixativ cu efect de stralucire.

Bucle fine
Separa parul in suvite pe care aplici spuma modelatoare. Ruleaza-le pe bigudiuri mici si usuca-le cu foehn-ul. Apoi prinde parul intr-un fel de coc liber. Modeleaza suvitele libere foarte subtiri una cate una folosind un gel cu efect de par umed.


Coafura pentru o seara speciala
Onduleaza parul preparat cu spuma modelatoare cu foehn-ul cu difuzor. Strange parul intr-o coada la spate si fixeaza suvitele in bucle lejere, cu un gel de modelare cu efect de fixare foarte puternica. Lasa pe langa tample 1 - 2 suvite ondulate din breton.

Cateva produse de baza
Daca ai ce-ti trebuie, buclele pe care ti le doresti vor fi foarte usor de obtinut. Poti folosi bigudiurile flexibile, un fel de moate care te ajuta sa rulezi parul si sa fixezi bucle prin indoirea tijei lor. Urmeaza bigudiurile clasice si cele cu "arici" si periile circulare, cu ajutorul carora poti ondula elegant doar capetele suvitelor. Si nu te poti lipsi de un foehn bun, care sa protejeze parul!

Sursa: www. avantaje.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....