CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Machiaj | Make-up / Machiaj perfect in ziua nuntii

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1533 Publicat la data: 2009-10-01 Autor: Saloane.ro

Machiaj perfect in ziua nuntii

Esti gata sa pasesti spre altar, dar nu esti sigura cum sa creezi acea frumusete perfecta la care fiecare femeie viseaza pentru propria ei nunta? Descopera trucurile in continuare...

 

Tenul

1. Da fetei un aspect stralucitor, dar nu gras, mentinand un nivel de hidratare optima. Foloseste un produs care asigura echilibrul hidric optim al tenului. Alege o baza de machiaj cu nuanta de galben, este cea mai potrivita optiune daca iei in calcul lumina artificiala a blitz-ului.

2. Creionul corector trebuie sa fie intr-o nuanta complementara cu cea a zonei care trebuie retusata sau acoperita. Finiseaza aplicand fond de ten si pudra pentru matifiere.

3. Nu folosi geluri cu sclipici! Acestea creeaza efectul vizual de “prea mult” si iti latesc fata in poze.

4. Pentru a accentua trasaturile fetei, aplica o pudra bronzanta cu o pensula de dimensiuni mari pe acele portiuni unde cade lumina in mod natural: pe frunte, pe obraji si pe puntea nasului, dar si pe gat si decolteu pentru un aspect unitar si pentru a evita look-ul “masca”. Aminteste-ti sa faci acest lucru inainte de a imbraca rochia!

5. Nu sta prea mult la soare sau la solar inainte de nunta! Arsurile solare, petele pigmentare accentuate si urmele de la costumul de baie pot sa iti saboteze ziua in care trebuie sa arati impecabil.

Ochii

1. Ofera sprancenelor atentie de 5 stele, mergand la pensat din vreme, pentru ca eventualele mici iritatii sa dispara pana in ziua nuntii. Daca observi o imperfectiune sau asimetrie, corecteaz-o cu un creion special pentru sprancene intr-o nuanta neutra, apoi aplica un strat de mascara pentru finisare.

2. Nu folosi nuante inchise pentru corectarea sau definirea sprancenelor! In acest caz, look-ul pe care il vei obtine va fi unul sever, nu rafinat. Aminteste-ti, vrei sprancene expresive, nu “natural incruntate”.

3. Pentru a-ti pune in valoare ochii, foloseste tonuri neutre si discrete: toata paleta nuantelor de maro, coral, roz, iar pentru eyeliner, limiteaza-te la culorile clasice: negru sau maro.

4. Nu opta pentru un machiaj extravagant al ochilor! Eyeliner-ul cu sclipici poate iti surade acum, dar peste ani s-ar putea sa nu ti se mai para o ideea prea inspirata.

5. Pentru gene lungi si misterioase, aplica doua straturi succesive de mascara: un mascara transparent, cu efect intaritor, si un mascara pentru volum, de culoare neagra, de preferat waterproof, in caz ca vei lacrima (si este foarte probabil sa lacrimezi in ziua nuntii tale!)

Buzele

1. Inainte de aplicarea rujului, exfoliaza-ti buzele periindu-le usor cu o periuta de dinti, apoi rasfata-le cu un balsam nutritiv. Abia acum poti sa aplici rujul, folosind o pensula, pentru o intindere uniforma.

2. Pentru a evita ca rujul sa se intinda, delimiteaza-ti buzele cu un lipliner fin de aceeasi culoare sau putin mai deschis decat rujul, fara a contura si colturile buzelor.

3. Alege o culoare deschisa, calda: trandafiriu, roz si rosu pal, pentru ca, in imaginea de ansamblu, fata sa nu eclipseze rochia.

4. Nu folosi creion de contur pentru buze de culoare mai inchisa decat rujul! Arata grotesc si nu mai e la moda de ani de zile!

Un ultim sfat : Exerseaza machiajul cu mult timp inainte de nunta, pentru ca in ziua Z sa nu ai surprize!

Sursa: www. idieta.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....