CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Machiaj | Make-up / Cum sa te machiezi ca un profesionist!

Rating:5Voturi: Vizualizari: 2819 Publicat la data: 2009-10-01 Autor: Saloane.ro

Cum sa te machiezi ca un profesionist!

Iti doresti un machiaj desavarsit?

 

Pentru a reda stralucire si intensitate privirii, opteaza pentru un make-up stralucitor si plin de luminozitate!

Iata ce necesar trebuie sa ai la indemana pentru un machiaj de profesionist:

Ce instrumente?

Pentru a obtine un make-up desavarsit, inarmeaza-te cu: fard de pleoape, cu nuante in degrade, unul deschis, altul mai inchis; un creion negru sau maro bine ascutit pentru a sublinia conturul ochilor; un mascara pentru gene curbate sau volum pentru a accentua machiajul!

Pentru ochi caprui: opteaza pentru culori calde- degrade ciocolatiu, auriu, alb sidefat, sau violet, culori delicioase si calde care iti vor pune perfect in valoare privirea!

Pentru ochi verzi: paleta de culori pentru ochii verzi este destul de larga- acestea se vor imbina perfect atat cu tonurile calde (brun, auriu, violet), cat si cu tonurile reci (gri, bleu, bej).

Pentru ochi albastri: Pentru a sublinia ochii albastri, alege un machiaj in tonuri de roz, o nuanta ideala pentru a evidentia stralucirea ochilor albastri. In plus, nuantele de gri- bleu maro si auriu se vor potrivi de minune cu nuanta ochilor albastri!


Ce tehnica?

• 1-a etapa: Fardul de pleoape. Incepe prin a aplica un fard mai dechis pe tot ansamblul pleoapei, apoi un fard mai inchis in adancitura pleoapei, estompand fardul catre exterior. Pentru a conferi un plus de intensitate privirii, aplica sub arcada sprancenelor un fard de pleoape alb. Tips: Pentru a evita ca fardul de pleoape sa se adune in ridurile fine, aplica un strat de fond de ten pe tot ansamblul pleoapei mobile inainte de aplicarea machiajului. Astfel, fardul va dura pe tot parcursul zilei!

• a-2-a etapa: Creionul de ochi. Traseaza o linie subtire cu creionul cat mai aproape de conturul de delimitare a genelor, plecand dinspre coltul intern al ochiului, spre exterior. Pentru partea inferioara a ochiului, traseaza o linie in acelasi mod ca pentru pleoapa superioara. Mana trebuie sa fie lejera, iar linia cat se poate de subtire, pentru a evita efectul “pachet”. Tips: In plus, pentru a obtine un efect de marire a ochilor, traseaza o linie subtire cu un creion alb pe conturul intern al ochiului.

• a-3-a etapa: Mascara- extrem de util pentru a conferi mai multa intensitate si profunzime privirii, acesta va alungi genele si le va da mai mult volum! Se incepe cu genele superioare. Pentru o aplicare mai usoara, ridica sprancenele si priveste in jos. Tips: pentru un efect “privire de caprioara”, apeleaza la genele false pentru o seara speciala- o tenta glamour ce va conferi intensitate si profunzime ochilor tai!

Versiunea glam’:

Pentru o privire ”femme fatale”, opteaza pentru un machiaj “smoky”, foarte potrivit pentru o seara speciala. Este suficient sa aplici un fard mai inchis in tonuri de gri-negru in adancitura pleoapei mobile si un fard mai deschis –alb, sub arcada sprancenei. Finiseaza cu o linie de khol negru pe linia de contur a genelor… pentru un look glam’ desavarsit!
 

Sursa: www. idieta.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....