CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Frumusete / Ai grija de talpile tale!

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1314 Publicat la data: 2009-06-23 Autor: Saloane.ro

Ai grija de talpile tale!

Ai grija de talpile tale!

Picioarele sunt una dintre cele mai expuse parti ale corpului in sezonul de vara, iar ingrijirea acestora trebuie sa fie pe masura.
 Daca ai probleme cu talpile uscate sau daca iti simti picioarele umflate, atunci cu siguranta ca nu ai acordat atentia necesara picioarelor tale. Nicio problema insa, pentru ca astazi iti voi dezvalui cateva trucuri care sa iti rezolve problemele intr-un mod rapid si eficient.
Primul pas in ingrijirea picioarelor va fi o baie calda. Dupa aceasta, iti propun ca de doua, trei ori pe saptamana sa-ti inmoi talpile intr-un amestec foarte sanatos si revigorant.
Combina 1 ceasca cu suc de lamaie, putina scortisoara, 1 lingura de ulei de masline si 1 lingura de lapte si spala-ti talpile cu acest amestec. Daca nu este suficient, poti adauga mai mult lapte, sau daca nu iti place aroma de scortisoara o poti inlocui cu petale de flori sau orice alta aroma.
Repeta aceasta procedura timp de cateva zile pe saptamana si vei vedea ca dupa doua, trei saptamani talpile tale vor arata mult mai bine.
Dupa ce talpile si calcaiele s-au inmuiat, freca-le cu o piatra ponce sau foloseste o crema abraziva pentru picioare, pentru ca pielea sa ramana curata si catifelata. Daca ai probleme si cu transpiratia talpilor, atunci foloste spray-uri sau uleiuri pe baza de menta sau sare marina. Nu uita nici de masaj, pentru ca acesta este foarte benefic in cazul unor picioare umflate.
Pentru a imbunatati circulatia, foloste-te de un ulei aromat si realizeaza un masaj energic. La final nu uita nici de crema hidratanta. Poti folosi crema de galbenele sau cu extract de castan pentru calcaiele crapate, sau un ulei pe baza de mentol pentru o actiune antiinflamatorie si antibacteriana.
Daca problemele picioarelor sunt destul de serioase si ti-au aparut deja ingrosari ale pielii, atunci primul pas pe care trebuie sa il faci este sa inlaturi aceste zone tari, pentru ca pielea sa se poata regenera. Odata indepartate, spala-ti talpile cu un sapun cu glicerina si maseaza-le dupa fiecare dus cu crema hidratanta sau cu ulei de musetel.
Pentru ca efectul sa fie sigur, poti incerca sa dormi cu un strat mai gros de crema pe talpi si cu sosete din bumbac peste.
In plus, nu uita sa dormi cu picioarele pe niste perne pentru cateva zile, pentru ca procesul de regenerare al pielii sa fie mai rapid si datorita unei circulatii sangvine mai bune.

Crema pentru hidratarea intensiva a talpilor degradate:

Ai nevoie de o jumatate de cana de zahar brun, o jumatate de lingura de esenta de vanilie sau esenta de menta, o cana de lapte cald, 2-3 picaturi ulei esential, 2 prosoape, o pereche de sosete si un bol. Amesteca zaharul si esentele intr-un bol pana obtii o pasta exfolianta. Pune laptele si uleiul esential in bol si sterge-ti picioarele cu acest amestec. Apoi freaca-ti talpile cu pasta exfolianta si clateste-te cu apa calduta. Umezeste prosoapele in apa calduta, sterge-ti talpile si aplica crema hidratanta. Baga-ti picioarele in sosete si acopera fiecare picior cu cate un prosop. Stai asa timp de 5 minute si vei avea cele mai frumoase si sanatoase picioare la final.

Autor: Andreea Catrina

Sursa: www.divahair.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....