CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Frumusete / Ultimele trenduri in manichiura

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1536 Publicat la data: 2009-01-12 Autor: Saloane.ro

Ultimele trenduri in manichiura

Ultimele trenduri in manichiura

Niste unghiute impecabile, cu o forma incantatoare si culoare spectaculoasa, iti inveselesc toata ziua. La fel cum o unghie rupta sau un pic de oja sarita, iti strica tot cheful. Fiecare isi alege culoarea, forma si lungimea care ii plac, insa moda reuseste sa impuna anumite tendinte. Esti la curent cu noile trenduri?

French reinventat

Mie imi place french-ul clasic, cu dunga alba si lac incolor. Unii zic ca nu se mai poarta, dar manichiurista mea m-a linistit: e OK atata timp cat lacul de deasupra bate inspre mov. Pentru ca tendinta de anul trecut se pastreaza: mov, mov, violet si iar mov! O alta varianta ca sa innoiesti french-ul este sa-ti faci dungulita de la varful unghiei altfel decat alba. Cum? Ce-ai zice de un rosu foarte inchis? Sau chiar negru?! Iar daca vrei sa epatezi de-a binelea, incearca o succesiune uluitoare: un deget cu rosu inchis, unul cu negru...

Sobru si misterios

Daca preferi oja simpla, culorile vedeta sezonul acesta sunt „visina putreda”, „gri ca asfaltul ud” si bineinteles mov, unul chiar inchis, cunoscut sub denumirea „deep violet”. Se poarta si maroul inchis, sau nuantele de grena. Senzatia generala pe care o lasa manichiura la moda este aceea de eleganta sobra si oarecum misterioasa. S-a depasit faza unghiilor foarte scurte si negre, gen adolescenta rebela. Lasa-ti unghiile sa creasca o idee mai mult (dar nu prea lungi!) si da-le o culoare ceva mai generoasa decat negrul absolut, dar nu parasi inca gama culorilor dark.

De evitat

Daca vrei sa nu te critice fashion police-ul, nu-ti picta sub nicio forma unghiile roz! Nu-i momentul. Daca preferi culorile deschise, cele mai indicate sunt bejurile sau aplica, pur si simplu, lac incolor. Ascunde-ti ojele argintii, aurii sau cu sclipici. Exceptie ar fi doar daca iti faci cu ele o dungulita sic peste orja neagra sau gri inchis. Modelele complicate, elaborate de pe unghii nu mai sunt la moda. Stiu, stiu, erau atat de dragute... Lasa ca vor reveni ele, in cele din urma. Daca nu te poti abtine, limiteaza-te doar la o floricia discreta pe unghia inelarului.

Forma perfecta

Dupa cum am spus, nu le taia foarte scurte, ca inainte, dar n-a vanit inca nici vremea unghiilor lungi. Rotunjeste-le cat mai aproape de forma lor naturala. Conteaza si sa potrivesti forma „la moda” cu cea care avantajeaza mainile tale, in mod special. Ultima veste in materie de manichiura pe care am aflat-o m-a alarmat. Nu e 100% sigura, ci mai degraba un zvon. Personal, sper sa nu se confirme, fiincdca nu-mi place de loc! Se spune ca moda de dupa moda aceasta vine cu unghii lungi si ascutite, ca de vrajitoare, dar pe care o sa le pictam in culori pastelate... Brrrrrrrr!

Articol de Malena Pop

Sursa:www.unica.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....