CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Editorial / 9 semne ca relatia voastra va dura

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1488 Publicat la data: 2009-06-17 Autor: Saloane.ro

9 semne ca relatia voastra va dura

9 semne ca relatia voastra va dura

Pana acum numai de bine, iubitul tau se ridica la nivelul asteptarilor si, chiar daca au trecut abia cateva intalniri, esti convinsa ca relatia voastra va dura. Cum poti fi sigura ca ai dreptate? Verifica daca sunt bifate cele 9 semne ale durabilitatii unui cuplu.
E adevarat ca nu exista cupluri identice si ca fiecare relatie are propriile particularitatii, insa anumite semne iti pot da de inteles daca aveti un viitor impreuna sau nu.
In felul acesta vei reusi sa te feresti de o dragoste neimpartasita si de suferinta de dupa o despartire dureroasa.
Asa ca sa lasam intro-ul la o parte si sa trecem la treburi mai serioase, precum cele 9 semne care iti dau de inteles ca relatia ta este cat se poate de serioasa si are sanse sa reziste in timp.

1. Aveti timp unul pentru celalalt

Trebuie sa recunoastem ca traim intr-o societate care nu prea mai are timp pentru nimic, darmite pentru dovezi de dragoste si alte "dulcegarii". Daca iubitul tau gaseste cateva momemte pentru a fi afectuos si pentru a-ti demonstra cat de mult de iubeste, atunci cu siguranta aveti sanse sa treceti peste problemele inevitabile in cuplu.

2. Aveti varste apropiate

Poate ca am depasit cu brio tabu-urile legate de varsta, insa sunt cuplurile disproportionate, din punct de vedere al varstei, cu adevarat fericite sau macar durabile? Studiile arata ca nu! Atata vreme cat exista o diferenta mare de varsta, problemele in cuplu vor fi iminente. Stim ca barbatii se maturizeaza mai greu si au nevoie de cativa ani in plus pentru a avea aceeasi varsta mentala a femeilor, dar aceasta trebuie sa ramana la cativa ani, maxim 7.

3. Fostele sale relatii au fost de durata

Iti va fi mai usor sa il intelegi daca vei sti mai multe despre fostele sale relatii. Daca este genul de barbat care a avut numai relatii de lunga durata, atunci, se prea poate, ca si relatia voastra sa depaseasca primele luni. In acelasi timp poti intelege din fostele sale relatii care sunt motivele pentru care a renuntat la iubitele sale si cum poti preveni aparitia acelorasi probleme in cuplul vostru.

4. Faceti sex satisfacator

Nu e cazul sa ne ascundem dupa deget sau dupa toata mana! Relatiile in care sexul este o problema nu au sanse de reusita, tocmai de aceea ar fi ideal ca inainte de a duce relatia mai departe sa va asigurati ca sunteti compatibili in asternut. Incercati sa rezolvati problemele pe care le intampinati si sa fiti deschisi unul fata de celalalt. In felul acesta veti oferi relatiei un plus de continut si mai multe sanse pentru reusita.

5. Sunteti buni prieteni

Chiar daca trecerea de la prieten la iubit poate fi dificila, daca ati fost initial doar buni prieteni, relatia voastre s-ar putea sa aiba mai multe sanse de reusita. Asta pentru ca sunteti obisnuiti sa va spuneti tot ceea ce simtiti si stiti ceea ce isi doreste celalalt din relatie.

6. Stii planurile de viitor

Daca iubitul tau ti-a spus deja care sunt planurile sale de viitor si tu faci parte din ele, atunci nu mai e niciun dubiu ca te iubeste si ca isi doreste ca relatia voastra sa dureze. Nu incerca sa il fortezi sa iti povesteasca mai mult daca el nu isi doreste asta, dar fii atenta la formularile sale si vezi cum percepe el relatia voastra pe termen lung.

7. Cautati acelasi lucru

Relatiile menite sa dureze sunt cele care reusesc sa intruneasca dorintele ambilor parteneri. Asa ca asigura-te ca tu si iubitul tau va doriti cam aceleasi lucruri. In felul acesta evitati problemele ulterioare si reusiti sa va canalizati eforturile intr-un mod constructiv.

8. Familiile/prietenii va sustin

Nu poti construi o casa pe un teren instabil, la fel nu poti construi nicio relatie intr-un mediu ostil. E adevarat, poti depune un efort demn de Atlas pentru a face lucrurile sa functioneze, dar oare functioneaza pe termen lung? Ne plac povestile in care el si ea inving toate vicisitudinile si sfarsesc prin a se casatori. Dar nu ar fi mai bine sa fiti putin mai diplomati si sa aveti o relatie cordiala cu familiile si prietenii?

9. Dragostea in aer

Poti sa iti dai seama ca relatia va dura doar daca esti convinsa ca dragostea e cea care va uneste. Vezi care sunt adevaratele sentimente ale iubitului tau (dar si ale tale), pentru a intelege daca relatia e una pasagera sau una de lunga durata.

Articol de: Alina Ciobotaru

Sursa: www.mayra.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....