CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Frumusete / 5 moduri, in tendinte, de a purta camasa alba!

Rating:5Voturi: Vizualizari: 2991 Publicat la data: 2009-06-16 Autor: Saloane.ro

5 moduri, in tendinte, de a purta camasa alba!

5 moduri, in tendinte, de a purta camasa alba!

Se poarta, e pe val si am vazut-o in colectiile prezentate pe catwalk la Paris si New York, Yves saint Laurent, Philip Lim, Alexander Wang sau Balmain fiind doar cateva din numele care au abordat versiuni trendy ale clasicei camasi albe... si totusi aceasta piesa vestimentara nu este o gaselnita noua in lumea creativa a modei.
 Si-a facut debutul cu multi ani in urma si cu siguranta nu o sa dispara din piesaj niciodata, pentru ca face parte din categoria acelor elemente, fashion, nemuritoare.
Aproape inzestrata cu puteri magice, camasa alba continua sa fie si astazi atat de populara datorita incarcaturii si versatilitatii sale - suficienta pentru o imagine sexy, totodata indeajuns de conservoatoare pentru a intregi o tinuta business.
Da, o a doua „little black dress", camasa alba nu trebuie sa lipseasca din garderoba niciunei femei (mai ales in 2009 cand vorbim de un adevarat must have!), pentru ca este o piesa clasica si mai ales pentru ca se poate adapta oricarei tendinte, oricarui stil abordat si oricarei siluete.
Katherine Hepburn a fost prima femeie cu notorietate care a popularizat camasa alba (lintr-o perioada in care aceasta era considerata o piesa vestimentara tipic masculina) si de atunci intreaga elita feminina de vedete de la Hollywood a urmat tiparul camasii albe: Uma Thurman in "Pulp Fiction", Britney Spears in videoclipul "Everytime", Grace Kelly in "Rear Window", Marlene Dietrich, Audrey Hepburn, Marylin Monroe, Angelina Jolie in "Mr. and Mrs. Smith" si cel mai recent, Cheryl Cole in „X-Factor".
Atatea nume, atatia ani care s-au scurs, aceeasi camasa la baza, dar intotdeauna o alta imagine; Si asta pentru ca exista multe modalitati de a o purta.

Iata 5 exemple, in tendinte pentru 2009:

1.Cea mai trendy tinuta? Casual chic!
Scoate-ti camasa din pantaloni, scurteaza-ti lungimea manecilor intoindu-le si poarta-le cu o pereche de pantaloni scurti din jeans sau dintr-un material si un croi mai elegant. Cu ce te incalti? In functie de tenta pe care vrei sa o atribui tinutei si in concordanta cu celelalte accesorii (geanta, bijuterii sau palarii) poti alege orice, de la o pereche de tenisi, la sandale fara toc, platforme si lista poate continua. Pentru un asemenea look ai nevoie de o camasa mai lunga, dreapta, cu ceva detalii ce tin de croi sau de o camasa de tip baby doll.

2.Pentru un look cu atitudine, dar mai formal, mai business, cea mai de efect combinatie este una contrastanta: alatura o bluza alba unei fuste negre si unei perechi de pantofi negri. Nu uita de geanta XXL. Aparent o tinuta clasica, corect accesorizata si mai ales alegand piese vestimentare cu un croi altfel (broderii, maneci bufante, gulere inalte, curele mari etc.) aceasta combinatie poate da dovada de stil, simt estetic si rafinament al purtatoarei.

3.Ti-ai cumparat fuste dragalase cu detalii pe linia taliei si nu te-ai dumirit inca de solutia cea mai optima pentru a le purta? Pai de ce nu incerci sa le combini cu o camasa alba... simpla. Pe langa faptul ca evidentiaza accesoriile si detaliile fustei, alaturarea este reusita pentru ca cele doua sunt potrivite si in ceea ce priveste stilul. Un T-shirt simplu ar fi prea casual (daca nu chiar sport) in timp ce o bluza mai eleganat cu un design sau un imprimeu mai elaborat ar fi deja prea mult.

4.Tot un look office, dar mai ladylike este si combinatia dintre camasa alba, cu detalii (volane, cordoane, panglici) si pantalonii business, uni sau cu dungi verticale. Si, pentru ca este vara si mai sunt in tendinte, daca job-ul nu te restrictioneaza foarte mult din punct de vedere vestimentar, poti apela cu incredere comodele „bermude" office. Daca tinuta nu este pentru job si doar daca ai picioare frumoase poti alege o pereche de pantaloni foarte scurti din acelasi tip de material de costum.

5.Ultima varianta, dar nu cea din urma, se adreseza femeilor care iubesc rochiile. Da, camasa alba arata de milioane daca este purtat pe sub o rochita. Cea mai de efect combinatie? O camasa alba cu maneci scurte, bufante si o rochie conica, fara bretele, intr-o culoare constrastanta. Camasile simple, fara broderii si alte detalii sunt cele mai potrivite pentru a obine tinute reusite, pentru a nu incarca foarte tare look-ul.

Autor: Ioana Popa

Sursa: www.divahair.eo

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....