CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Machiaj | Make-up / Descopera secretele unui make-up de vedeta!

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1494 Publicat la data: 2009-06-12 Autor: Saloane.ro

Descopera secretele unui make-up de vedeta!

Descopera secretele unui make-up de vedeta!

Te intrebi cum de vedetele par de cele mai multe ori fara cusur, in timp ce tu consideri ca in ceea ce priveste propria imagine este mereu loc de mai bine?
Ei bine, pe langa sfantul Photoshop si/ sau tehnicile de filmare menite sa avantajeze pe oricine si sa mascheze pe cat posibil imperfectiunile mai mici sau mai mari ale celebritatilor din lumea larga, machiajul potrivit poate fi un aliat indispensabil al celor pe care le admiram.
Luand in calcul sfaturile unui profesionist, un ajutor de nadejde al celebritatilor de talie internationala, Jack Bailey, make-up artist Max Factor, iti dezvaluim pasii esentiali pentru a beneficia si tu de un look de vedeta:
  1. Vrei nu vrei, tot rutina, bat-o vina... este baza. Pe langa un ritual de curatare si hidratare zilnic (dimineata si seara) respectat cu sfintenie, mastile revigorante si tratamentele cosmetice ar trebui sa fie nelipsite din stilul de viata al femeilor trecute de 25 de ani.
  2. Cui ii place un chip care arata precum o masca... eventual cu zone uscate in care tenul se cojeste? Solutia? Hidratarea zilnica si aplicarea concomitenta a fondului de ten. Amesteca in palma cantitati egale de fond de ten si crema de fata (cu SPF) si apoi aplic-o pe intreaga suprafata a tenului si a gatului, masand usor cu palmele.
  3. O privire subtila sau una ucigatoare? Depinde ce vrei tu! Singura condite? O balanta echilibrata a intregului machiaj. Daca vrei sa ai smokey eyes atunci renunti la rujul in culori puternice si te limitezi la un gloss transparent sau intr-o culoare apropiata de nuanta buzelor tale. Vrei sa iti pui in valoare buzele? Un ruj rosu (in tendinte) face minuni, daca si doar daca, in machiajul ochilor te limitezi la nuante soft de bej sau piersica.
  4. Daca dermatograful se intinde la caldura si umezeala, iar tusul de ochi este destul de greu de aplicat pentru cineva lipsit de experienta in ale make-up-ului, atunci mascara este cu siguranta solutia salvatoare, indiferent de momentul zilei sau al noptii. In mod normal cel mai de efect este rimelul negru, in cazul doamnelor si a domnisoarelor blonde, care au si un ten deschis la culoare, in realizarea machiajului de zi este indicata folosirea unei nuante mai putin agresive... de maro.
  5. Buzele perfecte nu sunt definite neaparat prim marime si forma, ci prin frumusetea oferita de sanatatea pe care o emana. Iata de ce, inainte de folosirea gloss-urilor si a rujurilor este necesara exfolierea buzelor, fie cu un scub din comert, fie cu ce ai la idemana prin casa... zahar sau malai.
  6. Niste sprancene pensate corect (nici prea subtiri, nici prea groase si arcuite) transforma intr-un mod remarcabil fizionomia oricarei persoane. De aceea este important sa nu faci pe artista atunci cand prinzi o penseta in mana. Mergi la un salon specializat pentru a le da o forma corecta. Ce poti face tu acasa? Le poti aranja si le poti fixa! Ca sa nu fie razlete folosete o perie speciala pentru sprancene si / sau un gel-rimel transparent special pentru fixare.
  7. Se intampla si la case mai mari si, uneori, orice ten are de suferit iar noi avem de acceptat aparitia unor imperfectiuni (cosuri sau pete). Ce e de facut? Nu trebuie sa te izolezi in casa. Este suficient sa folosesti pe langa un strat subtire de fond de ten, si un corector - intr-o culoare cat mai apropiata de cea a fondului de ten, pe care sa il aplici doar pe zonele cu probleme.
  8. Ce zici de un final touch? Ele se pregatesc pentru covorul rosu, noi, pentru anumite momente din viata de zi cu zi! Cea mai buna prietena a unei femei trebuie sa fie pudra translucida care o insoteste peste tot. Daca o ai mereu la indemana (in portfard-ul din geanta), un retus rapid poate face minuni chiar si atunci cand au trecut ore bune de la machiajul de dimineata.
Autor: Ioana Popa

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....