CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Machiaj | Make-up / Manichiura perfecta: unghiile false

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1866 Publicat la data: 2009-05-04 Autor: Saloane.ro

Manichiura perfecta: unghiile false

Manichiura perfecta: unghiile false

Ti-ar placea sa ai o manichiura impecabila, dar fie ca nu ai destul timp, fie te-ai convins ca nu e usor de intretinut. Daca unghiile tale sunt moi, casante sau striate nu te mira de ce nici un lac de unghii nu rezista mai mult de doua zile. Din fericire, acum exista o solutie pentru maini de vedeta: manichiura tehnica!
Fara a exagera pot spune ca intalnirea cu Joey Brown, numita la Hollywood, „Regina manichiurii” mi-a schimbat viata. „Imaginati-va o femeie frumoasa, eleganta, perfect machiata si coafata dar cu manichiura sau pedichiura neingrijita. Ar strica tot efectul nu-i asa?”, ne-a intrebat convingator Joey. In acel moment m-am gandit la mine. De cate ori nu am fost chiar eu acea femeie cu aspectul neingrijit al mainilor?... Auzisem desigur de unghiile false, insa eram reticenta la aceasta metoda.
 „Ca si parul, unghiile sunt moarte odata ce au iesit din matrix (partea de la baza unghiei). Asa se face ca putem sa le taiem, sa le vopsim fara sa pateasca nimic. Eu port unghii false de 14 ani. Important este ca procedura sa fie executata corect”, m-a asigurat Joey, trainer international O.P.I. in manichiura.

Manichiura de vedeta pentru mai multe saptamani

Cand m-am dus prima data sa-mi aplic unghii false am inteles de ce in afara, manichiuristele se numesc „nail technician”. Practic, manichiura tehnica este o adevarata chestiune de inginerie arta si estetica. Pentru a creea aderenta pe unghia naturala, manichiurista trebuie sa treaca prin foarte multe etape.Unghiile sunt pilite, cu ajutorul unor freze speciale, date cu adeziv, lustruite pentru ca apoi sa se treaca la reconstructia unghiei perfecte. Un sfat pentru incepatoare: inarmati-va cu rabdare. Aplicarea unghiilor false dureaza intre trei si patru ore. Rezultatul este insa pe masura asteptarilor: manichiura de vedeta timp de mai multe saptamani.

Tastarura, dusmanul unghiilor false

In functie de structura unghiei, manichiurista va opta fie pentru unghii false tip aplicatii de rasina acrilica fie pentru aplicatii cu gel UV.
Tastatura este unul dintre dusmanii unghiilor false. Daca lucrezi mult la calculator este recomandat sa nu iti pui unghii false exagerat de lungi. Te poti rasfata cu o manichiura tehnica chiar daca ai o profesie in care lucrezi mult cu unghiile cum ar fi cea de cosmeticiana sau de dentist. Atunci ii poti cere manichiuristei sa-ti execute o protezare de unghie adica sa-ti construiasca o unghie cat mai scurta cu un aspect extrem de natural. Pe langa impresia artistica, unghiile false mai ofera si alte avantaje: nu agata, nu se rup, decat in cazuri accidentale, protejeaza unghia naturala iar oja rezista un timp indelungat.
Cand optezi pentru aceasta metoda nu trebuie sa-ti faci griji pentru eventualele probleme de sanatate care ar putea sa apara atat timp cat ai ales un salon de manichiura unde se respecta toate etapele procesului si se lucreaza cu produse de calitate. Important este ca manichiura tehnica sa fie executata corect, de catre profesionisti. In acest domeniu nu isi au loc amatorii. Aplicate corect, unghiile false nu afecteaza starea naturala a unghiei.”, mi-a explicat Claudia Balan, stilist de unghii Peggy Sage.

Cum avem grija de unghiile false

Cand porti unghii false este indicat sa folosesti manusi de menaj daca te dedici activitatilor casnice. De asemenea, specialistii recomanda utilizarea unui lac protector inainte de aplicarea ojei colorate sau inainte de a merge la solar. Intretinerea si retusul aplicatiilor pe unghii se face o la un interval care varieaza intre 14 si 21 zile. Unghiile respira si prin produsele care se aplica pe suprafata lor si, din acest motiv, nu este obligatoriu sa faci pauza intre doua aplicatii, decat daca exista probleme medicale. Cand te-ai plictisit de unghiile false nu incerca sa ti le scoti singura acasa. Adreseaza-te salonului unde a fost efectuata manichiura tehnica.

Culori trazniste, strasuri si paiete

Cand iti pui unghii false iti poti satisface orice fantezie in materie de manichiura. Pentru ca oja rezista foarte mult timp, poti purta cele mai traznite culori sau ii poti cere manichiuristei sa-ti picteze un model pe unghie. In acest sezon se poarta tonurile puternice de rosu, purpuriu, ciclam, bordo sau chiar negru, pentru cele mai curajoase dintre noi. Aceste culori urmeaza trendurile din vestimentatie si accesorii.O alta noutate in materie de manichiura consta in faptul ca culoarea ojei nu se mai asorteaza cu rujul. Culorile tari se pot purta si la unghii scurte. Daca ai o seara speciala si vrei sa atragi atentia nu ezita sa-ti aplici un decor de unghii. Poti opta pentru strasuri, paiete, cristale Swarovski sau decorurile adezive. Micile artificii seducatoare pot fi aplicate fie pe toate degetele fie numai pe inelar. Mainile tale se vor transforma in adevarate bijuterii. Pretul manichiurii tehnice variaza intre 110 si 150 de lei (aplicatiile de rasina acrilica) si intre 95 si 150 de lei (aplicatii cu gel UV).

Autor: Iulia Roman

Sursa: www.unica.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....