CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Cariera / Lumineaza-ti ziua de munca!

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1623 Publicat la data: 2009-06-09 Autor: Saloane.ro

Lumineaza-ti ziua de munca!

Lumineaza-ti ziua de munca!

Munca si viata personala se intrepatrund, in conditiile in care iti petreci mai mult de jumatate din zi la job si inca o ora (in cazul fericit) pe drumul spre si de la serviciu. Daca la job nu te simti bine si totusi ii dedici atat de mult timp, stresul si tensiunile sunt inevitabile.
Studiile au dovedit ca angajatii fericiti sunt mult mai productivi si, implicit, sunt recompensati mai des. Deci, daca vrei sa obtii cat mai multe la job, este important sa te simti bine. Incearca urmatoarele sugestii pentru o zi placuta la serviciu!

Personalizeaza-ti biroul

Este bine sa ai in fata ceva care sa iti aminteasca de acea parte a vietii care nu implica jobul. Iti asezi o poza de familie in rama, o pui pe desktop sau ai o mascota preferata pe birou, orice lucru de acest gen este util pentru a te binedispune: sa-ti aduca un zambet pe fata si sa te relaxeze in cazul situatiilor stresante.

Tine-ti biroul in ordine

Oricat ai reusi sa te descurci printre hartii si pahare murdare de cafea, la un anumit punct vei fi iritata de toata dezordinea de pe birou. Cu cat esti mai organizata, cu atat te vei simti mai bine. Pastreaza-ti documentele importante in dosare etichete, noteaza-ti programul in agenda si vei fi mai relaxata. In plus, un PC (desktop, tastatura, mouse) curatat regulat te tine departe de diverse boli. Un birou ordonat si curat te va face sa te simti mai energica si mai calma.

Fii... verde!

Chiar daca nu esti o ecologista convinsa, poti incerca o astfel de metoda de relaxare. Cumpara o planta pe care sa o ai pe birou si la care sa te uiti cu drag in fiecare zi. Vezi cum creste si cum iti lumineaza ziua!

Evita barfele si politica la job

Esti mai multumita daca stai deoparte de barfele si discutiile politice de la job. Ele te-ar influenta negativ si nu ar face decat sa iti creasca starea de iritare. Fii neutra si mentine-ti optimismul, rezolvandu-ti mai repede sarcinile.

Nu sta pe loc!

Miscarea face bine corpului, dar si mintii. Expertii sugereaza sa te ridici de la birou cel putin o data la 40 de minute: mergi la baie, fa cativa pasi in camera, plimba-te pana la aparatul de cafea sau cel de apa. Iti odihnesti ochii si eviti durerile de spate si muschii anchilozati.

Fa-ti un prieten la job

Te ajuta sa ai un prieten la birou, cu care sa existe cateva conexiuni personale – totusi, nu foarte personale. Doar cineva cu care sa schimbi o vorba in pauza de masa sau la o cafea, daca se poate nu despre munca. Mai mult, o astfel de companie te ajuta daca nu te intelegi foarte bine cu alti colegi, nu te vei mai simti izolata. Prietenii iti ridica moralul, deci apropie-te de cineva care sa te binedispuna!

Relaxeaza-te

Este esential sa iti pastrezi ceva timp doar pentru tine. Chiar daca vorbind la telefon cu cineva apropiat nu te face mai productiva, te deconecteaza cateva minute. Nevigheaza pe internet, asculta melodiile preferate sau, pur si simplu, inchide ochii si gandeste-te la ceva frumos.

Autor: Oana Voinea, Redactor Specialist Resurse Umane

Sursa: www.myjob.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....