CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Machiaj | Make-up / Naturala sau machiaj sofisticat?

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1765 Publicat la data: 2008-08-12 Autor: Saloane.ro

Naturala sau machiaj sofisticat?

Se spune ca mireasa trebuie sa fie cat mai naturala. De ce acest “trebuie”? Cine a facut aceste reguli si ce motive a avut la baza? Eu cred ca tinta unei mirese nu trebuie sa fie naturaletea, ci frumusetea. Conform ideii ca scopul scuza mijloacele, de ce sa nu apelam la numeroasele tehnici de infrumusetare si machiaj care exista la ora actuala?

Machiajul... natural

Naturaletea poate fi obtinuta de asemena din machiaj. Fondul de ten acopera imperfectiunile fetei, conferandu-i o culoare luminoasa, potrivita mireselor. Un rimel subtire aplicat pe gene le contureaza si le confera volum. Dar daca genele sunt mici? In caest caz nu vad nici un motiv sa nu apelati la genele false. Cateva gene aplicate individual la coada ochiului pot face din privirea voastra una seducatoare, pasionala.

Fardul din jurul ochilor poate fi unul in culori deschise, roz si crem, poate si un bleu pal, astfel incat sa contureze forma ochilor si sa acopere cearcanele si pigmentarea care apare in jurul ochilor atunci cand sunteti obosite. Imaginea dumneavoastra va fi mai tanara, mai inocenta, mai feminina si, sa recunoastem, mai frumoasa.

Pe buze poate fi aplicat un ruj rezistent in nuante deschise, cele mai indicate sunt cele de roz. Asortarea rujului cu nuanta tenului este obligatorie. Conturul buzelor se va face cu un creion in aceeasi culoare cu rujul. Pometii pot fi si ei evidentiati usor, tot cu nuante rozalii. Rezultatul? O imagine naturala, frumoasa, feminina, potrivita unei mirese.

Machiajul sofisticat

Unele femei apreciaza naturaletea, altele stilul sofisticat. Parerile sunt impartite, astfel ca exista mirese care isi doresc un machiaj mai complicat, pe care simplitatea nu le atrage. Pentru acestea toate trucurile pentru infrumusetare trebuie puse in aplicare. O coafura sofisticata poate fi realizata oricand, indiferent de parul natural pe care mireasa il are, apeland la extensiile de par. Machiajul se face de asemenea in functie de culoarea parului, astfel ca inainte de a lua o decizie asupra nuantei suvitelor trebuie neaparat sa va ganditi daca un machiaj “asortat” va avantajeaza.

Privirile pot fi foarte atragatoare cu ajutorul genelor false, care la randul lor pot fi si in alte nuante decat negru, spre exemplu maronii. Fardul sclipitor sau unele accesorii ce se lipesc in jurul ochilor confera imaginii miresei originalitate si o frumusete deosebita, de zana sau zeita.

In ceea ce priveste rujul, acesta poate avea culori puternice, mai ales pentru miresele cu buzele groase. O mireasa cu gene lungi si buze bine conturate este una pasionala, senzuala. Carui mire nu i-ar placea sa aiba in stanga lui o mireasa mai sexy?

Poate ca mireasa ar trebui sa se distinga de restul femeilor sau de cotidian nu numai prin rochie, ci si prin machiaj, coafura etc. Alese cu gust, toate aceste “depasiri” ale normalului pot ramane in sfera frumusetii, creeandu-i miresei o imagine desavarsita, intradevar unica.

Sursa: www.grace.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....