CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Cariera / Cum sa iti construiesti cariera

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1430 Publicat la data: 2009-04-29 Autor: Saloane.ro

Cum sa iti construiesti cariera

Cum sa iti construiesti cariera

Pe vremea strabunicii nu aveai decat sa te casatoresti, sa faci cativa copii si sa ai grija sa nu faci vreo tampenie. Acum lucrurile stau cu totul atfel si pana la 40 si ceva de ani trebuie sa te preocupi de contruirea unei cariere. Nu a habar de unde sa incepi? De aceea existam noi.
Pentru ca nimeni nu ne invata cum se construieste o cariera (un salut in cor pentru ministerul educatiei, va rog), am decis sa facem un scurt indrumar catre cariera la care visam cu totii. Ca si in cazul tuturor celorlalte lucruri din viata noastra, si cariera are nevoie de devotament, atentie si determinare. Cu aceste trei atribute vei reusi in tot ceea ce iti propui.
Iata cele noua trepte pe care le consideram noi elementare in drumul catre cariera ta stralucitoare:

1. Nu ai invatat tot

Niciodata nu poti spune "eu le stiu pe toate, nu mai am ce invata!". De aceea formarea profesionala si educatia continua sunt fundamentale carierei tale.

2. Asculta cu atentie

Chiar daca ti se pare ca cei din jur nu sunt la fel de bine pregatiti ca tine, poate ca au mai multa experienta. Si micile probleme care apar pot fi mai usor trecute cu ajotorul celor care au mai trecut prin asta.

3. Du-ti la bun sfarsit indatoririle

Poate ca jobul actual e o doar o treapta catre cariera la care visezi, insa, daca te-ai angajat sa faci unele lucruri trebuie sa le duci la bun sfarsit indiferent daca iti plac sau nu. O sa fii surprinsa cat de repede afla alti angajatori de "greselile" pe care le-ai comis la fostul loc de munca.

4. Creaza o retea

Nu vei reusi niciodata sa fii un avocat de succes daca nu cunosti nici un avocat! E... elementar, draga mea (nu stiu care e femininul de la Watson :P). De aceea trebuie sa iti creezi o retea de prieteni care lucreaza sau care au cunostiinte in domeniul in care vrei sa te afirmi.

5. Identifica-te cu jobul tau

Incearca sa transformi slujba ta intr-o prioritate. Implica-te si da sugestii, explica-le superiorilor tai care sunt problemele (din punctul tau de vedere) si care sunt solutiile pe care le sugerezi.

6. Identifica-te cu viitorul job

Inainte de a-ti planui viitorul incearca sa vezi daca te potrivesti cu ceea ce visul in cauza implica. Poti sa ii observi pe cei care au deja viitoarea ta cariera si sa analizezi daca ai putea sa faci si tu acelasi lucru (zi de zi, saptamana de saptamana, an de an).

7. Pregateste-te mental

Nu vei bate din palme pentru a obtine cariera stralucita la care visezi. Si nici nu o sa te remarce nu stiu ce om de afaceri in timp ce iti mananci salata de ton. Ah, si cu siguranta nu o sa te angajeze ca general manager doar pentru ca mancai extrem de elegant. Cariera ta nu se va cladi ca in filme, asa ca pregateste-te pentru zile mai bune si mai... putin bune.

8. Alege-ti uneltele cu grija

Sa faci sase facultati e usor, sa faci un master la Harvard e mai greu, nu crezi? Ai grija ce unelte folosesti pentru a-ti promova aptitudinile si incearca sa nu te implici in activitati pe care nu le poti stapani.

9. Implineste-ti visul

Bunica mea voia sa fiu avocat, mama voia sa fiu medic iar tata economist; fratele meu voia doar sa castig bani. Eu mi-am dorit mereu sa scriu, orice, oricum, oricat. Ghici ce-am facut? E important sa crezi in ceea ce faci si sa faci asta cu drag. Lucrurile vor fi mult mai simple iar reusitele tale mult mai rasunatoare.

Sursa: www.mayra.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....