CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Frumusete / Top 10 cele mai sexy modele fitness

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1662 Publicat la data: 2009-04-14 Autor: Saloane.ro

Top 10 cele mai sexy modele fitness

Top 10 cele mai sexy modele fitness

Pe masura ce o relatie inainteaza in timp, iar confortul ia locul pasiunii, barbatii cu siguranta isi doresc o iubita care sa acorde mereu atentie aspectului ei. Iar asta e un lucru pe care toate modelele fitness prezentate mai jos il pot garanta.
Pentru ca acestea depun efortul maxim pentru a arata cat mai bine. Stau ore intregi la sala, mananca numai alimente sanatoase si se feresc de tigari, alcool si alte nebunii.
Probleme pot sa apara doar in cazul in care bicepsii lor cresc mai mari decat ai multor barbati. Iar asta e si motivul pentru care am lasat deoparte femeile care stau mult prea mult la sala si am ales cateva modele fitness care stiu sa-si lucreze corpul doar intr-atat incat sa ramana si feminine.

Locul 10 - Mary Castro

Actrita si model fitness cu curbe apetisante, Mary Castro a aparut in mai multe reviste de fitness, precum Fit Beauties, a pozat pentru Calendarul Sand Obsession si a aparut in nenumarate filme si programe de televiziune (de obicei ca stripteuza). Primul ei rol semnificativ a fost in The Kentucky Fried Horror Show din 2008.

Locul 9 - Kiana Tom

Kiana Tom este actrita, purtatorul de cuvant al unei sali de fitness si fosta majoreta Raiders, dar cei mai multi o stiu ca o gazda a programului de fitness de pe ESPN2, Kiana’s Flex Appeal. Ea a aparut pe coperta revistei Fitness Magazine, in Drew Carey Show si in videoclipul melodiei “Without me” cantata de Eminem. Celebritatea ei a explodat dupa ce a pozat goala pentru Playboy.

Locul 8 - Ashley Lawrence

Ashley Lawrence aka. Fembomb este un model fitness si glamour, cu o imensa prezenta pe Internet, iar fanii o proclama constant viitoarea Pam Anderson. Corpul ei bine lucrat, caracteristicile uimitoare, sanii si stilul ei de viata cu siguranta o fac preferata multor barbati.

Locul 7 - Tiffany Yee

Tiffany este o fosta majoreta Broncos, fosta dansatoare Soul Train, model fitness si, cel mai impresionant, castigatoarea din 2008 a Miss Fitness USA. Tot atunci ea a stabilit si un nou record ca fiind cea mai in varsta femeie care castiga acest titlu. La 39 de ani si mama a trei copii, cu siguranta si-a dorit foarte mult sa castige aceasta competitie.

Locul 6 - Carmen Garcia

Una dintre cele mai apreciate modele fitness, Carmen a fost vazuta in paginile FHM, Low Rider, Planet Muscle, Oxygen si American Curves, printre altele. Ea este, de asemenea, imaginea propriei linii de haine sport. In calitate de antrenor si consultant fitness, scopul ei este sa ajute oamenii sa se mentina in forma, dar barbatilor nu le trebuie decat sa o priveasca si cu siguranta deja incep sa se simta mai bine cu ei insisi.

Locul 5 - Jennifer England

Jennifer este un model bikini transformat in actrita care in majoritatea rolurilor apare, invariabil, in bikini. Ea poate nu se incadreaza in nisa modelelor de fitness, dar tonusul ei fizic extraordinar ii castiga un loc in acest top. Jennifer a jucat ca dublura in Dodgeball si Smokin’ Aces si continua sa caute un rol special care sa ii demonstreze si celelalte talente, mai putin evidente.

Locul 4 - Amy Weber

Amy este, de asemenea, model de fitness si actrita, dar celebritatea ei se datoreaza mai degraba aparitiilor in Playboy. Ea a putut fi vazuta si in mai multe seriale de televiziune, inclusiv Baywatch, Pacific Blue si 7th Heaven, iar fizicul ei a ametit pe cititorii revistelor Stun!, Women’s Health Fitness si Iron Man Magazine.

Locul 3 - Jennifer Nicole

Lee Castigatoare in 2004 a titlului Miss Bikini America si in 2006 a titlului Miss Muscle and Fitness, aspectul provocator al lui Jennifer Nicole Lee (cunoscuta si ca Tigroaica) nu mai poate fi pus la indoiala. Dupa o pierdere uluitoare a 70 de kilograme, ea a pozat pentru Maxim, Bogy Fitness International si FHM, a inceput o afacere in consultanta in fitness si a filmat sase DVD-uri de fitness care s-au vandut ca painea calda.

Locul 2 - Annette Milbers

Annette are unul dintre cele mai frumoase corpuri din lume, dar nu multe persoane stiu de existenta ei. Si totusi, este deja castigatoare a mai multor concursuri de fitness, precum Campionatul de Fitnees Northern si Faremon Model Search. Desi este relativ inca necunoscuta in lumea modelingului de fitness, corpul acestei blonde are tot ce-i trebuie pentru a castiga orice competitie.

Locul 1 - Chellss

Acest model fitness olandez concureaza la evenimente din intreaga lume, iar in 2006 s-a situat pe locul 1 la Dutch Nationals Figure Championship. Ea a aparut in reviste precum Ebony-Fitness, Aktueel si Muscle and Fitness. Chellss este o frumusete rapitoare ce inca isi croieste drum spre o recunoastere mondiala.

Autor: Mihaela Enache

Sursa:  www. csid.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....