CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Ingrijirea parului / 5 Coafuri romantice in numai 3 pasi

Rating:5Voturi: Vizualizari: 3797 Publicat la data: 2009-04-13 Autor: Saloane.ro

5 Coafuri romantice in numai 3 pasi

5 Coafuri romantice in numai 3 pasi

Pe masura ce vremea se incalzeste, incepem sa ne bucuram de plimbari romantice in parcuri scaldate de parfumul florilor, alaturi de prieteni, la o noua intalnire sau alaturi de persoana iubita. Pentru a concentra romantismul euforic al primaverii in jurul tau, parul trebuie sa exprime bucuria feminitatii si farmecul inmiresmat al naturii prin coafuri simple, dar potrivite personalitatii tale.

ROMANTICA VISATOARE

Iti place sa fii naturala si stii sa apreciezi frumusetea din jurul tau. Nu te sfiesti sa visezi cu ochii deschisi si sa iti arati sentimentele. Cea mai potrivita coafura pentru tine sunt buclele lejere bine delimitate, scoase in evidenta prin suvite mai inchise in nuanta decat restul parului, asa cum putem admira la Kate Winslet.
  1. Spala parul cu produsele destinate tipului tau de par. Prinde-l intr-un prosop pentru a indeparta excesul de umezeala.
  2. Usuca parul cam 50% apoi aplica incepand de la urechi in jos bigudiuri largi in mod aleatoriu.
  3. Dupa ce parul s-a uscat complet, desfa bigudiurile si aranjeaza onduleurile cu un pieptene cu dintii rari. Aplica fixativ.

ROMANTICA NONCONFORMISTA

Iti place sa iesi in evidenta si nu faci niciodata compromisuri. Feminitatea pe care o degaji este mai degraba o forta de reactie a personalitatii tale puternice. Accesoriile sunt cele care ti se vor potrivi de minune in aceasta primavara, indiferent de ce tunsoare nonconformista ti-ai ales. Pentru coafura lui Agyness Deyn din imagine urmeaza urmatorii pasi:
  1. Spala bine parul cu produsele destinate parului tau. Lasa-l in prosop pentru a elimina excesul de umezeala. Aplica pe tot parul o solutie de indreptat parul.
  2. Usuca parul de la radacina la varfuri, in directia dorita cu ajutorul unei perii rotunde. Cand parul este complet uscat foloseste placa de intins parul pentru a-l indrepta si netezi.
  3. Ia o esarfa lunga, potrivita in culoare cu tinuta ta si infasoara in linii subtiri in jurul capului, pe deasupra parului.

ROMANTICA SENZUALA

Sensibila si calda, esti o imagine care rasfata simturile prin respectul pe care-l acorzi feminitatii tale. Iti place sa fii eleganta, dar nu in mod excesiv si pretentios, ci mai degraba sa exprimi bun gust si creativitate. Kylie este un ideal in ceea ce priveste senzualitatea, iar coafura din imagine iti poate evidentia cu usurinta personalitatea:
  1. Un astfel de coc poate fi construit mult mai usor pe parul spalat cu o zi in urma.
  2. Daca parul tau este drept, inainte de a urma pasul de mai jos, foloseste ondulatorul pentru a construi bucle lejere in tot parul.
  3. Daca ai parul ondulat natural atunci nu trebuie decat sa lasi bretonul liber si sa prinzi restul parului la spate intr-o coada de cal, pe care apoi sa o impingi usor catre crestetul capului pentru a modela acele linii bufante. Apoi infasoara coada de cal in jurul propriului centru, pana ce se formeaza un coc pe care il fixezi cu ace de par. Foloseste un ondulator pentru a oferi textura buclelor din breton. Aplica fixativ.

ROMANTICA ELEGANTA

Esti foarte atenta la detalii, responsabila si organizata. Nu lasi nimic la voia intamplarii iar stilul care te caracterizeaza este cel clasic. Iesi in evidenta prin eleganta si fermitate, prin corectitudine si practicabilitate. Un coc clasic, elegant, in linii simple si feminine, precum cel ales de Sienna Miller este excelent pentru tine.
  1. Un astfel de coc poate fi construit mult mai usor pe parul spalat cu o zi in urma.
  2. Lasa capul in jos si piaptana parul bine. Tinand in continuare capul in jos prinde o coada de cal in crestetul capului foarte strans. Foloseste un buretel mic, sau o bucata de vata pe care fixeaz-o cu ace de par in centrul cozii de cal. Incepe sa infasori suvitele cozii de cal in jurul centrului cozii astfel incat sa acoperi buretelul si sa construiesti volumul din imagine.
  3. Fizeaza fiecare suvita cu ace de par. Elibereaza doua suvite subtiri pe dupa urechi. Aplica fixativ.

ROMANTICA JUCAUSA

Esti copilaroasa, iti place sa te joci mult cu nuantele primaverii, sa creezi, sa modelezi, sa construiesti. Esti plina de imaginatie si iti place sa socializezi, reactionezi sub impulsul momentului si nu iti este teama sa-ti asumi riscuri. Romantismul tau este descris cel mai bine de o coafura naturala, cu onduleuri diafane si accesorizata jucaus, precum a facut Scarlett Johansson.
  1. Spala parul cu produsele destinate tipului tau de par. Prinde-l intr-un prosop pentru a indeparta excesul de umezeala.
  2. Usuca parul cu o perie rotunda, de la radacina la varfuri pentru a-l indrepta si pentru a imblanzi firele rebele. Dupa ce parul este complet uscat, foloseste si placa de intins parul, daca acesta nu este indeajuns de neted.
  3. Foloseste un ondulator pentru a desena bucle lejere pe varfurile suvitelor ce incadreaza fata. Adauga un accesoriu jucaus. Aplica fixativ.

Autor: Gabriela David

Sursa: www.divahair.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....