CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Ingrijirea parului / 6 idei de coafuri, impletite, in tendinte

Rating:5Voturi: Vizualizari: 6280 Publicat la data: 2009-04-09 Autor: Saloane.ro

6 idei de coafuri, impletite, in tendinte

6 idei de coafuri, impletite, in tendinte

Coafurile impletite isi au originea in arta de impletire africana, aceasta modalitate de coafare facand diferenta intre clasele sociale. In prezent daca lasi pe cineva sa-ti impleteasca parul pe continentul african dai dovada de respect, bunavointa si prietenie. In afara continentului, impletiturile au devenit un stil clasic care se reinventeaza an de an, niciodata plictisitoare si potrivite oricarei ocazii.

ELEGANT

Doua optiuni foarte usor de realizat sunt aferente tendintelor acestui an. Astfel, poti construi un coc simplu, grecesc, in crestetul capului. Inainte de a-l prinde, separa o suvita de la ceafa de restul parului si las-o libera, apoi impletest-o si infasoar-o in jurul bazei cocului. O a doua optiune ar fi sa prinzi parul intr-o coada de cal cu baza in crestetul capului, apoi sa impletesti coada strans. Secretul acestei coafuri sta in a infasura usor varful cozii, care nu trebuie sa atarne neimpletita oferind un aspect estetic foarte elegant.

SPIC

Iata una dintre cele mai feminine si mai deosebite tendinte. Desi pare dificil de realizat, secretul sta in impartirea corecta a celor trei suvite care formeaza impletitura. Astfel, prima suvita este prinsa dinspre tampla, a doua din mijloc si a treia dinspre crestetul capului. Frumusetea coafurii este sculptata de linia frumoasa a suvitelor care acopera tampla.

GRECESC

Stilul grecesc este cel mai practic si mai simplu mod de a impleti parul cand doresti sa te feresti de caldura puternica a zilelor de vara. Optiunile sunt nelimitate. Daca ai parul foarte lung, prinde-l intr-o coada la ceafa, putin intr-o parte, impleteste coada, apoi fixeaz-o in jurul capului cu agrafe, precum Mary Kate Olsen. Sau poti construi un coc feminin precum Nicole Richie: piaptana tot parul intr-o parte, separa de la tampla parul in doua suvite pe care sa le impletesti pana la ceafa. Rasuceste apoi intr-un coc simplu varfurile cozilor impletite.

HIPPIE

Cea mai simpla tendinta a acestui sezon este reprezentata de suvite foarte inguste, impletite strans si pozitionate aleatoriu pe suprafata parului. Dau un aspect deosebit si pot scoate in evidenta o coafura apparent plictisitoare. Astfel de suvite impletite au avantajul ca se pot mula pe orice tip de lungime de par, fie el pana la nivelul urechilor sau extrem de lung.

NATURAL

Cozile impletite lejer sunt o alta tendinta foarte simpla ce poate salva pe oricine aflat in impasul alegerii unei coafuri rapide care sa mascheze un par rebel. Coada nu trebuie sa fie impletita strans, trebuie sa fie cat mai lejera si sa exprime naturalete. Parul trebuie sa-si gaseasca starea lui naturala si nu trebuie fortat in impletitura.

SCOLARESC

Daca vrei sa te intorci in timp si sa simti iar exuberanta copilariei, asorteaza la o tinuta casual doua codite impletite care sa cada pe umeri. Simpla si eficienta, aceasta coafura intinereste si pune in evidenta linia gatului, lungimea parului si un breton bine taiat.

Autor: Gabriela David

Sursa: www.divahair.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....