CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Frumusete / Cele mai sexy sportive aparute in Playboy

Rating:5Voturi: Vizualizari: 2071 Publicat la data: 2009-04-03 Autor: Saloane.ro

Cele mai sexy sportive aparute in Playboy

Cele mai sexy sportive aparute in Playboy

Sportivele intotdeauna au ceva in plus. Mai mult sex-appeal, am spune noi. Iata o lista cu cele mai frumoase zece sportive aparute in editia americana a revistei Playboy de-a lungul timpului:

Locul 10 - Fanni Juhasz

Desi are o statura mica si este destul de necunoscuta, atleta la sarituri cu prajina, de origine ungara, a pozat dupa Olimpiada din 2004 ca o adevarata profesionista in editia din septembrie a revistei Playboy, in acelasi an.

Locul 9 - Anita Marks

Anita Marks, o autentica iubitoare de sport, este una dintre acele persoane greu de gasit. A crescut jucand fotbal american cu baietii si apoi a intrat in echipa feminina de fotbal american profesionist din Miami si Florida. Dupa ce a aparut in Playboy, cu siguranta a castigat inima tuturor barbatilor.

Locul 8 - Ineta Radevica

Atleta letoniana Ineta Radevica a aparut in pictorialul Playboy “Femeile de la Olimpiada” din 2004. Inalta, subtire si sexy, blonda sportiva a fost intr-o forma perfecta pentru un set de fotografii incendiare.

Locul 7 - Susen Tiedtke-Green

De trei ori olimpica desi de-a lungul carierei mai multe teste de steroizi i-au iesit pozitive, Susen e una dintre cele mai notabile prezente in editia “Femeile de la Olimpiada”. Dupa ce si-a incheiat afacerile in lumea sportului ea s-a reprofilat pe modeling.

Locul 6 - Haley Cope

Pentru unele femei din aceasta lista, aparitia in Playboy a reprezentat punctul culminant al carierei lor. Haley Cope insa, are ceva mai mult de aratat decat cateva cadre senzuale. Inotatoare pentru echipa Americii, Haly a castigat campionatul mondial de 50 de metri la inot in 2001, iar in 2004 a castigat la Olimpiada, impreuna cu echipa, medalia de argint.

Locul 5 - Amy Acuff

Amy Acuff a castigat opt campionate la sarituri in inaltime din America. Desi succesul sau nu a fost niciodata adus la nivel international, dupa aparitia in Playboy au inceput sa apara tot mai multe oportunitati in modeling.

Locul 4 - Katarina Witt

Dupa ce a castigat doua medalii de aur la patinaj, la Olimpiada din 1998, Katarina a deschis editia din decembrie pentru revista Playboy. Aceasta se afla pe locul doi in topul celor mai mari vanzari, dupa editia in care este prezentat debutul lui Marilyn Monroe.

Locul 3 - Gabrielle Reece

Corpul sau atletic a facut-o pe jucatoarea de volei Gabrielle Reece sa apara pe copertele revistelor Shape, Elle, Vogue si People. Iar de aici pana la Playboy drumul a fost chiar scurt. Aparitia in celebra revista pentru barbati i-au propulsat cariera in televiziune.

Locul 2 - Mia St.John Dura

si sexy este o combinatia care lasa toti barbatii cu gura cascata. Iar Mia St.John este o reprezentata perfecta a acestor doua calitati. Playboy a fotografiat-o in ring, fara manusile de box, pentru a-i evidentia partea feminina. Mia St.John a castigat mai multe titluri internationale la categoria usoara.

Locul 1 - Amanda Beard

Inotatoarea america Amanda Beard a atras multa atentie dupa ce a aparut in 2007 pe coperta revistei Playboy. Ea a aparut mai intai in FHM, apoi in Sports Illustrated, dupa care a venit randul Playboy. De patru ori olimpica, Amanda este una dintre cele mai renumite femei aparute in Playboy.

Autor: Mihaela Enache

Sursa: www.csid.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....