CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Frumusete / Retete naturiste de frumusete

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1687 Publicat la data: 2008-12-11 Autor: Saloane.ro

Retete naturiste de frumusete

Oboseala, frigul de afara, problemele de sanatate lasa urme pe tenul, corpul si parul tau. Acum este momentul sa apelezi la miraculoasele retete naturiste ale bunicii. 

Inainte de a incepe sa iti prepari produsele de infrumusetare in casa, iti recomand sa faci o vizita unui dermatolog sau medicului de familie, pentru a verifica daca vreun ingredient (glicerina, ouale, capsunii, etc.) iti poate declansa o alergie sau sensibiliza tenul. Atunci cand ai ales o anumita reteta si observi rezultate, continua sa o folosesti in mod regulat pentru a obtine efecte vizibile.

Mastile trebuie folosite o data pe saptamana sau pe luna, in functie de nevoile tenului tau. Este foarte important sa iti cunosti tipul de ten. Avantajele acestor produse constau in faptul ca stii exact ce contine fiecare, fara a-ti face griji din cauza vreunui ingredient necunoscut sau a termenului de expirare. Tot ce ai nevoie vei gasi in frigider sau in camara si, nu in ultimul rand, nu vei plati in plus pentru un ambalaj aspectuos, dar inutil.

MASTI PENTRU FATA

Masca pentru ten gras

Amesteca 1 lingura de argila (gasesti la orice Plafar) cu 1 galbenus de ou si o lingura de pulpa pasata de avocado. Aplica pe gat si fata, evitand zona din jurul ochilor, si clateste cu apa calduta dupa circa 10 minute. Argila absoarbe si elimina excesul de sebum, iar avocado si galbenusul de ou hidrateaza si hranesc tenul.

Masca pentru ten uscat

Amesteca 1 lingura de miere, 1 galbenus de ou, o lingurita ulei de migdale si 1 lingura iaurt. Aplica amestecul pe fata, evitand zona ochilor. Clateste dupa 10 minute. Mierea stimuleaza si catifeleaza pielea, oul si uleiul de migdale penetreaza si hidrateaza, iar iaurtul netezeste tenul si strange porii.

Masca pentru ten sensibil

Amesteca o pulpa de banana, o cana fulgi de ovaz fierti in lapte; 1 ou, o lingura miere. Se aplica pe fata, masand in sens circular si se lasa sa actioneze timp de 15 minute. Clateste cu apa calduta. Fulgii de ovaz curata tenul in profunzime si il calmeaza, sunt bogati in vitamine si minerale; banana contine vitamina A, oul contine lecitina - un emolient natural-, iar mierea ajuta la mentinerea pH-ului natural al pielii.

Pentru toate tipurile de ten

Masca antirid si antifrig

Spala si usuca cu un servet cateva frunze de salata. Tine-le 5 minute in ulei de masline clocotit, apoi aplica-le caldute pe fata. Lasa sa actioneze timp de 15 minute. Clateste cu apa calda, si usuca pielea prin tamponare cu un servet uscat.

Masca hidratanta

Amesteca 2 linguri miere si 2 linguri lapte, si intinde amestecul pe fata si gat. Lasa sa actioneze timp de 10 minute, apoi clateste cu apa calduta.

Masca tonifianta

Amesteca 1 lingura miere, 1 albus de ou, 1 lingura de glicerina si o cana de faina, pana se formeza o pasta. Aplica pe gat si fata, asteapta 10 minute, apoi clateste cu apa calduta.

Irina Markovits

(Sursa: www.121.ro)

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....