CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Ingrijirea parului / Coafuri de primavara, inspirate de vedete

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1884 Publicat la data: 2009-03-20 Autor: Saloane.ro

Coafuri de primavara, inspirate de vedete

Coafuri de primavara, inspirate de vedete

Primavara vine cu schimbari pe toate planurile. Zile insorite, veselie generala si o stare de bine. Nu e de mirare ca in acest anotimp ne dorim schimbari importante de look, incepem cure de slabire si apelam mai des la diverse tratamente de infrumusetare. Schimbarile importante de look implica de cele mai multe ori o noua coafura, iar starurile stiu acest lucru foarte bine. Iata cateva dintre cele mai noi stiluri adoptate de vedetele de peste ocean, prezentate de specialistii ivillage.com, dar si cateva dintre cele mai interesante coafuri prezentate pe catwalk in cadrul saptamanilor modei din acest sezon.

Olivia Palermo

O vedeta "proaspata" peste ocean, Olivia Palermo prezinta o coafura romantica, sofisticata si totusi copilaroasa. Se potriveste perfect unei zile de primavara. Buclele sunt elementul central in stilul ales de Olivia, la fel ca si in cazul celui ales de Beyonce, prezentat mai jos. "Sezonul acesta se poarta coafurile lejere, aerate, caderi in cascada si parul ondulat la varfuri", aflam de la Geta Voinea, hairstylist Wella. Nu este foarte complicat sa obtii singura o astfel de coafura. Singura conditie este sa ai parul suficient de lung pentru a-l putea prinde la spate. Separa parul printr-o carare pe mijloc si strange la spate primele suvite din dreptul fruntii. Separa parul pe lungime in suvite nu foarte subtiri, aplica pe fiecare suvita o spuma cu fixare medie, chiar inainte de a ondula varfurile. La final, pentru o coafura mai rezistenta, pulverizeaza pe tot parul spray fixativ. Poti obtine o coafura in stilul "flower power" impletind suvitele din fata, pe care sa le strangi apoi la spate.

Beyonce

Beyonce a obtinut o coafura interesanta combinand doua stiluri clasice, dar diferite. Coada simpla, la spate, este poate cel mai banal mod de a-ti prinde parul. Dar cand adaugi bucle spiralate, in suvite de diferite culori si parul perfect intins pe crestet, efectul este unul deosebit de elegant. Cum poti avea o coafura asemanatoare? Foloseste un ondulator de par cu diametru mediu, pentru bucle nu foarte largi si foarte bine definite. Aplica pe fiecare suvita pe care urmeaza sa o ondulezi un produs de styling cu fixare medie, pentru bucle lejere. Infasoara o suvita peste elesticul cu care ai prins coada pentru a-l masca. Parul tau va straluci precum al lui Beyonce, daca aplici foarte putina ceara cu particule stralucitoare. O coafura in acelasi stil, dar mult mai usor de realizat, mai ales daca vrei sa o faci singura, acasa, este cea cu o coada intr-o parte. In acest mod iti va fi usor sa realizezi bucle ordonate in coada.

Salma Hayek

Parul dat pe spate si volumul in crestet par sa fie tendinte prezentate atat pe podiumurile celor mai importante festivaluri de moda ale sezonului, dar si in randul vedetelor de la Hollywood. Salma Hayek este una dintre adeptele acestui stil. Actrita a ales o coafura in care parul din dreptul fruntii este prins pe spate, iar restul parului este ondulat pe lungime, in special la varfuri. O astfel de coafura este perfecta pentru cele care au renuntat la breton, dar acesta este inca insuficient de lung pentru a fi prins intr-o alta maniera. Pentru a obtine o coafura precum cea a Salmei, usuca-ti parul dinspre fata spre spate cu foehnul si o periei rotunda. In acest mod vei obtine volumul necesar. Prinde parul din fata cu ajutorul unor agrafe sau clame de mici dimensiuni, astfel incat sa formeze o arcada. Prinde agrafele unele peste celelalte pentru o coafura rezistenta si pulverizeaza apoi un spray fixativ cu fixare puternica peste "arcada".

Ginnifer Goodwin

Actrita din comedia romantica "He's just not that into you", Ginnifer Goodwin, a adoptat o coafura care ii permite sa "mimeze" o tunsoare bob, desi are parul lung. Pentru un efect asemanator, aplica pe toata lungimea parului o spuma cu fixare lejera si onduleaza-l astfel incat sa obtii bucle mari si nu foarte bine definite. Prinde parul intr-o coada lejera la spate, intoarce coada spre interior si prinde-o bine cu agrafe. Pulverizeaza suficient spray fixativ incat parul sa ramana asa cum iti doresti. Rezultatul este o coafura interesanta in stil bob. Si nici nu e nevoie sa iti tai parul...

Articol de: Georgiana Dorobantu

Sursa: www.eva.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....