CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Editorial / Gaseste, cucereste, pastreaza

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1717 Publicat la data: 2009-03-20 Autor: Saloane.ro

Gaseste, cucereste, pastreaza

Gaseste, cucereste, pastreaza

Fiecare femeie viseaza la un barbat inteligent, puternic, cuceritor si devreme acasa. Nu spun ca exista sau nu, ci doar ca pentru a-l cuceri trebuie sa ai grija ca totul sa fie perfect. Vrei sa il atragi din prima clipa si sa il pastrezi pentru totdeauna. Crezi ca nu e posibil? E mai usor decat crezi! Pentru a-ti asigura viitorul alaturi de un barbat cuceritor, nu trebuie decat sa respecti sapte pasi esetiali. Cucerirea e mai simpla daca acorzi atentie detaliilor pe care le tot neglijezi in ultima perioada.

1. Atentie la look

Intra in sectiunile Moda, Frumusete si Sanatate si afla toate sfaturile de care ai nevoie pentru a avea un look trendy si un aspect impecabil. Barbatii care merita atentie sunt imbracati elegant sau casual, asa ca vei dori sa ai un look asemanator (stii cum e cu "cine se aseamana, se aduna"). Incearca sa fii mai sofisticata si sa iti cumperi produse care te avantajeaza si te pun intr-o lumina potrivita. Nu adopta un look prea incarcat sau care arata prea mult... riscand sa devii ridicola.

2. Cauta in locul potrivit

Acum sa fim sincere, crezi ca il gasesti pe Fat-Frumos la coada la cartofi in piata? Bine, poate isi cumpara omul si cartofi, dar daca nu vrei sa stai o viata pazind tarabele, incearca sa il cauti in locuri chic. Ai dat deja ochii peste cap si m-ai anuntat ca nu ai bani? Pai ce nevoie ai de bani, incearca sa il gasesti in bibliotecile publice (am vazut eu vreo 3 ultima data cand am trecut pe la BCU, e drept era sesiune), la teatru (hai ca nu e atat de scump) sau in cluburile underground.

3. Fii classy, inteligenta si amuzanta

Fii deschisa si fa-te placuta. Nu exagera insa si nu incerca sa pari sub nivelul tau, daca esti inteligenta trebuie sa arati asta nu sa te metamorfozezi intr-o gasculita pentru ca asa ai citit in vreo fituica urbana. Cucereste doar barbati care sunt atragatri, nu te implica in relatii pe care nu le vei pastra. E pierdere de timp si incredere.

4. Fii realista

Barbatii care merita, stiu care le este nivelul, asa ca fii realista si nu risca sa pari nepoliticoasa sau irascibila in cazul in care nu obtii rezultatul scontat. Decat sa risti sa pari o femeie aroganta si neinteresanta, mai bine te retragi din lumina reflectoarelor si cauti o alta tinta. Daca dai dovada de clasa, s-ar putea sa ii schimbi parerea despre tine si o sa te trezesti imediat cu el dupa tine.

5. Cariera inainte de toate

Cu siguranta alesul tau are o cariera, asa ca incearca sa faci conversatie vizand domeniul in care isi desfasoara activitatea. Insa nu risca sa te faci de ras in cazul in care chiar nu stii cu ce se ocupa sau nu te pricepi in domeniul respectiv.

6. Invata sa gatesti

Chiar daca suna "old fashion", sa ii gatesti iubitului poate fi o proba de foc pentru viitoarea voastra relatie. Incanta-l cu preparate exotice pe care nu le-a mai gustat pana acum (caz in care nu-si poate da seama ca ai ars friptura de cangur sau ca nu ai uitat sa pui sare in salata de alge de mare).

7. Fii increzatoarea

Cuceresti un barbat, nu o cetatea medievala. Sigurul lucru prost care se poate intampla e sa nu fie atras de tine. Si asta nu e sfarsitul lumii. :)

Articol de: Alina Ciobotaru

Sursa: www.mayra.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....