CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Editorial / Rasfat in pat

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1351 Publicat la data: 2009-03-20 Autor: Saloane.ro

Rasfat in pat

Rasfat in pat 

Satisfactia nu e un lucru atat de usor precum ai crede la prima vedere. O parea simplu sa faci sex, dar in realitate lucrurile stau un pic diferit. Si totul tine de concentrare. Poti sa oferi si sa primesti senzatii de calitate in acelasi timp? Daca nu stii inca raspunsul, compara cu ce avem noi de spus.
Te-ai gandit vreodata ca nu ajungi la orgasm pentru ca te gandesti prea mult la cel de langa tine? Ca incerci din greu sa ii oferi lui senzatii tari incat tu abia mai simti ceva? Ei bine, sexologii sunt de acord in privinta acestui fapt: femeile tind sa uite de propria placere de dragul celui de langa.
Daca ar fi sa extind "aria de cercetare" as spune ca tot pentru a-l satisface pe EL, femeile tind sa mimeze orgasmul si sa laude performantele iesite din comun ale partenerilor.
Sa oferi si sa primesti nu e asa de simplu, e ca si cum ai incerca sa faci doua lucruri total diferite in acelasi timp si sa iti mai si placa.

Care e problema?

Daca esti o partenera buna in pat, o sa oferi un dram de atentie in plus partenerului, pentru a te asigura ca timpul petrecut cu tine merita. Insa e foarte usor sa cazi in capcana. Incet, incet, incepi sa te preocupi doar de placerea lui si esti din ce in ce mai atenta la reactiile lui. Cu timpul, deja incepi sa uiti care era rostul sexului in doi de vreme ce la voi lucrurile tind sa fie unilaterale.
S-ar putea sa fie la mijloc si ceva nesiguranta, teama de a nu fi suficient de buna pentru el sau teama de infidelitate (eterna problema: "daca nu ii ofer ce vrea, o sa caute in alta parte"). Chiar daca initial esti multumita cu prestatia ta si crezi ca faci ceea ce trebuie, pe termen lung lucrurile se vor complica neasteptat.
Poate ca nu simti nevoia orgasmului sau nu te vezi ca o devoratoare de sex, insa cu timpul toata frustrarea sexuala se va acumula si isi va face aparitia cand iti e lumea mai draga.
Actul sexual e menit sa ofere satisfactie ambilor parteneri, asa ca nu faci nimanui un bine daca iti negi placerea sexuala de dragul satisfacerii totale a partenerului.
In plus, cu timpul, placerea sexuala va fi din ce in ce mai greu de obtinut pentru ca imaginea partenerului tau va fi distorsionata, o sa incepi sa il "detesti" pentru placerea pe care o resimte si de care tu nu te bucuri.

Legatura la tine

Pentru a rezolva problema sau pentru a te feri de aparitia ei, ar fi cazul sa incerci un "program" sexual unilateral lunar. Suna complicat? Eh, nu e chiar asa. Practic incercati sa stabiliti doua zile pe luna in care numai unul dintre voi primeste atentie desavarsita.
Spune-i partenerului tau ca intr-o seara, luna viitoare, vei fi numai a lui si vei face orice pentru a-l satisface (in limite rationale, evident).
Cere detalii specifice si pregateste-te temeinic pentru ce va urma. Nu uita sa il atentionezi ca va veni si ziua ta. Daca nu ti-e simplu sa vorbesti cu el, poti face o lista cu intrebari pe care apoi sa o completati fiecare.

Articol de: Alina Ciobotaru

Sursa: wwww.mayra.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....