CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Editorial / ACCESORII PRIMAVARA-VARA

Rating:5Voturi: Vizualizari: 2470 Publicat la data: 2008-02-19 Autor: Saloane.ro

ACCESORII PRIMAVARA-VARA

Meli Melo Paris si Accesorize ne prezinta tendintele in materie de bijuterii pentru sezonul primavara-vara 2008.

Laitmotivul colectiei de primavara-vara 2008 il reprezinta energia feminitatii, senzualitatea unei palete cromatice plina de viata, inedita, avangardista, moderna si cu inflexiuni din stilul disco al anilor ‘70.

O dinamica debordanta printr-o geometrie perfecta sau cu forme neregulate, in combinatii coloristice contrastante, temperate de tonuri neutre.

Bijuteriile si accesoriile fantezie din noul sezon va invita sa iesiti din anonimat, sa va jucati si sa purtati ceea ce va inspira o anumita stare sau tinuta.

Accesorize ne prezinta 6 directii de urmat pentru a putea fi in ton cu tendintele primavara-vara 2008 concretizate in 6 colectii distincte: Bellagio, Atlas, Monaco, Bohemia, Origami, Beach Shop.

Bellagio

Bellagio inseamnă un look feminin si sofisticat; cu o puternică influenţă a anilor 20’ – 30’, colecţia îmbinând în esenţă culorile mate cu o strălucire delicată.

Atlas

Atlas combină lemnul, metalele aurii şi designul masiv pentru a crea o colecţie care se concentrează pe piesele de inspiraţie etno. Tonurile naturale de maro sunt puse în evidenţă de accente de roşu brazilian intens, oranj închis african şi nuanţe exotice de galben lămâie.

Monaco

Simplă şi feminină, colecţia Monaco este un melanj de tonuri de albastru vânăt, griuri prăfuite şi uşoare accente metalice. Au fost folosite tehnici de lucru rafinate pentru a crea o gamă ce respiră un aer sofisticat şi glamour.

Bohemia

Povestea Bohemia derivă din influenţele anilor 70’ hippy. Amestecul de culori vibrante, mărgele şi imprimeurile retro creează o colecţie proaspătă şi captivantă.

Origami

Colecţia Origami captează aerul glamour al geishelor, dar într-o notă modernă, în care domină modele de orhidee roz pal ca accesorii pentru păr, lanţuri negre cu ciucuri şi coliere de inspiraţie japoneză. Modelele în formă de evantaie în alb şi negru decorează genţile şi eşarfele.

Beach Shop

În acest sezon, Accesorize oferă ‘one stop shop’ pentru toate accesoriile de vară. Seturi de costume de baie asortate în stilul hippy al anilor 70’ şi imprimeurile retro sunt elementele-cheie, având ca temă generală de inspiraţie ‘Ibiza party’. La o pereche de boxeri sau bikini cu talie joasă poţi asorta diverse modele de topuri (triunghiulare ori având cupe turnate).

Ţinutele de plajă sunt un mod ideal de a adăuga strălucire şi stil. Caftane, rochii uşoare, prinse în jurul gâtului, saronguri cu aplicaţii de bijuterii sunt disponibile într-o varietate de imprimeuri grafice. În acest sezon, colecţia de încălţăminte Accesorize combină papucii brodaţi cu mărgele şi capse/bănuţi cu modele mai liniare. Sandale cu bijuterii aplicate, cu împletituri de piele sau în stil grecesc, metalic, îţi lasă picioarele să respire şi, ceea ce e mai important, le fac să arate bine. Asortează-le cu o pălărie de paie cu boruri largi sau ochelari de soare foarte mari pentru un look incendiar.

Culori

Vedetele sezonului, fuchsia si portocaliul, subliniaza îndrazneala, bucuria si optimismul, iesind din tiparele conventionalului, dar pastrând discretia prin alaturarea negrului si a tonurilor de gri.

Pentru a pastra o nota de concret si stabilitate, va propunem si nuante de maro, în combinatii cu galben, bej, alb.

Geometria formelor va fi puternic subliniata si de o combinatie clasica, alb si negru, careia i se adauga pe alocuri galbenul.

Monocromia va fi reprezentata si prin mov, verde, rosu, albastru, galben.

Accesorii de par Meli Melo Paris

Materiale

In ceea ce priveste materialele folosite, caracteristic acestui sezon este emailul, care confera stralucire si culoare metalului, într-o multitudine de forme geometrice. Nelipsit va fi si plasticul, atent prelucrat, în reprezentari dintre cele mai diverse, pline de originalitate.

Forme

Formele propuse de stilistii francezi pentru primavara-vara 2008 au în centru elemente geometrice: cercul, patratul, dreptunghiul, triunghiul, rombul, ovalul, precum si multe forme neregulate.

Colierele lungi ramân la moda (compuse din forme rotunde, feminine), însa vor fi prezente si colierele la baza gatului, fixe, pe snur sau pe lant, cu pandantive emailate. Bratarile dominante vor fi cele formate din mai multe elemente din plastic sau metal emailat, dispuse pe elastic.

Modelele fixe pastreaza notele simetrice.

Alcatuirea unor ansambluri prin suprapunerea unor forme geometrice diferite, sau prin succedarea aceleiasi forme, de diferite dimensiuni, reprezinta una dintre caracteristicile colectiei, care poate fi usor observata la pandantive (având ca suport snurul sau metalul rigid) si la cercei.

Accesoriile fantezie pastreaza coloristica, iar imprimeurile releva arabescuri diverse (forme geometrice, plante, flori). Frecvent întâlnite sunt si tesaturile monocrome.

În ceea ce priveste gentile, sezonul este unul al extremelor, din punct de vedere al dimensiunilor. Fie epatam prin genti XXL, fie alegem gentile de mici dimensiuni. Se pastreaza si în acest sezon pielea ecologica, fie lacuita, fie imitatie de crocodil.

Pentru vremea torida sau zilele de concediu, colectia propune o mare varietate de pareo si bandane.

Balerini Accesorize - Pret: 78 lei/perechea

Sursa: www.kudika.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....