CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Numerologie / Cifra numelui complet si cifra energetica

Rating:5Voturi: Vizualizari: 4473 Publicat la data: 2009-03-17 Autor: Saloane.ro

Cifra numelui complet si cifra energetica

CIFRA NUMELUI COMPLET SI CIFRA ENERGETICA

Numele pe care îl purtaţi acţionează în mod simbolic asupra persoanelor care nu vă cunosc. El vă creează o anumită imagine a felului în care arătaţi, în care vă comportaţi şi a modului în care vâveţi dezvolta, iar această imagine este creată prin simpla îmbinare a sunetului şi formei literelor pe care numele dumneavoastră le conţin.

în romanul său „Vieţi secrete", scriitorul britanic E. P. Benson descrie felul în care Susan Leg* îşi vinde prima sa carte. Editorul o implorase să folosească un pseudonim. Poate câ unii cititori se vor întreba „Ce contează un nume?"; răspunsul meu este: „Contează foarte mult, dacă îl alegeţi pe cel corect." Susan îşi va descoperi în vis atât numele, cât şi titlul cârţii. Se va trezi din somn „cu un strigăt de triumf- «Merele Sodomei, de Rudolph daVinci!^' Sunetul şi structura acestor cuvinte zugrăvesc o imagine deosebit de vie.

Dm punct de vedere numerologic, este foarte important sâ avem numele potrivit. 0 veche credinţâ afirmă că toate cuvintele a căror valoare numerică este identică sunt legate între ele într-un fel sau altul. De pildă, literele din cuvintele: Dumnezeu, maiestuos, eminent, grandios, zel, inteligent, mega-, succes, influenţă şi renume** totalizează, în fiecare caz, 8. în acelaşi fel, cuvintele care au acelaşi numâr cu numele pe care îl purtaţi vor avea, cumva, o legăturâ între ele. Acest aspect destul de puţin investigat al analizei cuvintelor a fost examinat de autorii Shirley Blackwell Lawrence, William Eisen şi Henrietta Bemstein (vezi bibliografia) şi constituie un domeniu de cercetare plin de satisfacţii.

Dacă cifra numelui complet este favorabilă, ea vâ va sprijini de-a lungul perioadelor dificile din viaţa dumneavoastră, peri6ade sau evenimente care vor fî examinate mai amănunţit m Capitolul 12.

Cifra numelui complet este reprezentată de suma fadică a tuturor numerelor din numele pe care îl purtaţi, sau de suma cifrelor vocalelor şi consoanelor. Este acelaşi lucru. lată cum se calculează această cifră a numelui complet:

1 2 3 4 5 6 7 8 9
A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
S T U V W X Y Z --

COCO CHANEL - 6 6 1 5 =18 1+8=9 Vocale:9

                    - 3 3 385 3 =25 2+5=7 Consoane: 7 Cifra numelui complet: 16 1+6=7

ClFRA NUMELUI COMPLET

Cifra 1 - Relaţiile dintre aceşd nativi şi cei dinjur sunt marcate de originalitate, hotărâre şi siguranţă de sine. Preiau conducerea cu uşurinţă şi nu se tem să se aventureze singuri în domenii neexplorate până atunci. Persoanele care au cifra numelui complet 1 preferă să îşi asume controlul situaţiei. Ca o trăsătură negativă, menţionăm dificultăţile pe care le întâmpină atunci când trebuie să respecte ordinele primite. Persoanele a căror cifră a numelui complet este 1 acţionează uneori cu prea multă hotărâre şi este posibil să le lipsească răbdarea.

Exemple: Winston Churchill şi Mahatma Ghandi.

Cifra 2 - Aceşti nativi sunt prietenoşi, diplomaţi şi cooperanţi cu cei din jur. Acţiunile lor îi atrag şi îi inspiră pe ceilalţi; aceste persoane au nevoi artistice putemice. Sunt indivizi cărora le place să fie sprijiniţi în eforturile lor şi nu se sperie de detalii, aşteptând cu răbdare momentul potrivit pentru a acţiona. Le displace să fie zoriţi. Trăsături negative: pot fi nehotărâţi şi duplicitari.

Exemple: Martin Luther King şi Ronald Reagan.

Cifra 3 - Persoanele cu această cifră interacţionează cu vioiciune şi vitalitate cu cei dinjur. Se exprimă cu uşurinţă şi, pentru a-şi atinge scopurile, se folosesc de simţul umorului şi de spiritul cu care sunt înzestraţi. Sunt indivizi prietenoşi, mereu în căutarea relaţiilor sociale. Simt nevoia să îşi valorifice creativitatea şi ştiu să se distreze. Trăsături negative: se plictisesc cu uşurinţă şi au dificultăţi m a duce la bun sfârşit ceea ce au început.

Exemple: Maggie Smith şi Lauren Bacall.

Cifra 4 - Relaţiile acestor nativi cu cei din jur sunt echilibrate şi lipsite de sentimentalism. Persoanele a căror cifră a numelui complet este 4 abordează viaţa dintr-o perspectivă practică şi logică. înainte de a trece efectiv la acţiune, se asigură întotdeauna că planul lor va funcţiona. Preferă variantele tradiţionale şi au tendinţa de a se forţa prea tare, devenind obsedaţi de muncă. Trăsături negative: pot deveni prizonierii rutinei, plictisitori şi rigizi în gândire.

Exemple: Margaret Thatcher şi Greta Garbo.

Cifra 5 -Aceşti nativi interacţionează cu cei dinjur într-o manieră adaptabilă şi schimbătoare. în general preferă să abordeze viaţa dintr-o perspectivă nouă, diferită; le displac profund restricţiile, de orice fel, şi sunt mereu m căutarea libertâţii. Aceste persoane nu întâmpină dificultăţi în a comunica; sunt capabile să îi modveze pe cei dinjur, fiind, de obicei, foarte populare. Trăsături negative:

se răzgândesc prea des sau se irosesc în căutarea plăcerilor.

Exemple: Elvis Presley şi Liza Minelli.

Cifra 6 - Relaţiile acestor indivizi cu cei dinjur sunt armonioase şi afectuoase. Nu se tem să-şi asume responsabilitatea şi sunt mereu gata să dea o mână de ajutor. Pentru a putea fî în cea mai bună formă, fizică şi psihică, au nevoie de o viaţă de familie liniştită, dar şi să îşi valorifice creativitatea. Trăsături negative:

le place să le spună celor din jur ce să facă şi se amestecă inutil în treburile celorlalţi.

Exemple: Brigitte Bardot şi Bruce Springsteen.

Cifra 7 - Modul în care aceşti nativi se comportă cu ceilalţi este marcat de individualism şi fac întotdeauna numai ce vor ei. Refuză să ia în considerare calea cea mai uşoară sau varianta general acceptată pentru a rezolva o problemă şi simt în permanenţă nevoia de a-şi demonstra lor înşişi că lucrurile merg bine. De asemenea, au nevoie de singurătate pentru a putea medita în linişte şi le displace să primească lecţii de la cei dinjur. Trăsături negative: viseazâ cu ochii deschişi şi, pentru a acţiona, aşteaptă până când condiţiile devin perfecte, dar de obicei acest lucru se întâmplă prea târziu.

Exemple: Michael Jackson şi Amold Schwarzenegger.

Cifra 8 - Modul în care aceşti nativi interacţionează cu cei dinjur este influenţat de stabilirea obiectivelor ce trebuie atinse. Persoanele a căror cifră a numelui complet este 8 se comportă eficient şi cu pricepere, sunt metodice în gândire şi sunt ambiţioase, fie că îşi doresc succesul, fie că nu. Se gândesc şi la cei mai nefericiţi decât ei, dar, o dată ce i-au ajutat, se aşteaptă ca aceştia să fie în stare să se descurce şi singuri. Trăsături negative: pot deveni avari şi avizi de putere.

Exemple: Elizabeth Taylor şi Warren Beatty.

Cifra 9 - Comportamentul acestor nativi cu cei dinjur ilustrează perfect tole-ranţa şi vederile lor largi, şi firea lor miloasă şi înţelegătoare. Au nevoie să-şi valorifice creativitatea; preferă să acţioneze ţinând cont şi de opiniile celor din jur, iar concepţiile lor despre viaţă sunt marcate de idealism. Le place să călă-torească şi au nevoie de un spaţiu larg în care să poată evolua. Trăsături negative: este posibil să fie lipsiţi de simţ practic şi să îşi cheltuiască toţi banii.

Exemple: Judy Garland şi James Dean.

Atât cifra destinului, cât şi cea a numelui complet reprezintă zone de o mare importanţă în numerograma dumneavoastră. Dacă ambele cifre sunt identice, atunci nu se vor crea tensiuni între modul în care acţionaţi şi şansele pe care le atrageţi în viaţă, câci această combinaţie este una norocoasă. Chiar dacă nu este perfectă, combinaţia este armonioasă şi în cazul în care ambele numere sunt fie pare, fie impare. Dacâ, însă, unul dintre numere este par, iar celălalt impar, pot apărea dificultăţi - în sensul că este posibil să nu profitaţi de şansele care vi se oferă.

Ca şi în cazul cifrelor vocalelor şi consoanelor, şi în acest caz puteţi scădea un număr din celălalt, pentru a descoperi zona de tensiune probabilă, domeniul în care este necesar să interveniţi.

ClFRELE ENERGETICE

Adunaţi fadic cifra destinului cu cea a numelui complet şi veţi afla care este cifra dumneavoastră energetică. Aceasta mai este numită şi cifra fundamentală,

sau a realităţii. Efectul pe care îl are asupra numerogramei dumneavoastră este unul subtil, iar influenţa sa se face mereu simţită, în plan secund. Acest număr pune în lumină ce anume poate fi realizat din acele lucruri la care vă predispun efectele combinate ale cifrei destinului şi cifrei numelui complet.

De exemplu, Margaret Roberts are cifra destinului 4 şi cifra numelui complet 9, aşadar cifra sa energetică va fi 4. Hămicia, trăsătura caracteristică cifrei destinului său, s-a combinat cu idealismul cifrei numelui, guvernat de numărul 9. Cifra sa energeticâ 4 ar fi îndmmat-o către realizări constructive şi practice, cu toate că existenţa unei cifre de tensiune 5 indica posibile dificultăţi legate de dorinţa de libertate, de comunicare, şi o neîncredere faţă de tot ceea ce este nou.

Când Margaret Roberts s-a căsătorit, devenind Margaret Thatcher, cifra nu-melui său complet s-a schimbat m 4. Acum, cifra destinului şi cea a numelui complet erau identice, o combinaţie excelentă, ce indica o lipsă de tensiune între ceea ce ar fi făcut efectiv şi talentele sale înnăscute. 0 altă consecinţă a acestei schimbări: cifra energetică s-a schimbat şi ea, devenind 8 - numărul magnaţilor sau al managerilor. Acest lucru nu înseamnă că, purtând numele de Margaret Roberts, ea nu ar fi fost capabilă sâ devină o figură politică proeminentă; cu toate acestea, schimbarea numelui în Thatcher a făcut ca ascensiunea pe dmmul plin de obstacole al politicii să fie mult mai uşoară.

Cifra energetică vă arată care este poziţia cel mai uşor de atins de către dumnea-voastră, cea oferită de efectul combinat al cifrelor destinului şi cea a numelui complet.

lată cum o puteţi calcula: cifra destmului, în cazul pictorului Pablo Picasso, era 8. Cea a numelui complet era 2; 8 + 2 = 10, 1 + 0 = 1. Aşadar, cifra sa energetică era 1.

Picasso a avut o cifră a destinului putemică, dar dificilă şi, în plus, cifra numelui complet era 2. Acest număr predispune la căutarea unui partener şi este favorabil expresivităţii artistice. Cifra sa energedcă -1 - 1-a ajutat să-şi stabilească o poziţie marcată de originalitate.

Atunci când existâ un dezechilibru între cifra destinului şi cea a numelui, este posibil ca acele caracteristici date de cifra energetică să fie respinse.

SEMNIFICAŢIA CIFRELOR ENERGETICE

1 - Viaţa vă este influenţată de originalitate, de hotărâre şi de o ambiţie îndâijită. Vor fi favorizate acele realizări legate de poziţia conducătorului, a inventatorului sau a iniţiatorului.

2 - Viaţa vă este influenţatâ de darul de a lucra bine într-o echipă, de a colabora şi de a da dovadâ de tact şi diplomaţie. Realizările care sunt favorizate sunt legate de poziţia artistului inspirat, a prietenului devotat, a pacificatorului.

3 - Viaţa vă este influenţată de darul dumneavoastră de a vă exprima cu uşurinţă, de a aduce fericire, bucurie şi veselie celor din jur. Vor fi favorizate acele realizări legate de poziţia creatorului, a animatorului, a aceluia ce aduce veselie înjurul său.

4 - Viaţa vă este influenţată de talentul pe care îl aveţi de a crea un mediu stabil înjurul dumneavoastrâ şi de a aborda lucrurile cu spirit practic, construind temelii solide în orice aţi întreprinde. Realizările dumneavoastră vor fi consecinţe ale unui progres constant şi se vor datora calităţilor cîumneavoastră de constructor cu simţ practic şi de persoană de nădejde.

5 - Vîaţa vă este influenţată de capacitatea de a comunica şi de a vă simţi în largul dumneavoastră în mijlocul celorlalţi şi, în egală măsură, de perpetua căutare în direcţia libertăţii şi a progresului. Realizările ce vor fi favorizate vor fi datorate popularităţii, intereselor multiple, acelor trăsături specifice comerciantului înnăscut.

6 - Viaţa dumneavoastră este influenţată de faptul că sunteţi mereu dispus să vă asumaţi responsabilitatea, să vă valorificaţi creativitatea, şi de darul pe care îl aveţi de a aduce armonie în sufletele celorlalţi. Vor fi favorizate acele realizări legate de poziţia de dascăl,

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....