CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Horoscop / Zodiac Chinezesc / Bivolul - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Bivol'

Rating:5Voturi: 1 Vizualizari: 3329 Publicat la data: 0000-00-00 Autor: Saloane.ro

Bivolul - Zodiac Chinezesc - Zodia 'Bivol'

Pietre pretioase: Alkabastrul, coralul, jadul, piatra lunii, smaraldul.
Tari prielnice: Argentina, Irlanda, Nigeria, Noua Zeelanda, Siria, Venezuela.
Trasaturi definitorii: Stabilitate si autoritate.
Idealuri in viata: Siguranta materiala.

"Bivolul" are o fire calma, linistita si rezervata, este opusul tipului de om expansiv. Au incredere in ei insisi si au tendinta de a clasifica aproape orice lucru in doua categorii de baza. Pastreaza standardele ca model si judeca sever pe toti cei care nu aspira la aceleeasi idealuri ca ale lui.
Nu sunt oameni sociabili. De altfel, ei par oameni foarte calmi. In mod obisnuit sunt temperati dar devin impulsivi cand sunt suparati.

In drumul sau prin viata va fi fericit daca va avea o familie bine inchegta si va reusi sa se tina la adapost de orice surprize financiare. El nu risca niciodata nimic, fiind imaginea personificata a stabilitatii. Este vazut ca un om de baza la locul sau de munca, inspirind prin comportamentul sau ferm, onest si echilibrat foarte mult respect si chiar admiratie.

In variantele sale negative, Bivolul este peste masura de rigid, dificil, dezorganizat si autoritar. Trebuie spus deasemenea ca tuturor nativilor acestui semn le lipeste complet tactul, nefiind deci recomandabil sa urmeze o cariera diplomatica, sau o profesie care sa implice relatii cu publicul. Are accese de furie foarte rare, dar devastatoare, intrucit se simte pus in situatii nedrepte si fara nici o iesire. In general insa este foarte linistit si suporta multe din partea celorlalti.

Sunt persoane foarte responsabile si credincioase. Oamenii Bivol sunt rareori gelosi. Fidelitatea sotului sau a sotiei este unul din privilegiile lor. Sunt familisti convinsi, conservatori si demni de incredere.

Barbatul bivol este autoritar si responsabil in tot ceea ce intreprinde. Nu-si asuma niciodata prea multe sarcini, mai multe decat poate duce. Este deosebit de tenace si de muncitor, pentru a le duce la buna indeplinire. Desi este un tip introvertit, asta nu il impiedica, atunci cand este cazul, sa fie autoritar.Isi tine cuvantul intotdeauna si te poti bizui pe el. Considera ca in viata totul se obtine prin munca si nu prin noroc. Firea sa calda si tandra, imbogateste atmosfera familiala, fara a ajunge insa la aspecte lirice, ori patetice.Isi tine cuvantul intotdeauna si te poti bizui pe el.

Femeia bivol este cea mai devotata dintre femeile tuturor semnelor zodiacale. Nu ezista nici una mai preocupata de casa, mai gospodina, mai harnica si mai ordonata. Isi duce la indeplinire toate sarcinile face chiar mai mult decat este necesar, ii e devotata si fidela sotului si copiilor ei. Are o fire calda, calma si asigura o atmosfera familiala deosebita. Are, ca si barbatul acestei zodii, o memorie remarcabila, inregistreaza totul cu lux de amanunte si isi mentine nemultumirile foarte mult timp.

PERSONALITATI: Dimitrie Cantemir, Albert Camus,El Greco,J.S.Bach,Charles Chaplin,Gary Cooper, Richard Burton, Hanibal, Mihail Kogalniceanu, Adolf Hitler, Seneca, Gerald Ford

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....