CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Frumusete / Stii care sunt cele mai importante 10 trenduri ale primaverii?

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1675 Publicat la data: 2009-03-13 Autor: Saloane.ro

Stii care sunt cele mai importante 10 trenduri ale primaverii?

Stii care sunt cele mai importante 10 trenduri ale primaverii?

Daca esti pasionata de moda trebuie sa fii la curent cu cele mai noi trenduri impuse de designeri pentru a intampina cum se cuvine noul sezon.
Tine minte faptul ca nu toate trendurile se potrivesc oricui. Adopta-le doar pe cele care te definesc si ti se potrivesc cel mai bine.
Iata care sunt cele mai importante opt trenduri pentru primavara-vara 2009 :

Accesoriile supradimensionate

In ceea ce priveste accesoriile pentru primavara/vara 2009, un lucru a iesit clar in evidenta din colectiile designerilor: cu cat mai mare, cu atat mai bine.
Margelele au bile gigant iar medalioanele sunt uriase. Christian Lacroix a fost singurul designer care nu s-a limitat doar la bijuterii ci si-a accesorizat tinutele si cu niste superbe florile decorative supradimensionate.
Trendul se regaseste in colectiile designerilor: Dolce&Gabbana, Louis Vuitton, Stella McCartney si Vera Wang.

Materialele transparente

Voalul se numara printre materialele preferate de designeri in noul sezon. Sa fii sexy nu mai presupune de mult timp sa porti pantaloni cu talie joasa sau bluze cu vedere la buric, ci sa porti haine transparente (nu in totalitate!) care sa dea frau liber imaginatiei.
Majoritatea designerilor au preferat sa realizeze piese vestimentare din materiale transparente care sa poata fi purtate peste cele din materiale opace.
Trendul se regaseste in colectiile designerilor: Christian Dior, Givenchy, Karl Lagerfeld, Louis Vuitton, Nina Ricci, Vera Wang si Yves Saint Laurent.

Salopeta

Se stie deja ca moda se reia periodic, doar ca intervin mici modificarificari de design. Asa s-a intamplat si in cazul salopetei. Designerii o considera un must have al sezonului primavara/ vara asa ca nu trebuie sa ne mai mire faptul ca au realizat chiar si salopete elegante ideale pentru iesirile la un cocktail. Acest lucru se datoreaza faptului ca, in multe cazuri, designul a fost modificat astfel incat sa arate ca si cum ar fi vorba de doua piese, fiind purtate cu curele sau brauri care sa evidentieze talia.
Trendul se regaseste in colectiile designerilor: Stella McCartney, Ralph Lauren, Karl Lagerfeld, Givenchy si Chloé.

Satinul

Daca ar fi sa nominalizam un material "vedeta" al noilor colectii acesta ar fi cu siguranta satinul. Aproape ca nu a existat casa de moda care sa nu foloseasca acest material in realizarea pieselor vestimentare.
Satinul da o anumita eleganta iar multi designeri au respectat acest lucru, folosindu-l pentru a realiza tinute de seara. Au exista si exceptii, iar una dintre ele este Ralph Lauren care a realizat chiar si geci si salopete din satin.
Trendul se regaseste in colectiile designerilor: Calvin Klein, D&G, Donna Karan, Karl Lagerfeld, Louis Vuitton, Michael Kors, Ralph Lauren, Versace si Yves Saint Laurent.

Pantalonii cu talie inalta

Pantalonii cu talie joasa sunt de domeniul trecutului. Pentru sezonul primavara/ vara 2009, designerii au readus in prim-plan un trend mai vechi: pantalonii cu talie inalta.
Nu conteaza daca optezi pentru o pereche de pantaloni 3/4, largi sau conici. Important este sa fie cu talie inalta.
Orice vei purta in partea de sus va trebui sa fie bagat in pantaloni si pentru a sublinia si mai bine talia poti sa alegi o curea, de preferat una lata chiar de tip brau, pentru ca sunt si ele in trend.
Trendul se regaseste in colectiile designerilor: Chloé, D&G, Karl Lagerfeld, Lavin, Louis Vuitton, Ralph Lauren, Stella McCartney, Versace si YSL.

Fusta mini

Designerii au decretat! In urmatorul sezon fustele si rochiile mini vor fi din nou "pe val". Acesta nu este un trend pe care poate sa-l adopte oricine. Femeile care nu au fost inzestrate de la natura cu picioare drepte si frumoase ar face bine sa aleaga un alt model de fusta, cum ar fi cea cu talie inalta sau conica pentru ca se vor purta si in sezonul urmator.
Trendul se regaseste in colectiile designerilor: Christian Dior, Christian Lacroix, Givenchy, Louis Vuitton, Versace si Stella McCartney.

Ochelarii de soare rotunzi

Dupa ce au fost un "must-have" in anii `90, ochelarii de soare rotunzi au revint in atentia designerilor care i-au inclus ca accesoriu in prezentarile colectiilor pentru primavara 2009.
Modelul a suferit mici modificari in ceea ce priveste ramele. Daca in anii `90 se purtau cei cu rame metalice, in prezent toti designerii le-au inlocuit cu cele din plastic. Lentila, in schimb, a ramas neagra.
Trendul se regaseste in colectiile designerilor: Ralph Lauren, Vera Wang, Michael Kors, Betsey Johnson, Proenza Schouler si House of Holland.

Funditele de orice fel

Multi designeri si-au "indulcit" colectiile de primavara 2009 cu tot felul de fundite. Acestea sunt purtate in talie inlocuind cureaua, in piept inlocuind brosele sau pur si simplu fac parte din designul rochiilor. Rezultatul este unul cat se poate de "insiropat" pentru ca vei arata cu siguranta ca un cadou frumos impachetat!
Trendul se regaseste in colectiile designerilor: Yves Saint Laurent (YSL), United Bamboo,Moschino, Marchesa, Lela Rose si Chanel

La aceste opt trenduri se mai adauga: bulinele supradimensionate si rochiile one shoulder.

Autor: Oana Zidaru

Sursa: www.divahair.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....