CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Frumusete / Epilarea cu lama de ras

Rating:5Voturi: Vizualizari: 3429 Publicat la data: 2008-06-11 Autor: Saloane.ro

Epilarea cu lama de ras

Epilarea cu lama de ras a devenit populara in cel de-al II-lea Razboi Mondial, cand rezervele de dresuri au scazut substantial, iar femeile au inceput sa poarte fustele peste piciorul gol.

Astazi, din ce in ce mai multe femei apeleaza la ceara epilatoare sau chiar la metode mai noi, cum ar fi laserul. In orice caz, epilarea cu lama de ras ramane cea mai ieftina, cea mai rapida si cea mai la indemana metoda la care apeleaza femeile cand vine vorba de epilare.

Iti oferim mai jos cateva sfaturi care te vor ajuta sa te epilezi corect si sa nu intampini probleme precum iritatia sau uscarea excesiva a pielii.

1. In primul rand, trebuie sa-ti umezesti pielea si sa o lasi sa devina moale de la apa calda si de la crema de ras. Nu trebuie sa folosesti lama de ras pe pielea uscata. Lama de ras actioneaza ca un exfoliant pentru piele, deoarece aceasta strange intre lame, pe langa firele de par, si celulele moarte de la suprafata pielii.

2. Nu este nevoie sa dai foarte multi bani pe creme special create pentru femei, deoarece acestea au aceeasi compoziti ca si spuma sau crema de barbierit pentru barbati (trebuie doar sa gasesti un astfel de produs care sa aiba mirosul pe care sa il poti suporta).

3. Va trebui sa incerci mai multe aparate de ras pana cand il vei gasi pe cel care ti se potriveste. Intreaba-ti prietenele si informeaza-te asupra aparatelor care contin si o pelicula de aloe vera, care au capul pivotant si maner de cauciuc, pentru a impiedica alunecarea.

4. Asigura-te ca schimbi lamele periodic si nu imprumuta aparatul de ras al prietenului/sotului, deoarece barbatii au firul de par mult mai dur decat noi, lama lor de ras tocindu-se foarte repede, iar daca folosesti o astfel de lama exista riscul aparitiei iritatiilor. In plus, barbatii urasc sa le fie imprumutate aparatele de ras.

5. Intotdeauna exfoliaza-ti pielea inainte de a incepe epilarea cu lama de ras. Astfel, indepartezi celulele moarte de la suprafata pielii si acestea nu-ti vor mai incarca lama.

6. Din moment ce parul de pe picioare creste in jos, va trebui sa te epilezi in sensul invers cresterii firelor de par. Pentru epilarea axiala, va trebui sa misti lama in toate directiile, caci in acea zona, parul creste in diferite directii.

7. Dupa epilare, aplica o crema sau un ulei hidratant, caci in urma acestui proces, pielea se deshidrateaza si are nevoie de rehidratare.

8. Evita aparitia firelor de par crescute sub piele prin folosirea zilnica a cremelor, gelurilor de dus sau sapunurilor exfoliante.

Sursa: www.ele.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....