CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Machiaj | Make-up / Machiaj stralucitor pentru toate varstele

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1276 Publicat la data: 2009-03-04 Autor: Saloane.ro

Machiaj stralucitor pentru toate varstele

Machiaj stralucitor pentru toate varstele

Pentru a-ti revitaliza look-ul foloseste-te de cosmeticele sidefate. In functie de varsta pe care o ai trebuie sa alegi anumite cosmetice stralucitoare. Iata ca cum stralucesti la orice varsta:

La 20 ani

Poarta culori metalice, vibrante sau in tonuri de pietre pretioase.
Pielea ta ar trebuie sa fie luminoasa, asa ca adauga putina pudra cu particule lucioase pe obraji. Mai poti opta pentru un fard de ochi metalic (argintiu, de exemplu) intr-o nuanta deschisa, pe toata pleoapa. O linie de verde smarald la baza pleoapei mobile iti va da acel efect de oau!. Daca folosesti mascara simpla, adauga si putina stralucire pe varfurile genelor intr-o nuanta complementara cu fardul de ochi. Nu uita de gloss-ul lucios, care iti va da buzelor si efectul mult dorit de volum.

La 30 ani

Alege auriu, aramiu si marouri cu particule stralucitoare pentru un look senzational. Ochii, obrajii su buzele trebuie sa fie scoase in evidenta printr-o combinatie de stralucire si matifiere. Incearca un fard de ochi in culoarea sampaniei si accentueaza pleoapele cu un fard auriu sau aramiu. Defineste ochiul cu un eyeliner lichid maro si aplica-l la baza pleoapei mobile. Obrajii trebuie pudrati cu blush maro roscat peste care poti pune si luciu auriu discret. Aplica pe buze o nuanta calda de nude.
Este foarte importanta armonia machiajului. Daca optezi pentru accentuarea ochilor, coloreaza-ti buzele intr-o culoarea deschisa.

La 40 ani

La aceasta varsta poti adopta un look seducator. Incearca pentru ochi un machiaj smokey eye, dar intr-o alta culoare decat negru, intrucat aceasta nuanta este prea puternica si prea aspra. O altenativa la negru sunt diferitele nuante de pruna. Contureza ochii cu un eyeliner mov-pruna. Accentueaza arcada cu o nuanta sclipitoare de roz-sampanie. Concetreaza-te pe zona ochilor si aplica un strat delicat de blush intr-un trandafiriul sters. Buzele vor arata elegant daca vor fi nuantate intr-un roz nude peste care poti pune putin luciu. Machiaj stralucitor

La 50 ani

Femeia la 50 ani este sofisticata si eleganta. Toate zonele fetei au nevoie de definire, dar fara a exagera. Chipul tau trebuie sa straluceasca, asa ca incearca sa folosesti un fond de ten mineral, pentru ca ai da pielii o stralucire proaspata si tanara. Ochii trebuie accentuati si definiti. Prea mult fard de ochi mat poate face ca zona ochilor sa arate uscata si imbatranita. Putin fard sidefat intr-un gri taupe va da pleoapelor efectul de ridicare dorit. Evita marourile, pentru ca te vor face sa arati obosita. Incearca un fard metalic intr-un bleumarin, fard ce-ti va defini ochii intr-o maniera moderna, facand albul ochiului sa para mai alb. Obrajii au nevoie de un blush piersica si foarte putin luciu. Buzele au si ele nevoie de definire si culoare, asa ca opteaza pentru un ruj roz sau rosu.

Autor: Jacqueline T

Sursa: www.ele.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....