CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Machiaj | Make-up / Totul despre make-up

Rating:5Voturi: Vizualizari: 2325 Publicat la data: 2007-12-19 Autor: Saloane.ro

Totul despre make-up

Cand vine vorba despre machiaj, există o singură regulă de aur: mai puţin înseamnă mai mult. Şi dacă abia ai început să experimentezi şi nu-ţi doreşti să ieşi din casă arătând de parcă ai merge la o petrecere de Halloween, fii atentă în continuare. Yvette Redmond, make-up artist celebru ne sfatuieşte: ”să porţi prea mult machiaj este ceva ce nu trebuie făcut, în niciun caz, mai ales pe pielea tânără”. Nu te va face să arăţi mai matură sau mai sofisticată, din contră. Ca să te asiguri că nu ai prea mult machiaj pe faţă, îndepărtează-te de oglindă: “Păşeşte în spate şi priveşte-te de la o oarecare distanţă. Asta te va ajuta să vezi care este efectul de ansamblu şi, să sperăm că îţi vei da seama când trebuie să te opreşti din aplicat machiaj.”

Dar de unde ştii ce îţi stă bine?

La început, a te machia implică o mare parte experimentală, dar contează să afli câteva sfaturi de la experţi. Yvette Redmond spune că îţi vei da seama dacă o culoare ţi se potriveşte “uitându-te în oglindă şi văzând dacă îţi place ce vezi. Dacă o culoare te face să te simţi fericită, îţi dă încredere în tine şi îţi exprimă personalitatea, atunci foloseşte-o”. Oricum, ca regulă, ea sugerează că fardul de pleoapă roz intensifică nuanţa ochilor albaştri, verdele măsliniu arată foarte bine pe pleoapele roşcatelor, iar brunetele îşi permit puţin gloss roz transparent. Pielea mai închisă arată foarte bine în tonuri pământii şi fetele cu un astfel de ten pot purta roşu sau culoarea prunei. Cât despre fardul de obraz, make-up artistul recomandă o nuanţă apropiată de cea a obrajilor, indiferent de tonul pielii.

Alături de regula deja amintită, un alt mod de a-ţi asigura strălucirea naturală şi înfăţişarea stilată este să aplici machiajul în ordinea corectă.

  • Curăţă şi hidratează pielea şi apoi aşteaptă 15-30 de minute – timp în care îţi poţi face părul sau unghiile şi/sau să-ţi shimbi hainele de vreo 15 ori...
  • Aplică fondul de ten. Pielea adolescentelor are nevoie doar de puţină loţiune pentru a străluci, dar dacă vrei să ascunzi imperfecţiunile, foloseşte un creion corector. Alege fondul de ten potrivit ţie, încercându-l pe obraz, la lumina zilei. Cel mai potrivit e cel care se confundă cel mai bine cu pielea. Aplică-l cu economie pentru că un ten încărcat este înspăimântător.
  • Dacă ai cearcăne aplică puţin corector.
  • Fixează fondul de ten cu o pudră translucidă. Asta va prelungi viaţa machiajului pe faţa ta. Acum începe să te ocupi de ochi – fardul de pleoape, dermatograful (dacă este necesar) şi mascara (rimelul), urmate de puţin fard de obraz pe pomeţi – partea obrazului care se evidenţiază atunci când râzi. Apoi întinde, întinde, întinde - cu pensula sau cu mâna curată. Dungile evidente sunt greşeli de machiaj aşa că păstrează un aspect natural întinzând culorile.
  • Termină aplicând un gloss transparent, balsam sau ruj pe buze.

Sursa: www.noifetele.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....