CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Cariera / Job-ul - Pasiunea mea

Rating:5Voturi: Vizualizari: 2029 Publicat la data: 2009-02-08 Autor: Saloane.ro

Job-ul - Pasiunea mea

Job-ul - Pasiunea mea

Job-ul secolului XXI nu mai este guvernat de programul clasic de opt ore, job-ul este cu adevarat o parte din viata noastra si are un cuvant de spus si in ceea ce priveste nivelul nostru mediu de fericire. Numarul femeilor care viseaza la o cariera este din ce in ce mai mare, mai ales in ceea ce priveste mediul urban. Cand asteptarile de la propria persoana sunt ridicate, este aproape natural sa apara si primele accese de nesiguranta: voi fi capabila sa reusesc in ceea ce mi-am propus? Voi depasi performanta concurentei? si multe altele.

O afirmatie interesanta mi-a trecut pe la urechi in ultimul timp: "In viata nu trebuie sa faci tot timpul ce-ti place!" - propozitie cu dedicatie speciala de la o generatie care momentan isi formeaza fii prin astfel de maxime pesimiste.
Si totusi, am concluzionat ca, nu de putine ori, aforismul de mai sus este si pus in practica. In Romania anului 2008, studiile si specializarile nu ne mai duc neaparat la practica in respectivul domeniu. Constransi de conditiile de trai autohtone, dar si poate de un hazard al vietii, suntem nevoiti si nevoite, in egala masura, sa ne reorientam spre un domeniu sau un job cautate pe piata si disponibile din partea angajatorilor.

Suntem, intr-adevar, intr-o lupta continua pentru supravietuire, lupta veche de cand lumea, insa in miscarea continua din coate spre un salariu cat mai baban, uitam de sufletul nostru.

 Pasiunea ar trebui sa fie un factor important, care sa ne ghideze in viata de zi cu zi si sa fie decisiv si in ceea ce priveste cariera noastra.
Din seria romantica "banii nu cumpara fericirea", riscam la un moment dat in viata sa experimentam acest aforism pe propria piele, constientizand totusi ca munca facuta cu pasiunea aduce mai multe retributii per total, satisfacand si o serie de nevoi unde venitul lunar nu isi spune cuvantul.

Poate ca am ajuns la un punct unde ar fi placut sa ne amintim de astfel de termeni precum "placere", "pasiune", "motivatie" si sa tinem cont si de aceste resorturi interioare inainte de a porni in lungul drum spre cariera visata.
De multe ori, o cariera se poate stabili inca din anii copilariei, mai ales in cazul meseriilor vocationale. In aceste cazuri evidente, specializarea incepe de pe bancile scolii si se continua intr-un ritm natural.
Cu toate acestea, nu toti suntem inzestrati cu astfel de talente native, iar pana sa ajungem sa ne regasim intr-un anumit domeniu, avem nevoie de o oarecare munca de cercetare. Aici intervine un alt clasic concept - "cultura generala". Desi poate parea o gandire invechita, cultura generala ne poate oferi surprize, deoarece numai experimentand, cautand informatia si filtrand-o, ajungi sa te cunosti pe tine ca persoana, iar definirea prioritatilor tale este cu un pas mai aproape.
O alta optiune ceva mai moderna aplicabila cunoasterii de sine este consilierea. Agentiile de recrutare a oamenilor pot furniza o serie de teste prin intermediul carora sunt evidentiate aptitudinile tale spre un anumit domeniu.

Un ultim lucru de care trebuie sa tii cont atunci cand te orientezi spre o cariera este realismul. Nu te supraestima si nu te subestima si fii constienta ca un om de cariera cat traieste, invata si se perfectioneaza.

Articol de:  Andreea - Ina Gartoi

Sursa: www.stilfeminin.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....