CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Ingrijirea parului / Parul tau e gata de somn

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1827 Publicat la data: 2009-01-29 Autor: Saloane.ro

Parul tau e gata de somn

Parul tau e gata de somn

Fie ca esti dependenta de tratamente de stralucire sau incerci orice truc de styling ce-ti ajunge la urechi, lasa-ti parul sa faca treaba cea mai grea, in timp ce tu dormi! Daca te gandesti bine, pare stupid ca ai omis un lucru asa de important: opt ore de rasfat fara intrerupere pentru suvitele tale. Fie ca e vorba despre un tratament de hidratare si stralucire, fie ca iti pui parul pe bigudiuri - pentru ca nu ai timp de dimineata - sa profiti de orele de somn pentru ca parul tau sa aiba o zi minunata este de mare ajutor, mai ales daca esti una din fetele mereu in criza de timp. „Orele de somn sunt singurele momente cand parul petrece timpul in lipsa agresorilor precum razele de soare, caldura ustensilelor de coafat sau periajul“, spune Laurent Tourette, hair-stilist L Oreal Professionnel.

E timpul pentru tratament

Exista un ritual inainte de culcare de care sigur ai devenit dependenta: baia, rasfatul intr-un halat pufos si aplicarea a tot felul de lotiuni pentru piele, dar intotdeauna uiti de par. Si el are nevoie de atentie zi si noapte. Inamicii zilnici precum poluarea, razele soarelui, gerul sau aerul conditionat, toti „ajuta“ la deshidratarea parului, lasandu- l tern. Nu mai punem la socoteala raul pe care-l face uscatorul fierbinte sau periajul agresiv! Singurele momente cand parul ia o pauza este atunci cand dormim! „In timpul somnului, pielea si scalpul se regenereaza. E important sa contribuim la acest proces de refacere naturala cu tratamente de noapte, pentru intensificarea efectului“, afirma Laurent.

Cum functioneaza?

Folosesti diferite produse hidratante pentru piele noaptea, pentru ca aceasta se comporta diferit cand te odihnesti. Acelasi lucru se aplica si pentru scalp, iar daca acesta e sanatos, la fel este si parul. „O masca aplicata inainte de culcare penetreaza firul de par, hidrateaza intensiv scalpul si reda stralucirea parului“, completeaza Laurent. „Este foarte indicata pentru parul uscat, pentru ca, in multele ore de odihna, hraneste gradual firul de par cu toate substantele nutritive necesare pentru a-l face sa radieze“.

Trucuri pentru cand dormi

Chiar daca esti obosita si vezi in fata ta doar un pat mare si calduros, cinci minute pe zi in care sa-ti ingrijesti parul te salveaza de la un mic dezastru.

Perna vorbeste
. Parul se poate agata de perna ta de bumbac, mai ales daca dormi pe spate sau te fatai in timpul somnului. Schimb-o cu una de matase sau satin, pentru ca parul sa alunece in voie, fara sa se rupa. Pernele din matase sunt foarte bune si pentru a mentine coafura pana dimineata, pentru ca previn electrizarea parului.

Strange-ti parul lung!
In special daca porti extensii, trebuie sa eviti incurcarea acestora, pentru a preveni ruperea parului. Prinde-ti parul nu foarte strans cu un elastic fin, intr-o coada joasa sau, daca ti-e inconfortabil, fa-ti doua codite lejere sub urechi – ambele variante iti vor impiedica parul sa se incalceasca.

Impleteste parul inainte de culcare.
Nu doar ca vei salva din timpul dedicat styling-ului de dimineata, dar te vei trezi si cu un alt fel de bucle, pe care niciun ondulator nu le poate crea. Daca ti-ai facut de curand bucle mici, impleteste-l in mai multe codite, iar daca vrei bucle boho, creeaza doar o coada sau doua, foarte lejere. Aranjeaza doar putin parul cu degetele a doua zi si ai obtinut o coafura super-sic.

Nu uita de periaj
! Acesta trebuie sa devina o obisnuinta, daca nu vrei sa te trezesti cu parul cu aspect mat si incurcat. Alege o perie mare, cu dintii apropiati si, sectiune cu sectiune, perie-ti parul, descurcandu-l mai intai la varfuri. In plus, periajul regulat ajuta parul sa creasca mai repede, prin stimularea circulatiei scalpului.

Controlul bretonului.
Daca bretonul tau are tendinta sa se onduleze sau sa se electrizeze imediat ce pui capul pe perna, atunci ai grija sa stea cuminte si prinde-l pe spate cu cateva agrafe – doar asa va ramane drept pana dimineata. Poti sa folosesti aceeasi metoda daca parul tau are tendinta sa se pleosteasca!

Autor: Georgiana Constantin

Sursa: www.unica.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....