CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Frumusete / BioRhesus- solutia unei siluete perfecte?

Rating:5Voturi: Vizualizari: 3027 Publicat la data: 2009-01-28 Autor: Saloane.ro

BioRhesus- solutia unei siluete perfecte?

BioRhesus- solutia unei siluete perfecte?

Numeroase studii au scos in evidenta existenta unei relatii stranse intre alimentatie si grupele sangvine.
Mai nou, membrele comunitatii iDieta.ro s-au manifestat interesate de aparitia unui produs-minune de slabit, este vorba de BioRhesus, produs ce pare sa respecte celebra dieta a grupelor de sange, mediatizata si la noi de anumite posturi de televiziune. Sustinuta cu tarie de celebrul actor roman Gabriel Andronache, acesta este cunoscut ca un adept infocat al acestei diete. Acest produs nu a fost introdus inca in tara noastra.
Marturisim ca aparitia acestui subiect ne-a suscitat interesul, drept care, la o cautare mai atenta pe Google, am identificat si sursa: (site francez)
Nu am gasit informatii speciale, legate de prospect. Iata, in schimb, ce se spune despre BioRhesus:

Ce este dieta grupelor de sange?

“Numeroase studii si cercetari stiintifice legate de genetica si grupele sangvine au facut recent obiectul unor publicatii din Statele Unite si Japonia. Aceste studii au scos in evidenta existenta unei relatii stranse intre alimentatie si grupele sangvine. Ori, este binecunoscut faptul ca greutatea noastra este legata de alimentatie!

Evolutia Grupei 0

ca si Origine Se spune ca indivizii cu grupa de sange 0 erau, la origine, vanatori. Ei au parasit Estul Africii pentru a se indrepta, asa cum indica harta de mai jos, spre Europa sau Asia. Prin urmare, acum intelegem de ce toti indienii din America au grupa de sange 0.

Evolutia grupelor A si Bca si Agricultor si Barbar

In schema de mai jos, se poate observa cum s-au deplasat popoarele avand grupele de sange A si B (doua grupe cu dominant carnivore). Grupa AB este destul de recenta (de mai bine de 3000 de ani) si provine din amestecul celor doua grupe care o compun.

” O "descoperire incredibila"?

Asa cum precizeaza site-ul cu pricina, aceasta noua cura de slabit se bazeaza pe ingerarea unor „uimitoare pastile adaptate grupei vostre de sange, ce permit pierderea in greutate, fara a va abtine de la ceea ce va place”.
Mai mult de atat, pentru a ne convinge, legat de cat de eficient este acest produs, si de rezultatele sale uimitoare, iata ce se specifica in testimonialul site-ului:
Ewa K., 36 de ani, informaticiana de origine franceza, marturiseste ca a gasit intr-o revista un comunicat de presa referitor la acest produs revolutionar, a fost contactata de cei de la Insitutul Patrice- Henri Dumont (Franta), pentru a testa acest produs gratuit, cu conditia de a se lasa fotografiata, pentru a aprecia evolutia acestei cure. Se precizeaza ca acest produs a fost deja testat si folosit cu succes in Statele Unite!

Cum a procedat?

De indata ce a intrat in posesia informatiilor referitoare la cura BioRhesus, pornind de la propria grupa de sange, in cazul martorei noastre grupa A, si-a ales cura care i se potrivea cel mai bine, cu acordul medicului sau.
Institutul cu pricina i-a sugerat piedererea a 23 de kilograme cu ajutorul unei cure de 6 sau de 12 saptamani.
De asemenea, precizeaza ca diferenta dintre cele doua cure este legata de ceea ce doresti sa mananci. In cazul subiectului nostru, avand grupa de sange A, nu trebuia sa abuzeze de grasimi si carne (proteine).
Prin urmare, d-na Ewa K. a ales cura de 12 saptamani, constituita din doua etape. Prima etapa era destinata detioxifierii organismului. A doua etapa a fost personalizata: este vorba de „asimilarea de lipaze si proteaze, enzime ce permit digerarea si eliminarea grasimilor si a proteinelor (carne)”.
De asemenea, acelasi martor declara ca, gratie acestui produs pe care personal l-a testat, a slabit extrem de rapid, trecand de la o greutate de 80 kg, la 60 Kg, dupa numai 8 saptamani, incat chiar si medicul i-a sugerat sa se opreasca, si, ca la mai bine de un an de la aceasta cura, nu a mai luat niciun gram in greutate!
Cat adevar sta in aceasta poveste, nu putem sti inca. Vom vedea ceea ce timpul ne rezerva. Daca va aparea si pe piata din Romania, il vom testa, la randul nostru, numai cu acordul specialistilor!

Sursa: www.idieta.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....