CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Frumusete / Dieta cu fructe

Rating:5Voturi: Vizualizari: 2217 Publicat la data: 2008-07-22 Autor: Saloane.ro

Dieta cu fructe

Vara si-a intrat pe deplin in drepturi, iar pietele si supermarketurile sunt pline de fructe si legume care parca te striga din stand sa le iei acasa si sa le savurezi. Aceste 3 luni in care temperaturile depasesc 30 de grade sunt ideale pentru a incepe o noua dieta, pe baza de alimente sanatoase, cum ar fi cea pe baza de fructe. Avantajul acestei diete este ca nu este deloc costisitoare, preturile fiind reduse in comparatie cu alte diete complicate si aveti posibilitatea de a alege dintr-o varietate foarte mare de fructe.

Se stie ca persoanele care consuma fructe regulat sunt mai putin expuse bolilor ca atac de cord, presiune arteriala, diabet sau cancer.

Dieta cu pepene verde:

Pepenele verde este alimentul ideal pentru dieta deoarece nu contine grasimi, fiind o sursa ideala de potasiu si vitamine (A, B6, C ). Datorita compozitiei de 96% apa, pepenele verde ajuta la imbunatatirea functiilor inimii, vindecarea acneei, pietre la rinichi sau nefrita.

Nutritionistii ne recomanda sa consumam cel putin 3 kg de pepene rosu, copt si dulce pe zi, cantitatea putand fi dublata in zilele caniculare. Durata acestei diete nu va fi mai mare de 10-12 zile, in care se vor pierde cel putin 5 kg.

Cura cu pepene rosu ajuta la eliminarea toxinelor, imbunatatirea sistemului imunitar si reglarea hormonala.

Dieta cu struguri:

Datorita continutului ridicat de nutrienti, aceasta cura nu produce senzatie de foame, poate fi tinuta de oricine, mai putin de cei care sufera de diabet si va ajuta sa scapati de 3-4 kg in cel mai scurt timp.

Medicii specialisti sustin ca pentru rezultate vizibile se consuma doar struguri 2 zile pe saptamana. Se incepe cu 0,5 kg de struguri si se mareste cantitatea pana se ajunge la 3 kg.

Pentru a varia aceasta dieta, o data pe zi consumati un bol de supa de legume si beti cat mai multe ceaiuri.

Dieta cu capsuni:

Capsunile contin 89% apa, vitamine (A, B1, B2, B6, C, E, PP, K), minerale ( sodiu, potasiu, fier, fosfor, calciu, sulf, mangan, cupru), protide si zaharuri.
Aceasta cura curata organismul de toxine, ajuta la vindecarea anemiei, asteniilor, fiind benefica celor care sufera de insuficienta hepatica, hipertensiuni arteriale sau alte boli cronice.

Aceasta dieta se poate tine 2 zile pe saptamana in care se vor consuma exclusiv capsuni ( 2-3 kg) sau se includ intr-o cura de 7-14 zile (500 grame pe zi), impreuna cu alte fructe si legume.

Dieta cu cirese:

Datorita continutului ridicat de apa (75-89 %) si vitamine (A, B1, B2, B6, C, E, PP), mineralelor si acizilor organici, ciresele pot fi consumate zilnic, in cure de 2 saptamani sau 1-2 zile pe saptamana.

Se incepe cu 0,5 kg si se ajunge pana la 1-1, 5 kg.

Aceasta cura ajuta la curatarea si tonifierea organismului prin eliminarea toxinelor, imbunatatind tranzitul intestinal, previne imbatranirea, guta si procesul gripal. De asemenea, se recomanda dieta cu cirese si celor care sufera de obezitate, cuperoza, hepatite cronice, anemie, afectiuni cardiace sau artrita.

Dieta cu visine:

Aceasta cura este recomandata in special persoanelor diabetice datorita continutului ridicat de vitamina E si levuloza.

Dieta cu visine se tine 1-2 zile pe saptamana, cand nu se va consuma nimic altceva in afara de 1 kg de fructe si 2 litri de apa.

Visinele scad nivelul de acid uric din sange, ajutand la prevenirea gutei, la tratarea unor boli ale aparatului urinar, ameliorarea constipatiei si detoxifiaza organismul.

Sursa: www.kudika.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....