CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Frumusete / Totul despre liposuctie

Rating:5Voturi: Vizualizari: 2357 Publicat la data: 2009-01-13 Autor: Saloane.ro

Totul despre liposuctie

Ce este liposuctia?

Liposuctia reprezinta aspiratia grasimii prin metoda chirurgicala. Se realizeaza o mica incizie a grasimii subcatanate superficiale sau profunde. Este cea mai frecventa operatie estetica.

Cat dureaza spitalizarea?

O liposuctie minima nici nu necesita spitalizarea, se poate efectua in regim de internare ambulatoriu. O liposuctie mai importanta (cand este sustras mai mult de 1 Kg de grasime) necesita o supraveghere medicala de 48 de ore. Zonele corporale unde se practica liposuctia Cele mai frecvente zone in care se practica liposuctia sunt soldurile si coapsele. Se mai practica insa si in zona gatului, sanilor, abdomenului si genunchilor.

Cum se realizeaza?

De obicei se realizeaza sub anestezie generala, insa se poate efectua ocazional si sub anestezie locala. Se fac mici incizii in zone ascunse care permit introducerea instrumentelor medicale specifice. Stratul de grasime este intai fluidizat prin injectarea unui amestec de substante. Ulterior este introdus aparatul de aspirat si se indeparteaza stratul de grasime dorit.

Cat dureaza interventia?

Interventia dureaza in medie 1-2 ore pentru fiecare zona asupra careia se intervine.

Cum ne simtim dupa interventie?

Majoritatea pacientelor sunt incurajate sa inceapa sa se miste imediat dupa ce efectul anestezicului a disparut. La pacientele carora le-a fost extras un strat important de grasime li se recomanda sa ramana internate si peste noapte. Recomandari post-operatorii Zona care a fost supusa interventiei chirurgicale este protejata de un pansament special, aplicat foarte strans Acest pansament special are rol in stabilirea unui nou contur al siluetei sau al zonei asupra careia s-a intervenit, in impiedicarea sangelui sau altor fluide sa se acumuleze in zona aspirata Acest pansament special trebuie purtat in continuu doua saptamani dupa interventia chirurgicala si inca o luna in majoritatea timpului. Efortul fizic este interzis in aceasta perioada de timp. Alte feluri de liposuctie 

Liposuctia cu ultrasunete

  • Ultrasunetele sunt folosite pentru a fragmenta stratul de grasime. Operatia de aspirare va fi mai rapida si mai curata, insa pot aparea arsuri ale pielii in zonele cu un strat mai gros de piele.

Liposuctia oscilanta

  • Stratul de grasime este distrus mecanic prin introducerea unui tub care produce vibratii cu frecventa foarte rapida. Astfel stratul de grasime este indepartat rapid si nu exista riscul arsurilor de piele.

Ce procedura aleg?

Procedura este determinata de o combinatie de factori: zona exacta asupra careia se intervine, cantitatea de grasime ce urmeaza a fi indepartata, greutatea totala, consistenta pielii si tonusul muscular, tipul de distribuire a depozitelor de grasime, antecedentele medicale, obiceiurile alimentare, oscilatiile de greutate in timp, existenta sau nu a unui tratament medicamentos urmat...
Procedura va fi aleasa impreuna cu chirurgul plastician.

Unde se efectueaza liposuctia?

Liposuctia este o procedura care se incadreaza in sectiunea de dermatologie - estetica - chirurgie estetica. Asadar se realizeaza in clinicile specializate in chirurgie estetica.
Costurile Este bine de stiut inca de la inceput ca aceste costuri nu intra in categoria costurilor suportate de Casa de Asigurare a Sanatatii. In medie costurile unei liposuctii se ridica la 250 $ pentru o zona de interventie. In cazul liposuctiei in zona abdominala, se intervine in patru zone, deci costul se ridica in medie la 1000 $.

Articol de: Petronela - Anca Iliescu

Sursa: www.ele.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....