CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Ingrijirea parului / Cum să ai un păr frumos cu remedii naturale

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1915 Publicat la data: 2009-01-09 Autor: Saloane.ro

Cum să ai un păr frumos cu remedii naturale

Cum să ai un păr frumos cu remedii naturale

Păr uscat, electrizat şi fără volum? Nu eşti singura cu astfel de probleme. Pentru că podoaba capilară este totuşi cartea noastră de vizită, specialiştii vă vin în ajutor cu câteva reţete.
Alimentele ce conţin sulf te pot ajuta, naturiştii recomandând cât mai multe caise uscate, urzici şi ceai de urzici. Toate sunt bogate în sulf, un prieten de nădejde al părului.
Îţi poţi prepara o loţiune pe bază de frunze de buxus, creson sau urzică. Este de mare ajutor mixerul de această dată! Amestecul se ace cu puţină apă şi alcool de 70 de grade, în proporţie de 2/3 alcool şi 1/3 suc de frunze proaspete. Aplică regulat pe părul proaspăt spălat şi clătit.
Pentru a opri căderea părului, care primăvara se accentuează, masează regulat rădăcinile părului cu infuzie concentrată de frunze proaspete de urzică. Şi gălbenuşul de ou, în combinaţie cu uleiul de măsline, îţi vine în ajutor. Nu trebuie decât să te speli pe păr cu un amestec format din trei gălbenuşuri, o lingură de ulei de măsline şi puţină apă rece. Clătirea se face cu apă aproape rece, cu puţin suc de lămâie.
Poţi apela şi la ceaiul negru. Masându-ţi zilnic părul cu o infuzie concentrată de ceai negru, timp de o săptămână, căderea părului va deveni de domeniul trecutului.
La fel de eficientă este şi combinaţia de ulei de măsline cu tinctură de salvie sau cimbru. Trebuie să masezi îndelung pielea capului cu o loţiune compusă din untdelemn de măsline verzi, amestecat în părţi egale cu rom, în care ai adăugat şi câteva picături de tinctură de salvie sau cimbru.
Ţine părul înfăşurat într-un prosop întreaga noapte. A doua zi dimineaţă spală-te cu şampon şi clăteşte cu multă apă.

Reţete pentru păr fragil şi uscat

Părul uscat sau fragil îşi recapătă vigoarea după câteva şamponări cu săpunariţă. Pune la fiert un litru de apă. Când clocoteşte, adăugă 70 de grame de rădăcină de săpunariţă (trei linguri), lasă să fiarbă 20 de secunde, apoi stinge focul şi lasă decoctul să se infuzeze zece minute. Se strecoară lichidul şi se aplică pe părul umed, ca un şampon obişnuit.
Uleiul de măsline îşi dovedeşte eficacitate şi în cazul părului fragil şi uscat. Tot ce trebuie să faci este să –ţi revitalizezi părul cu o baie de ulei de măsline, aplicat pe toată lungimea lui. Lasă să acţioneze 30 de minute, apoi şamponează şi clăteşte din belşug. Şi sulful sublimat amestecat cu trei linguri de ulei de măsline, aplicat la rădăcina părului, lăsat să acţioneze toată noaptea, te va ajuta să ai părul frumos şi sănătos dacă aplici amestecul o dată la zece zile.

Tratamente pentru părul gras

Şi pentru părul gras există diferite tratamente naturiste. Cura cu ceapă este una dintre ele. Chiar dacă miroase urât, este eficientă. Masează-ţi rădăcinile părului, înainte de a te spăla pe cap, cu o jumătate de ceapă crudă. Specialiştii recomandă să o lăsaţi să acţioneze o jumătate de oră. Rezultatele vor fi miraculoase.
Poţi încerca şi un masaj cu tărâţe de grâu, o tehnică răspândită în Normandia. Macină prin râşniţa de cafea două linguri de tărâţe de grâu, pentru a obţine o pulbere fină. Masează-ţi pielea capului cu acest praf, câteva minute, înainte de a te spăla. Tărâţele absorb excesul de sebum, iar părul devine suplu, mătăsos şi uşor de coafat.

Articol de Magda

Sursa:www.madona.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....