CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Ingrijirea parului / Cum sa alegi o culoare potrivita pentru parul tau

Rating:5Voturi: Vizualizari: 4017 Publicat la data: 2009-10-20 Autor: Saloane.ro

Cum sa alegi o culoare potrivita pentru parul tau

Daca ai tenul deschis la culoare, ochii verzi sau albastri, si parul blond deschis sau blond inchis
Pentru un plus de naturalete, mergi pe suvite in nuante de blond diferite, de la blond cenusiu la blond foarte deschis. Sau ai putea, pentru un efect mai dramatic, sa intensifici culoarea cu cateva nuante de saten inchis sau cu tonuri calde, care ar crea un contrast palcut intre ten si par. Trebuie sa eviti nuantele de blond auriu intens, care ti-ar face tenul sa para tern.

Daca ai tenul mat, ochii inchisi la culoare si parul saten inchis sau negru: ti se potrivesc nuantele brune, satene sau castanii. Le poti imbogati cu reflexe vii in tonuri de acaju sau ciocolatiu care intensifica frumos culoarea. Daca esti cu adevarat indrazneata, ai putea opta si pentru un blond platinat, insa numai cu o tunsoare scurta. Altfel, ar fi vulgar. Ai miza pe un contrast ten-par foarte interesant. Ceea ce nu ti se potriveste sunt nuantele aramii si tentele de oranj.

Daca ai tenul rozaliu, pistruiat, ochii caprui si parul castaniu deschis poti alege fara sa iti fie teama de esec, nuantele de castaniu cald, rosurile aramii care ar atenua din roseata obrajilor. Pentru un plus de glamour, ai putea sa iti intensifici culoarea naturala prin vopsirea unor suvite in tonuri mai deschise (blond auriu) sau mai inchise (aramiu). Atentie, trebuie sa eviti decolorarile prea pronuntate (blond cenusiu sau blond platinat) care sunt cam... vulgare.

Daca ai ten de roscata, ochi deschisi la culoare si parul blond roscat sau saten aramiu poti ramane in aria blondurilor de diverse nuante (venetian, auriu, aramiu) sau a variantelor de rosu. Poti atrage atentia, in sensul bun al cuvantului, si daca mergi pe nuantele de rosu aprins. Trebuie sa stai insa departe de negru, care ti-ar aspri mult trasaturile si care ti-ar face tenul sa para mult prea alb.

Acestea fiind zise, sa presupunem ca ai terminat cu vopsitul, ai facut alegerea cea buna si esti fericita. Ceea ce trebuie insa sa stii este faptul ca si machiajul trebuie "asortat" acum cu parul asa ca se impun cateva schimbari in modul in care te machiai de obicei. Iata cateva reguli de catre trebuie tinut cont.

Cu un blond platinat, machiajul trebuie sa fii foarte discret. Pielea ramane pala, cu usoare tente de roz in obraji, iar gura va fi rujata in nuante fructate, naturale. Evita efectul de masca pe care ti l-ar conferi un fond de ten auriu inchis si niste buze rosii.

Cu un blond auriu, tenul va avea o nuanta bronzata, iar buzele roz-oranj, piersicuta. Evitati nuantele prea deschise pentru fondul de ten si nuantele nude pentru buze. Monotonia ar fi prea mare!

Daca ai ales un saten inchis, tenului i-ar prinde bine o nuanta de piersica, iar pentru buze ar fi indicate nuante de aramiu. Trebuie sa uiti si de suita ten bronzat, blush portocaliu si buzele in nuante aramii. Ar fi prea mult!

In cazul in care buclele tale sunt roscate sau aramii, acestea s-ar asorta de minune cu un ten in nuanta caisei si cu niste buze aramii. Sunt de evitat fondurile de ten in culoarea fildesului si buzele rosu aprins, contrastul ar fi prea puternic si... neplacut.

Cu un par negru, tenului ii sta cel mai bine in nuante deschise, iar rujul rosu va face buzele foarte... “kissable”, cum zice cantecul. Fugi de tenul rozaliu si de buzele pale. Ai fi prea... fada si nu te prinde!

Sursa: www. flu.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....