CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Editorial / Cele mai bine imbracate vedete din 2008

Rating:5Voturi: Vizualizari: 2154 Publicat la data: 2009-01-07 Autor: Saloane.ro

Cele mai bine imbracate vedete din 2008

Cele mai bine imbracate vedete din 2008 

Nu foarte multe s-au schimbat in lumea plina de stil a Hollywood-ului, o lume care in continuare este un punct de reper in lumea modei dar si centrul tendintelor si al bunului gust. People's Magazine a ales pentru anul 2008 cele mai bine imbracate vedete, tinandu-se cont de anumite criterii precum: originalitate, feminitate, personalitate si nicio greseala.
Dar sa nu mai pierdem timpul, iata cele 10 staruri care au uimit, au fost admirate si au ajuns in top:

KATE HUDSON

 

Kate s-a mentinut in top de anul trecut, anul acesta stilul ei schimbandu-se spre o feminitate plina de clasa si pasiune. Look-ul ei s-a dovedit impecabil la fiecare aparitie in public, fie in aeroport, la un cocktail sau la o gala. O aparitie ingenua si stralucitoare de fiecare data.

RIHANNA

Rihanna a oprit traficul la fiecare aparitie anul acesta. Cu un stil extrem de original, construit din piese vestimentare atent alese, de fiecare data, cantareata isi prezenta originalitatea cu o naturalete desavarsita, chiar si pe scena.

GWYNETH PALTROW

Anul acesta castigatoarea unui Oscar si-a dovedit feminitatea si stilul impecabil, pastrand acel look clasic care a consacrat-o si dezvaluind atuurile sale, precum picioarele lungi si drept si umerii perfecti cu tinute inedite si elegante.

FERGIE

De la adolescenta rebela cu buricul gol si cu haine stridente, iata ca Fergie a ajuns o femeie increzatoare care s-a impus anul acesta prin alegeri vestimentare corecte, care i-au pastrat in acelasi timp note din personalitatea ei rebela.

ANNE HATHAWAY

Frumoasa actrita cu ochi de caprioara a trecut printr-un an destul de dificil, dar asta nu a impiedicat-o sa arate fabulos la orice aparitie in public, prezentand un stil plin de contraste, de la eleganta desavarsita la glam rock.

HEIDI KLUM

Se pare ca acest supermodel nu va disparea niciodata din topurile frumusetii, stilul ei fiind inconfundabil de feminin, cu o nota de originalitatea descrisa de alegeri neconventionale combinate cu cele clasice.

SARAH JESSICA PARKER

Se pare ca nu numai columnista din Sex and The City este in topuri, ci si cea care o interpreteaza. Desi Sarah Jessica nu s-a impus neaparat ca o actrita fenomenala, cu siguranta s-a impus cu un stil plin de originalitate, combinatii inedite intre piese vestimentare de designer si branduri mici dar sigure.

MICHELLE OBAMA

Noua Prima Doamna a Americii s-a impus inca din campania sotului ei pentru presedintie pe scena modei, dovedind un stil impecabil si capacitatea de a uimi la fiecare aparitie prin eleganta. Se pare ca Michelle va fi una dintre acele Prime Doamne care va impune trend-uri si va uimi audienta, alaturi de Jackie Kennedy, Rosalynn Carter sau Nancy Reagan.

EVA MENDES

Desemnata ca una dintre cele mai frumoase si mai sexy vedete, Eva Mendes a impus un stil foarte feminin, optimist si suav, un stil care o transforma intr-o zeita sexy, infocata ce uimeste la fiecare aparitie si atrage toate blitzurile fotografilor.

CHARLIZE THERON

Ne-a demonstrat de foarte multe ori talentul ei actoricesc, si nu a pierdut niciodata ocazia sa repete aceeasi drama pe covorul rosu, fiecare aparitie a ei fiind maiestuoasa si imbracand frumusetea ei in cele mai interesante si elegante tinute.

Dintre vedetele autohtone, 3 dintre ele s-au impus in ceea ce priveste alegerile vestimentare deosebite si originale:

MIHAELA RADULESCU

Cu fiecare an, stilul vestimentar al Mihaelei se cizeleaza si este din ce in ce mai admirat. Mihaela a preferat intotdeauna un stil feminin, dar comod, original si tineresc.

ANDREEA RAICU

Frumusetea Andreei a fost completata anul aceste de alegeri vestimentare impecabile, care i-au scos in evidenta calitatile de necontestat: picioarele frumoase, umerii rotunzi si o linie a gatului de invidiat.

ELENA UDREA

Chiar daca nu ne intereseaza politica, cu siguranta ne intereseaza aparitiile doamnei Udrea, care uimeste intotdeauna prin vestimentatii bine alese, un stil inconfundabil plin de eleganta si de originalitate, depasind uneori limitele clasicului.

Articol de Gabriela David

Sursa: www.divahair.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....