CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Cariera / Promovarea incepe din prima zi de munca .

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1671 Publicat la data: 2008-12-05 Autor: Saloane.ro

Promovarea incepe din prima zi de munca .

Promovarea incepe din prima zi de munca .
        Poti visa la o promovare inca din prima zi de munca. Iti suna ireal? Afla ca intentia de a obtine o promovare nu apare si nu dispare la un moment dat, ci reprezinta o munca si o ambitie permanenta. Pentru ca in momentul in care speri la o promovare, ai de fapt pretentii de la tine si de la cariera pe care vrei sa o ai. Iar efortul este pe masura.
        Incercarea de a obtine o promovare se desfasoara pe o perioada mare de timp. Mai bine zis, poti spera la o promovare inca din momentul in care esti angajat. Totul tine de tine, de munca si daruirea ta. Nu am sa insir o reteta a succesului, ci cateva elemente de care ai neaparata nevoie pentru o promovare:

Pasiune

        Pasiunea, culmea, o voi pune inainte de munca. Aceasta deoarece in momentul in care iti place ceea ce faci, automat munca ta este mult mai calitativa si mai productiva. Astfel, intre un angajat pasionat de ceea ce face si unul care munceste din greu, cel dintai va fi preferat in momentul oferirii unei promovari. Asa ca ai grija ce domeniu iti alegi. Ce preferi? Sa alegi un domeniu care nu iti place si cu care te chinui sau unul de care esti pasionata si in care te descurci foarte usor?

Munca si seriozitate

        Ei, asta nu mai suna chiar atat de prietenos si atractiv. Insa daca vrei sa iesi in evidenta in mod pozitiv, trebuie sa muncesti si sa ai o anumita seriozitate in profesie. In sensul ca, in momentul in care spui ca vei indeplini o anumita sarcina, sa o faci. Si asta in timp util. Munca ta nu va trece neobservata.

Util, apoi indispensabil.

        ... O persoana care munceste cu spor si daruire, care face si munca multa si la termen... Ce ar mai trebui? A, da... O oarecare perseverenta, care te va ajuta, odata cu trecerea timpului sa fii vazut ca un angajat util, iar mai apoi chiar indispensabil. Crezi ca e greu?

Inventiv

        Un angajat care isi face bine si foarte bine treaba va fi fara indoiala apreciat, va primi si mariri de salariu... Insa in momentul in care el ramane la acelasi stadiu, se ajunge la o oarecare stagnare, care va fi inregistrata de angajator. Astfel, te poti mira de ce ramai pe acelasi post mult si bine, desi ai atatea calitati si muncesti atat de mult!... Afla ca nu este de ajuns. Incearca sa vii cu propuneri, cu idei bune si foarte bune, nu te teme sa iti impui punctul de vedere, sa iti dai cu parerea in sfera profesionala si sa fii mereu la curent cu nevoile din interiorul firmei. In situatii de criza, un ajutor real nu va trece neobservat...

Sociabil si diplomat

        Revin iarasi la omul care munceste enorm si care totusi nu intelege de ce nu este promovat. Pai mai avem o surpriza pentru el. Daca el prefera doar sa stea sa munceasca enorm, in ideea de a-si face datoria, astfel incat nu mai are timp si chef sa socializeze sau sa isi cunoasca mai de aproape colegii, munca lui e in zadar in mare parte. Sau cel mult stadiul lui ramane acelasi in ierarhia firmei.
         Care este scopul unei bune relationari cu restul colegilor? Nu trebuie sa uiti ca ai in jurul tau oameni, chiar daca munca este enorma. O legatura stransa sau macar cordiala nu se poate forma daca nu te-a interesat niciodata ce fel se simte intr-un anumit moment colegul de la biroul de alaturi.
        Mai mult, daca iti doresti o promovare, de cele mai multe ori o functie de conducere, gandeste-te ca va trebui sa coordonezi oameni si nu masinarii. Iar daca iti vei dori ca productivitatea sa fie maxima, va trebui sa stii cum sa ii abordezi atunci cand le ceri sa indeplineasca o anumita sarcina.

Colegi de munca sau prieteni?

        Unora li se poate parea ciudat, insa ar fi ideal sa socializezi cu colegii si in afara orelor de lucru. Iesiti impreuna la o bere, distrati-va in gasca si vei fi mirat cat de prietenosi si de "umani" pot fi acei oameni mereu rigizi si seriosi la locul de munca.
        Iar daca tu vei fi cel care va da tonul, vei deveni un fel de lider de grup care va invata incet incet cum sa lucreze cu oamenii. Pentru ca este o adevarata provocare...

O permanenta formare

        Chiar daca ai obtinut functia dorita, gandeste-te ca oricand poti mai mult de atat. Totul depinde de tine. Si nu ma refer neaparat la o marire de salariu, ci mai ales la o permanenta evolutie in cariera. Pentru ca intr-adevar, cariera reprezinta o scara cu multiple trepte. Tine de tine si de ambitia ta sa urci din ce in ce mai sus. Iar satisfactiile nu vor fi numai financiare, ci mai ales personale.

Articol: Marinela Gheorghe

Sursa: www.stilfeminin.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....