CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Machiaj | Make-up / 7 greseli in make-up si modul in care le poti evita

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1440 Publicat la data: 2008-12-03 Autor: Saloane.ro

7 greseli in make-up si modul in care le poti evita

7 greseli in make-up si modul in care le poti evita
    Inainte de a te machia, ia in considerare urmatoarele NU-uri cruciale care te vor ajuta sa realizezi un machiaj cat mai natural si mai potrivit. Citeste cu atentie si retine cele mai importante greseli pe care le poti face in materie de make-up si cum le poti corecta.

Problema 1

    Sprancene pensate excesiv Solutia: Nu te mai apropia de oglinda cu penseta in mana, lasa-le sa creasca la loc si du-te la un profesionist pentru a le oferi o linie cat mai naturala. Este una dintre cele mai dificile incercari, pentru ca trebuie sa rezisti tentatiei de a smulge firele crescute. Pentru a trece peste perioada aceasta, mascheaza firele crescute, umpland golurile cu un creion de sprancene. Insa, o data ce ai obtinut linia perfecta, vei observa ca intretinerea sprancenelor este mult mai usoara si aspectul mult mai natural.

Problema 2

         Ruj in nuante prea intense Solutia: Evita folosirea unui creion de buze in nuante intense cu un ruj la fel de intens, care tind sa imbatraneasca. Daca iti plac rujurile de acest gen, incearca sa folosesti gloss sau versiuni mai lucioase ale nuantelor. Chiar daca trebuie sa aplici mai des astfel de rujuri, este totusi cea mai buna optiune pentru un look modern si tineresc. Un bun exemplu este Clinique Almost Lipstick in Black Honey.

Problema 3

    Discordanta de nuante Solutia: Se poate ca tu sa nu observi ca fondul de ten nu se potriveste culorii tenului tau si liniile inestetice care se formeaza in urma aplicarii lui. Acelasi lucru se poate intampla si cu fardul de ochi sau cu blush-ul. Cheia este achizitionarea uneltelor potrivite, a unor perii moi sau bureti care sa aiba o capacitate de intindere foarte buna. Poti incerca: MAC 190 Foundation Brush

Problema 4

   Fond de ten nepotrivit Solutia: O problema care i se intampla fiecarei femei. Chiar daca ai gasit nuanta perfecta, fondul de ten cumparat in august s-ar putea sa nu se potriveasca in februarie. De aceea, trebuie sa ai cel putin doua nuante de fond de ten. In acest mod vei putea sa combini cele doua nuante pentru a gasi tonul potrivit pentru tenul tau. Cauta produse care se potrivesc texturii tenului si nu se oxideaza la interactiunea cu uleiurile naturale ale pielii. Trebuie ca nuanta fetei tale sa se potriveasca cu cea a corpului.

Problema 5

        Prea multa stralucire Solutia: Ceea ce deranjeaza cel mai tare la un make-up prea stralucitor, in afara de faptul ca nu ar trebuie sa fie purtat de persoane de peste 14 ani, este tendinta de a calatori pe toata fata, lasand pete stralucitoare unde nu trebuie sa fie. Daca ai o personalitate sclipitoare, atunci foloseste produse care sa contina bucatele de sclipici mai fine si nu folosi in exces. Incearca L'Oreal HiP Shocking Shadow Pigments.

Problema 6

        Prea mult bronz artificial Solutia: Folosirea in exces a produselor pentru bronz artificial poate da un aspect portocaliu tenului sau mult prea stralucitor. Fereste-te de produse care sunt stralucitoare si foloseste produse mate. De asemenea, nuantele lor trebuie sa fie diferite in functie de anotimp. Pe timp de iarna foloseste nuante mai deschise si in cantitati cat mai mici. Incearca Guerlain Terracotta Spray Bronzing Powder Mist.

Problema 7

        Neglijarea pielii Solutia: Pentru un make-up reusit trebuie subliniata importanta ingrijirii tenului, prin o alimentatie sanatoasa, prin folosirea de creme cu protectie solara si renuntarea la obiceiuri nesanatoase precum fumatul sau lipsa unei odihne regulate. De asemenea, retine ca fata ta se termina la nivelul sanilor si nu trebuie sa neglijezi ingrijirea gatului si pieptului.

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....