CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Machiaj | Make-up / Genele false: masura speciala pentru ocazii speciale

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1607 Publicat la data: 2008-07-09 Autor: Saloane.ro

Genele false: masura speciala pentru ocazii speciale

Ocaziile speciale cer masuri deosebite. Genele false pot fi arma ta secreta la care sa apelezi cand iti doresti o privire de diva. Iata cateva sfaturi pentru alegerea, aplicarea si folosirea genelor false:

Alegerea genelor false este destul de dificila. Acestea trebuie sa fie de calitate si, mai ales, trebuie sa arate cat mai natural. Adesea, genele false sunt insotite de adeziv special.

Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa testezi adezivul, aplicand pe o mica portiune in zona tamplei. Asteapta cateva ore pentru a observa daca esti sau nu alergica la una dintre substantele continute de adeziv. Desi sunt astfel concepute incat sa nu produca alergii, este bine sa nu risti, de aceea, nu uita sa faci acest test.

Pasul doi consta in taierea genelor la dimensiunea dorita, adecvata ochilor tai. Tine banda de gene deasupra pleoapei, iar daca este mai lunga decat linia genelor tale, tai-o la dimensiunea potrivita.

Unele gene false sunt prevazute cu o banda adeziva, in timp ce altele se gasesc in pachet alaturi de un tub de adeziv special. Cele cu banda adeziva sunt mai usor de folosit pentru ca nu trebuie sa aplici tu adezivul. Inlatura folia protectoare de pe partea adeziva si lipeste genele false pe linia genelor tale, cat mai aproape de baza genelor. Nu uita sa citesti si sa urmeazi cu atentie instructiunile de pe ambalajul genelor.

Nu aplica fard de pleoape inainte de a lipi genele. Fardul poate impiedica banda de gene false sa se lipeasca bine pe pleoapa, existand riscul sa iti "pierzi" genele...

Dupa ce ai aplicat genele si esti sigura ca acestea s-au lipit bine, foloseste un creion dermatograf negru sau maro pentru a sublinia linia genelor. Delimitarea dintre pleoape si genele false va fi mai putin vizibila si genele vor parea mai naturale.

Pentru ca genele sunt deja lipite, acum poti folosi fardul de pleoape pe care il doresti. Daca pe genele false se asaza accidental pulbere de fard, indeparteaz-o cu o pensula curata pentru machiaj.

Aplica mascara pe genele tale, dar si pe cele false. Pentru ca genele false sunt adesea voluminoase si destul de lungi, nu este necesar sa folosesti prea multa mascara. O vei folosi pentru a uniformiza genele naturale cu gele false. Aplica mascara cu miscari delicate evitand astfel dezlipirea genelor false.

Nu dormi niciodata cu genele false la ochi! Indeparteaza-le folosid un demachiant obisnuit, care va inmuia adezivul. Nu incerca sa tragi pur si simplu de gene. Chiar daca vei reusi sa le dai jos astfel, vei smulge si cateva dintre genele tale naturale. Dupa ce ai aplicat demachiantul, asteapta cateva secunde apoi incearca sa le dezlipesti.

Poti folosi o pereche de gene de cateva ori, in functie de tipul acestora. Citeste instructiunile si recomandarile de pe ambalaj ca sa te asiguri ca acestea pot fi refolosite.

Cateva recomadari:

  • Chiar daca adori efectul pe care genele false il dau privirii tale, nu exagera cu folosirea lor.
  • Pentru ca volumul si lungimea lor le dau adesea de gol, nu este recomandat sa folosesti genele false cu orice ocazie, mai ales in plina zi. Pastreaza-le ca "arma secreta" pentru petreceri sau evenimente deosebite.
  • Ai grija de unde achizitionezi genele! Acestea trebuie sa fie de cea mai buna calitate, iar tu trebuie sa fii sigura ca nu iti pui in pericol sanatatea ochilor.

Sursa: www.eva.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....