CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Frumusete / Manichiura de vacanta

Rating:5Voturi: Vizualizari: 2872 Publicat la data: 2008-07-25 Autor: Saloane.ro

Manichiura de vacanta

A venit vacanta, iar odata cu ea a sosit si momentul in care este necesar sa uitati de trezitul de dimineata, de hainele protocolare, de coafura impecabila si de unghiile scurte, pictate in culorile clasice ale manichiurii frantuzesti.

Asta este vara in care trebuie sa uiti de reguli, de eticheta si sa faci tot ce iti trece prin cap, fara a te gandi prea mult daca este bine sau rau, daca vor exista consecinte sau nu. Daca aceste sfaturi vin in contradictie cu firea ta conservatoare sau nu se potrivesc statutului tau civil, indrazneste si sparge rutina macar in privinta vestimentatiei, a machiajului sau a manichiurii.

In vacanta nu este nevoie sa tii cont de sfaturile stilistilor si ale criticilor de moda care iti interzic cu desavarsire sa iti pictezi pe unghii fluturasi ori flori si fii libera sa experimentezi cat mai multe modele si culori extravagante.

In privinta culorilor, puteti lua exemplu celor mai in voga vedete care nu se sfiesc sa isi coloreze unghiile in cele mai nebunesti nuante. Campioana este Rihanna care nu pierde nicio ocazie atunci cand iese in public pentru a-si etala unghiile pictate in cele mai impresionante culori: de la mov, galben, albastru, orange, roz, pana la nuanta de verde pe care o zarim la semafor.

Cand vine vorba de modele pentru unghii, incercati sa nu alegeti un model foarte incarcat, cu multe culori, dungi sau buline. Limitati-va la un singur model: fie alegeti sa va pictati un fluturas discret, pe marginea unghiei, fie desenati cu ajutorul pensulei linii discrete, in nuante stralucitoare, aurii sau argintii, care va vor scoate din anonimat.

Ca sa nu fiti catalogata drept o persoana cu manichiura vulgara, aplicati modelul doar pe o singura unghie, de preferat pe inelar.

Lungimea unghiilor este un subiect destul de delicat pentru noi. Multe dintre noi ne dorim ca ele sa fie lungi, tari, rezistente si sa nu se rupa cand ne este lumea mai draga. Cele mai populare forme de unghii sunt cele patrate, urmate de cele ovale sau usor rotunjite la colturi.

Daca va doriti cu adevarat sa iesiti in evidenta, incercati unghiile foarte lungi si ascutite. Pentru a avea o astfel de forma, este absolut necesar sa apelati la o manichiurista profesionista, care va da o forma egala tuturor unghiilor.

Unul dintre neajunsurile acestui model este ca va tine la distanta un posibil barbat interest de voi, care cu siguranta se va speria de forma unghiilor voastre. Asadar ganditi-va bine la avantajele si dezavantajele pe care vi le poate oferi o astfel de manichiura.

Sursa: www.kudika.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....