CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Ingrijirea parului / Tendinte in coafura pentru sezonul toamna-iarna 2008-2009

Rating:5Voturi: Vizualizari: 2027 Publicat la data: 2008-10-09 Autor: Saloane.ro

Tendinte in coafura pentru sezonul toamna-iarna 2008-2009

In timp ce tendintele in machiaj pentru sezonul toamna-iarna 2008-2009 se intorc catre clasic si purtabil, coafurile propun, ca si tinutele vestimentare, directii contrastante.

Astfel, tendinta "dramatica" "Super lucios", in care parul este puternic impins spre spate, a facut echipa buna cu stilul auster al lui Balenciaga, in timp ce parul ciufulit prezentat in trendul "Lung si neglijent" s-a potrivit perfect stilului boemian al lui Gucci.

Una din cele mai "hot" directii ale sezonului o reprezinta puterea acordata culorii in colectiile Emporio Armani, Blumarine, Valentino si Dior, prezentari in care imaginea suprarealista a brunetelor sau forta coafurilor roscate nu au trecut neobservate. Parul a realizat diferenta si prin contrastele surprinzatoare din tendinta "Texturi stralucitoare", intalnite la Ossie Clark, Vivienne Westwood si Nicole Farhi. Suvitele ce trimit cu gandul la o planta agatatoare sau zonele coafate voit neglijent, alaturate zonelor cu un stil neted, au creat un efect neasteptat, capturand luminile podiumurilor intr-un efect de halou.

Trendul Retro readuce in actualitate stiluri consacrate. In colectia lui Graeme Black parul a fost strans dedesubt pentru a recrea iluzia boburilor din anii '30-'50, in timp ce in prezentarea Dior s-au remarcat coafurile inspirate din anii '60, cu parul ridicat in coc, in forma de stup de albine.

Lung si neglijent

Pentru admiratoarele stilulului hippy-chic, sezonul toamna-iarna 2008-2009 are o veste buna: coafurile pe par lung se intoarc in timp, catre anii '70, capatand o textura ciufulita si onduleuri inegale.

Imaginea feminina este accentuata de miscarea naturala a varfurilor parului, manechinele aparand in prezentari foarte increzatoare, purtand acest stil sportiv ce se potriveste atat tinutelor de zi cat si de noapte.

Pentru a crea aceasta coafura, trebuie sa adoptati cararea pe mijloc, elementul-cheie al tendintei Lung si neglijent. Parul poate fi tapat in crestet, dar atunci trebuie sa i se dea volum si pe lungime. In cazul in care parul nu e tapat, puteti sa va jucati cu lungimea realizand onduleuri cu ajutorul unor bigudiuri mari sau al ondulatorului. Daca parul are deja o usoara ondulatie, poate fi uscat liber sau cu difuzorul.

Tendinta intalnita in prezentarile: Gucci, Blumarine, Stella McCartney, Salvatore Ferragamo si DSquared

Super lucios

Tendinta propune coafuri pe un par cu luciu puternic, pentru o imagine impunatoare. Parul este pieptanat spre spate si finisat pana la perfectiune pentru o imagine puternica, taioasa.

Stilul ia doua forme: parul poate fi lasat liber, neted, fara volum; sau prins - fie intr-o coada de cal usor de realizat, fie intr-un un coc simplu, in special in cazul unui par foarte lung.

Pentru coafat utilizati perii mari, iar pentru o finisare impecabila, placa de intins. Indiferent de coafura aleasa, parul trebuie sa fie curat si sa aiba o conditie foarte buna. De aceea, e important sa se foloseasca atat balsam, cat si o masca, menita sa confere parului rezistenta.

Aceasta tendinta a fost prezentata in colectiile: Jaeger, Versace, Etro, Prada si Viktor & Rolf

Retro

 Pentru momentele de nostalgie, una din directiile in voga ale acestui sezon este stilul Retro, ce a readus in actualitate toate variantele de bob incepand cu perioada interbelica pana in anii 60.

Cararea adanca, cu varfurile parului rulate spre interior, pana la baza gatului, pentru crearea efectului de bob, a fost cheia stilului adoptat de Miss Jean Brody. Pentru o coafura de zi, parul poate fi strans intr-o parte, in usoare onduleuri, cu o agrafa sau o clema.

Admiratoarele rock-ului anilor '60 se vor regasi in stilul cu volum bufant, princiar, propus de Dior, sub deviza: Luxul suprem este reprezentat de parul cu volum.

Aceasta tendinta se intalneste in prezentarile: Dior, Dolce & Gabbana, Michael Kors, Emporio Armani si Graeme Black

Puterea culorii

Parul vopsit intr-o singura culoare este din nou la moda, dar nu oricum: este vorba de parul lucios, sanatos, cu o culoare vibranta si uniforma.

Nuantele de ciocolata si sofran (galben portocaliu) se alatura castaniului sau tonurilor puternice de rosu. Blodul iese din anonimat prin adaugarea unor tonuri calde de caramel.

Pentru obtinerea acestor nuante si un plus de senzualitate, specialistii P&G Beauty recomanda culorile fascinante si misterioase din gama Wella Safira: 7744 Chili, 8843 Granat aprins, 355 Trandafir sau 801 Nisip deschis.

Culoarea va fi pusa mai bine in valoare cu ajutorul buclelor mari, realizate cu bigudiuri calde sau ondulatorul, precum si prin folosirea, in timpul coafarii, a unui produs special pentru luciu.

Designeri in prezentarile carora a aparut aceasta tendinta: Gucci, Miss Sixty, Missoni, Ferragamo si D&G

Texturi stralucitoare

Aceasta tendinta creaza o combinatie interesanta intre un stil nepretentios, cotidian, cu unul sofisticat si stralucitor, prin alaturarea unei zone in care parul este puternic texturat cu o zona coafata neted; Acest rezultat se obtine, intr-o prima varianta, prin taparea parului in jurul crestetului. Se creeaza un efect prin care lumina este "captata" in jurul capului, intr-un efect de halou. Stilul se mai poate realiza lasand parul in coada de cal, nefinisat, doar tapat, pentru a crea o textura cu volum si o coafura avangardista, cu multa miscare.

Pentru realizarea acestei tendinte este esential ca parul sa fie extrem de sanatos, atat pentru a rezista socului mecanic produs de tapare, dar si pentru a-si mentine aspectul stralucitor. In aceste conditii, sunt recomandate utilizarea balsamului si mastii la fiecare spalare, sau a unui balsam fara clatire.

Tendinta prezentata in colectiile: Ossie Clark, Philosophy, Nicole Farhi, Fendi si Asprey

Material realizat in colaborare cu Razvan Andrei, stilist Wella Professionals, consultant P&G Beauty.

Sursa: www.eve.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....