CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Ingrijirea parului / Cum sa-ti alegi tunsoarea in functie de forma fetei

Rating:5Voturi: Vizualizari: 5787 Publicat la data: 2009-09-15 Autor: Saloane.ro

Cum sa-ti alegi tunsoarea in functie de forma fetei

Tunsoarea trebuie sa fie in acelasi stil cu genul de haine pe care le poarta o femeie si mai ales, sa-i reprezinte personalitatea. Pentru a alege o tunsoare potrivita trebuie sa tii cont de stilul de viata, tipul si textura parului si de forma fetei tale . Iti prezentam mai jos sapte stiluri ale formei fetei.
Cauta forma fetei tale si urmeaza sfaturile noastre.
Rotunda
Aceasta fata este caracterizata de barbia rutunda, care face fata sa para lata. Femeile care au aceasta forma, trebuie sa reduca volumul in parti si in dreptul urechilor, pentru a crea senzatia de fata subtire. Cel mai bine li se potriveste o tunsoare franjurata in jurul obrajilor, iar lungimea trebuie sa fie mai jos de barbie. Cararea pe mijloc, bretonul scurt, tunsorile drepte si cele scurte nu sunt recomandate.
Para
Aceasta forma poate arata in doua feluri: una cu fruntea lata, barbie ingusta si maxilarul mic iar cealalta cu fruntea mica, obraji mici si barbie rotunda. Este recomandat sa eviti tunsorile scurte si sa-ti prinzi parul in coada de cal. Volumul din varful capului trebuie redus. Punand accentul pe frunte si pe perciuni, veti atrage atentia asupra urechilor.
Ovala
Aceasta fata este putin mai lunga decat lata, cu fruntea lata cat obrajii. Multe tunsori se potrivesc acestei forme intrucat ea este considerata de catre stilisti aproapre perfecta. Este ideal sa purtati cateva suvite pe langa pometi sau in dreptul barbiei, in functie de ce trasatura vreti sa scoateti in evidenta. Trebuie evitate insa suvitele scurte in crestet, pentru ca aceastea arata fata sa mai lunga.
Inima
Fata in forma de inima are fruntea lata si barbia ascutita. Punctele importante ale acestei fete sunt ochii si obrajii. Femeile cu parul lung pot incerca sa isi lase cateva suvite indreptate usor spre fata, care sa le scoata in evidenta obrajii. Este de preferat sa purtati parul lung si sa evitati bretonul scurt, drept. Lunga si subtire Femeile care au o astfel de forma a fetei trebuie sa evite sa poarte parul lung, lipit de cap. O tunsoare bob ar da senzatia ca fata e putin mai lata.
Diamant
Fruntea este cea mai vizibila in acest tip de forma, de aceea tunsorile trebuie sa mareasca volumul in parti si sa mascheze maxilarul. Daca vei da volum bretonului, vei da senzatia de obraji lati, ceea ce nu e recomandat.
Patrata
Liniile drepte caracterizeaza aceasta fata. Tunsorile scurte nu li se potrivesc femeilor cu fata patrata, deoarece dau duritate si aspresc si mai mult liniile drepte ale fetei. Buclele sau varfurile filate diminueaza din aspectul colturos al fetei. Parul lung trebuie ondulat din partea inferioara a obrajilor pentru a obtine niste suvite lejere. Trebuie sa evitati tunsoarea bob, pana la barbie si bretonul. Acestea vor face fata sa para si mai patrata decat este.

Sursa: www.avantaje.ro
Autor: Oana Racheleanu

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....