CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Editorial / Horoscopul frumusetii 04-10 august 2008

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1550 Publicat la data: 2008-08-05 Autor: Saloane.ro

Horoscopul frumusetii 04-10 august 2008

BERBEC

Zeita pe podium

Atatea planete se straduiesc sa te faca sa arati grozav incat chiar nu mai e nevoie de vreun artificiu. Pur si simplu stralucesti pe toate partile, iar acest lucru se vede in orice mediu. Mai ales in cel amoros, spre sfarsitul saptamanii...

TAUR

Grija la silueta

Ai tendinta de a fi extrem de generoasa cu portiile tale. Totusi, Luna in  crestere te ajuta sa iei in greutate foarte repede si sa dai jos destul de greu. Stiu ca esti dinamica, dar poate ca ar trebui sa alergi mai mult decat sa te plangi sau sa urli la cei din jur...

GEMENI

Culori naturale

Stiu ca e in stilul tau nativ sa iesi in evidenta, dar rosul turbat in amiaza mare nu e chiar trendy... Plus ca nici accesoriile din aur nu prea au mai ramas in voga, asa ca asorteaza ceva din lemn la o rochie usoara din in. Vei vedea cat de bine te simti!

RAC

Mai mult sport

Ai cam lasat silueta pe seama altor zile, dar ceva te preseaza sa o tii sub observatie. Sa fie oare mersul la mare sau o noua relatie care promite mult? Oricare dintre variante te poate ajuta sa remodelezi soldurile si picioarele. Inotul e totusi mai putin placut.

LEU

Rujul e piesa de rezistenta

Buzele sunt cu siguranta cea mai expresiva forma a senzualitatii. Evita sa cazi in capcana naturaletii cu orice pret, uitand sa le accentuezi. Mai bine foloseste un ruj rezistent la transfer si o culoare vie, poate chiar roz ca felul in care vezi viata ta.

FECIOARA

Mai multe lichide

Caldura plus planetele din casa a 12 a te solicita, iar acest lucru se resimte si in organismul tau. Consuma mai multe fructe si foloseste masti pe baza de castravete, pentru ca pielea ta este cea mai sensibila parte in aceasta saptamana.

BALANTA

Frumusetea cere efort

Stiu ca ai zece mii de proiecte si intalniri peste intalniri, dar un machiaj proaspat si o rochie sexy nu face totul... Ca sa nu te trezesti la mare cu un trup cam greu si cu o piele uratita, ai grija la stilul vietii tale: incearca sa fii activa si la sala!

SCORPION

Mai usor cu dragostea

Nu de alta, dar te rupe de bani! Avand in vedere ca tii mortis sa ai vreo 3 tinute pe zi si vreo 3 tipuri de parfum care sa se asorteze cu hainele, cu el si cu starea ta de spirit, nu stiu unde vei ajunge... Ce ai zice de ceva mai clasic, gen rochie racoroasa si miros de par proaspat spalat?

SAGETATOR

Banii nu sunt problema

Mai degraba te ingrijoreaza timpul si gusturile tale extrem de sofisticate. Daca te asteapta vreo petrecere, cu siguranta nu vei gasi rochia de vis intr-o zi, asa ca fa-ti un plan inainte: ce culoare, ce model si ce pret. Turcoazul e o varianta.

CAPRICORN

Bani pe prostii

Cum nu stai deloc rau cu banii, te gandesti pe ce sa ii mai prapadesti. SPA, salate de te miri ce fructe si fel si fel de retete si nebunii pentru frumusete. Sper ca ai planuri mari, inclusiv de nunta, ca altfel te vei trezi frumoasa, dar falita...

VARSATOR

Prin casa

Nu stiu de ce atata interes pentru casa, dar daca tot ramai aici, fa ceva util. De exemplu, anul acesta se poarta culorile vii, energizante. Lasa mai multa lumina in casa alegand o perdea in tonuri pale sau dimpotriva, mai puternice. Nu e loc de cale de mijloc!

PESTI

Accesorii strengare

Stim ca esti o artista innascuta, dar chiar trebuie sa porti pene de curca agatate de geanta si buze date cu ruj stampilate pe geamul masinii tale? Stii, extravaganta poate cauza si accidente. Fii atenta la sfaturile unui stilist.

Sursa: www.constelatii.ro

 

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....