CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Cariera / Zodiile si cariera

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1997 Publicat la data: 2008-07-21 Autor: Saloane.ro

Zodiile si cariera

Toate uram trezitul de dimineata, care ne obliga sa renuntam la somnul dulce pentru a merge la serviciu, unde ne asteapta o alta zi de munca, intr-un loc, de cele mai multe ori, ostil si neprietenos.
In cazul in care nu stiati, astrele ne dezvaluie, pe langa previziunile zilnice sau potentialul erotic, ce cariera ni s-ar potrivi si ne-ar aduce cele mai mari satisfactii in viata profesionala.

BERBEC:

Nativele din Berbec vor avea o cariera incununata de succes daca vor alege meseria de neurochirurg, sportiv, stomatolog, avocat, om politic, architect, in cadrul armatei sau pozitii de conducere.

Femeile din Berbec au o inclinatie spre meseriile masculine, unde dau dovada de profesionalism, indrazneala si eficienta. Un angajat Berbec este intotdeauna loial fata de seful sau si fata de firma, si asta din convingere, el isi vede cu mult bun simt de raspundere, de sarcinile sale si in mod sigur nu va dezamagi.Locul ideal de munca pentru Berbec este in cadrul unei companii dinamice, zgomotoase, active unde isi poate valorifica spiritul de initiativa si gustul pentru risc. Lider innascut, Berbecul va incerca intotdeauna sa ajunga la tinta pe o cale directa, cat mai repede posibil.

Harnic si ambitios, Berbecului ii este totusi greu sa se adapteze unui loc de munca in care sa fie impins de la spate, controlat si criticat pentru ideile sale. Daca inca nu se afla intr-o pozitie de conducere, Berbecul are nevoie de foarte multa libertate pentru a-si pune in aplicare ideile indraznete, el urmarind de fapt gloria si recunostinta mai mult decat orice.

Cel mai mare defect al nativelor din Berbec este ca le place sa riste si se arunca deseori cu capul inainte, fara a intoarce o situatie pe toate partile, pentru a-i vedea beneficiile si dezavantajele. Datorita inspiratatiei de care da dovada, in cele mai multe cazuri, are parte numai de reusite.

Daca esueaza, are puterea de a o lua din nou de la capat, fiind pregatit trup si suflet pentru a ajunge din nou pe culmile succesului.

TAUR:

Pentru nativele din Taur, cele mai potrivite meserii sunt: profesiunile bancare, gastronomia, medic ORL, stomatolog, artist, pictor, cantaret, agent imobiliar, expert financiar, economist, estetician, decorator sau creator de moda.

Spre deosebire de Berbeci carora le place riscul, Taurii sunt niste fiinte care analizeaza foarte bine orice situatie inainte de a lua o decizie. Inzestrati cu o intuitie financiara deosebita, Taurii vor hotari ei insusi unde si cand isi vor pune in joc fortele si investitiile pentru a transforma orice afacere intr-una de succes.
Un Taur va sti intotdeauna pe cine pot solicita sau intreba sau cine le va face, pur si simplu o anumita favoare. De aici, se dezvolta si un talent organizatoric deosebit, fara prea multa risipa de energie.

Felul lor direct de a fi, de a spune lucrurilor pe nume are ceva datator de prospetime, chiar daca nu e intotdeauna placut pentru cel cu care are de-a face. Taurii nu au nicio problema in a-si impune punctul de vedere, iar atunci cand au o problema, scot cartile pe masa.

Taurii sunt statornici in meserie si isi schimba cu greu locul de munca. Atunci cand idealurile Taurului nu mai corespund cu ale firmei, va pleca fara cele mai mici regrete.

GEMENI:

Gemenii se vor indrepta in cariera spre meserii ca cea de avocat, jurnalist, functionar de birou, secretar, publicist, editori, comert, comunicatii, telefonie, literatura, invatamant, afaceri sau vanzari.

Datorita aptitudinilor lor de a aborda oamenii, atentiei si capacitatii de a reactiona bine si repede, Gemenii sunt persoanele cele mai indicate pentru toate activitatile care cer contactul cu clientii. Rareori intalnim printre Gemeni oameni care stau tot timpul la masina de scris.

Ei simt nevoia dialogului, a schimbului de pareri, ca sa-si puna in valoare toate calitatile.

Pentru a pastra ca angajat un nativ din Gemeni, este esential ca acesta sa primeasca mereu sarcini noi, indraznete, provocatoare care sa ii starneasca intelectul.
Nu suporta rutina, iar munca intr-un birou ii distruge psihicul. Adeseori incep mai multe lucruri deodata, dar nu reusesc sa le duca pe toate la bun sfarsit. Din acest motiv, ar fi bine sa aiba un asistent care sa le continue munca inceputa pentru ca ei sa isi concentreze atentia asupra altor sarcini.

Dau dovada de foarte multa inventivitate, au mereu idei noi si stralucite, chiar daca sunt dezordonati, imprevizibili, superficiali, iar uneori par ca sunt cu gandurile in alta parte.

RAC:

Meseriile in care nativele din Rac vor da randament maxim sunt: agent imobiliar, arhitect, functionar in administratia locala, istoric, notar, medic, decorator, proprietar de restaurante, gradinite, crese sau design vestimentar.

Racul este angajatul ideal. El este intotdeauna multumit, isi vede de munca in asa fel incat te poti bizui pe el, se plange rareori sau niciodata, are o inima calda si zambeste cu placere.

Nativele din Rac sunt firi discrete, carora nu le place competitia, rivalitatea, preferand sa isi croiasca un drum in cariera dupa vorba “incet, dar sigur”.
Daca insa ati gresit cu ceva unui coleg Rac, acesta va va purta dusmanie pana va iesi la pensie, chiar daca pe buzele sale nu va iesi niciodta un cuvant prin care sa se planga.

Racii se intalnesc cel mai frecvent la locurile de munca cu profil social. Un post de educator sau de infirmiera vine in intampinarea dorintei lor de a-i ajuta pe ceilalti mai multe decat o munca de birou.

Pentru ca un Rac sa renunte la locul sau de munca, trebuie sa se fi petrecut multe lucruri neplacute, in cele mai multe cazuri fiind tratat in mod nedrept, in timp ce el se straduieste mereu pentru binele general si are grija de toti ca o mama.

LEU:

Slujbele ideale pentru Leu sunt: invatator, actor, optician, bijutier, manechin, agent de turism, ambasador, organizator spectacole, orice functie de conducere sau activitati care implica copii.

Daca cineva este cu adevarat nascut sa-i conduca pe ceilalti, acesta e, in mod sigur, Leul si asta datorita firii autoritare si puterii de convingere innascute. Nativele din Leu nu au doar o dorinta puternica de succes, ci si constiinta de sine si puterea de a-l obtine.

Stralucitor, plin de resurse, inteligent si ambitios, Leul stie foarte exact ce vrea, si inainte de toate, cat vrea.

Ele isi pastreaza linistea si capacitatea de a privi in ansamblu, calitati necesare pentru a putea dirija si o mare orchestra.

Cele mai mare defecte ale Leilor sunt setea de autoafirmare si tendinta de a-si arata propria putere. Datorita acestora, colegii sau subalernii sai pot complota impotriva sa, inlaturandu-l din functia de conducere.

FECIOARA:

Nativele din Fecioara se regasesc in urmatoarele slujbe: bibliotecar, arhivar, functionar, contabil, asistent medical, farmacist, operator calculator, matematician, comert, electrotehnica, medic, inginer, inspector sanitar.

Nativele din Fecioara se ghideaza intotdeauna, in jobul ales, dupa regulile firmei, nefiind in stare sa se abata sau sa le incalce. Harnica, inteligenta, Fecioara este mereu dornica de munca, face ore suplimentare, fara sa se planga, facand, in cele mai multe cazuri, parte din personalul de baza al unei institutii, la care nu se poate renunta.

Nu ii place sa iasa in evidenta, preferand munca de birou, sa traiasca printre dosare, sa organizeze si sa transmita tot felul de informatii. Datorii firii sale pasnice, Fecioarele au cele mai putine sanse de a fi promovate, preferand sa ii lase pe altii sa preia fraiele conducerii.

Pentru a simti ca este valoroasa si ca munca ei este intr-adevar de folos, Fecioara nu are nevoie de critica, fiind si ea destul de autocritica, ci de incurajari, care sa-i redea increderea in sine.

Pentru ca iubeste foarte mult animalele si florile, Fecioara poate fi un excelent medic veterinar, dresor sau floral.

BALANTA:

Nativele din Balanta isi vor alege ca meserie decorator, pictor, stilist, medic, asistent social, consilier, negociator, dansator, avocat, jurist, divertisment, viata mondena, distractii, ceremonii sau meserii legate de frumusete.

Cu capacitatea sa de a aduna informatii, de a le filtra si de a stabili corelatii intre ele, nativele din Balanta sunt parca facute pentru a fi ziariste. Daca mai adaugam simtul pentru dreptate, rezulta si un anumit talent juridic. Dar, ca judecator, nativelor din Balanta le este greu sa treaca de partea cuiva si sa pronunte o sentinta clara.

Pentru a da randament la serviciu, Balanta are nevoie de un spatiu de lucru aerisit, armonios, amenajat cu bun gust; detesta munca fizica sau dusa in conditii dificile.

Balantei nu ii place sa ia decizii pentrui ca nu stie niciodata daca nu va trebui cumva sa deschida iar maine usa pe care tocmai a inchis-o, iar din acest motiv lasa deschise toate usile si merge pe mai multe fronturi simultan.

Este sociata, diplomata, ii ajuta pe cei noi sa se integreze, dovedintd ca poate fi un sef competent.

SCORPION:

Job-urile ideale pentru nativele din Scorpion sunt: farmacist, chirurg, scafandru, arheolog, detectiv, sexolog, psiholog, astrolog, spion, management, politica, profesii legate de moarte (pompe funebre, cimitire, morga), fisc, asigurari.

Nativele din aceasta zodie isi propun foarte de tinere un scop pe care vor sa il atinga si se numara printre cei care vad oriunde mai intai propriul avantaj si abia apoi nevoile celorlalti. Ele se incadreaza in viata economica, tes retele si lasa timpul sa lucreze in favoarea lor. Dar, cand i se ofera o oportunitate, Scorpionul nu o rateaza, exploatand la maxim, pur si simplu, posibilitatile care i se ofera pentru a avansa.

Sunt extreme de sociabile, intreprinzatoare, se amuza cu placere si sunt in stare sa urmareasca cu perseverenta un scop, sunt eficiente si capabile cu adevarat sa impinga inainte o echipa, prin munca lui. Desi are nevoie de colegi, nu este un adevarat coechipier. Imediat ce intrevede un avantaj pentru ea, nativa din Scorpion e capabila, fara sa arate, sa sustraga niste informatii esentiale sau sa canalizeze in mod convingator interesul celorlalti in alte directii, in timp ce ea lucreaza in taina la implementarea solutiei ideale, asigurandu-si un avans sigur.

Scorpionul poate avea un esec rasunator daca permite ca paranoia, orgoliul sau tendintele autodistructive sa ii guverneze viata. Cel care a ridicat vreodata un Scorpion impotriva sa ar trebui sa se fereasca: Scorpionii nu uita nimic si iarta foarte greu.

SAGETATOR:

Cele mai potrivite cariere pentru nativele din Sagetator sunt cele de ambasador, profesor, asistent universitar, translator, transport, comert, turism, sport, agricultura, administratie de stat, limbi straine, in domenii legate de religie, import-export, mass-media.

Sagetatorii sunt plini de entuziasm si elan in ceea ce fac si cu forta lor de propulsare il trag in sus, dupa ei, pana si pe cel mai pasiv membru al echipei.

Inteligente, cu un fler exceptional in depistarea oportunitatilor, nativele din Sagetator sunt mereu cu un pas inaintea celorlalti.

Are foarte multe idei stralucite, este plina de entuziasm, curajoasa cand se apuca de o sarcina noua, facand astfel ca lucrurile sa mearga inainte cu iuteala sagetii, dupa cum e felul Sagetatorilor.

Nu se dau inapoi de la niciun fel de munca, cheltuindu-si ultimul strop de energie, cand considera ca asa e bine. Trec la subiect in mod direct si fara ocolisuri, spun lucrurilor pe nume, facandu-si in acest fel si prieteni, dar si adversari.

Pentru ca este foarte constienta de atuurile sale, nativa din Sagetator poate deveni aroganta, plina de sine si lipsita de tact.

Din cauza entuziasmului cu care se apuca de o noua actiune, ignora de cele mai multe ori pericolele ce ar putea aparea, de aici survenind si prabusirea sa.

CAPRICORN:

Meseriile in care nativele din Capricorn vor inflori sunt: administratie, agricultura, anticariat, analiza si control, politica, medicina, matematica, jurist, economist, architect, geologie, consilier, salvamontist, domenii legate de pietre si munte.

Nativele din Capricorn sunt indaratnice, un “cap tare” dispus intotdeauna sa colaboreze pentru realizarea unui scop comun, si care, de aceea, vor ramane fidele si constiincioase la datorie. Se pricep foarte bine sa tina cuvantari si sa conduca discutiile, fara a fi starul talentat care face din orice aparitie un spectacol.

Sunt conservatoare in adevaratul sens al cuvantului, iar ceea ce e recunoscut drept just si bun este pentru ele un principiu suprem. Sunt realiste, genii ale finantelor, dar nu sunt ferite de un spirit de economie exagerat.

Nu le place sa fie impinse de la spate, sa fie zorite in rezolvarea unor treburi, dar se achita de munca lor cu multa grija si asa cum trebuie, deoarece au o inalta constiinta a datoriei. Nu sunt foarte sprintene si inovatoare, dar se pot concentra, lucreaza cu un zel mult peste nivelul mediu si sunt mereu dispuse sa se perfectioneze.

VARSATOR:

Meseriile in care nativele din Varsator se regasesc sunt: aviatie, stiinta, tehnica, informatica, internet, telefonie, relatii de comunicare, mass-media, audio-vizual, cinema, publicistica, invatamant, marketing, asistenta sociala, literatura SF, politica.

Nativele din Varsator debordeaza, de felul lor, de informatii si idei pentru care se entuziasmeaza repede, dar de care se plictisesc in urmatoarea clipa.
Este degajata, comunicativa, dar in acelasi timp este o persoana contradictorie, care se inclina dupa cum bate vantul si poate fi usor abatuta de la intentiile sale.
Este deschisa si curioasa aproape ca un copil si isi expune gandurile in fata oricui, fiind intotdeauna gata sa inceapa ceva nou.

Nu asculta ce spun altii, nu se simte datoare sa se supuna niciunei ordini in ceea ce priveste agenda calendaristica, redactarea unui protocol sau alte acte.
Pentru Varsatori, punctualitatea nu este un punct forte pentru ca ceasul se afla jos de tot pe lista de prioritati. Daca este contrazisa sau i se opune cineva, nativa din Varsator devine incapatanata si dictatoriala.

PESTI:

Pestii se regasesc in urmatoarele job-uri: asistent medical, psihiatru, pictor, spion, poet, scafandru, pedagog, profesii in medii retrase, cu acces limitat ( inchisori, manastiri, spitale, azile) laborant, psiholog, balerina, comert, relatii publice.

Nativele din Pesti dau impresia de blandete, par conciliante si placute ca un fotoliu in care te poti relaxa.

Flexibile, netede si sprintene, ele nu pot fi prinse pe picior gresit si, de aceea, sunt aproape inatacabile.

Pe nativele din Pesti va puteti bizui mereu, intrucat nu va va lasa la greu. Prin firea lor, ele nu sunt fanatice ale muncii, dar ii vine greu sa refuze cand i se adreseaza o rugaminte. Sunt prea dispues sa ajute, ca sa poate refuza. Nu e o trasatura negativa de caracter, dar exista pericolul de a se lasa exploatate de colegi si sefi.

Deseori se lasa duse de val, se refugiaza in niste preocupari care nu le fac sa mearga inainte, ci sa regreseze. In ceea ce ii priveste pe Pesti, ar mai fi de adaugat ca ele au mult prea multe de facut pentru altii si se neglijeaza pe ele insele.

Sursa: www.kudika.ro


Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....