CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Cariera / Cum sa faci ca sa iei jobul!

Rating:5Voturi: Vizualizari: 3628 Publicat la data: 2010-07-01 Autor: Saloane.ro

Cum sa faci ca sa iei jobul!

Daca te-ai decis asupra jobului care crezi ca ti se potriveste cel mai bine atunci e necesar sa urmezi cativa pasi pentru a-l si obtine.

Pasul 1- Completarea CV-ului

Chiar daca aplici la postul dorit pe internet, il gasesti intr-un ziar sau mergi direct la angajator, completarea CV-ului este un pas extrem de important.

CV-ul este propria ta recomandare, de tine tine modul in care te prezinti in fata angajatorului.
Un lucru destul de important este ca datele tale personale, educatia, experienta sa fie completate corect, sa nu minti pentru ca oricat de frumos ar suna in CV cativa ani de experienta, atunci cand vei incepe sa lucrezi pentru firma respectiva lipsa experientei se va vedea.

De asemenea, e important sa te gandesti ce ii lipseste CV-ului tau, ce anume ai putea sa ii adaugi incat sa il determine pe angajator sa te cheme la interviu. Uneori poti sa trimiti si un mesaj pe adresa de e-mail a companiei respective pentru a-ti arata dorinta de a obtine postul respectiv. Atata timp cat nu exagerezi cu e-mail-urile si telefoanele este in regula. Dupa ce ai indeplinit pasul unu si ai fost chemat la un interviu urmeaza

Pasul 2- Pregatirea pentru intalnirea cu angajatorul

Acum incepe cu adevarat munca ta. Inainte de toate trebuie sa cauti cat mai multe detalii despre firma respectiva, cu alte cuvinte sa te documentezi. Un intervievat documentat poate fi numai bun de angajat.

Daca potentialul angajator vede ca stii cateva detalii despre companie, cum ar fi amanunte istorice, ai un atu. Dupa ce ai terminat cu research-ul, e timpul sa iti pui in ordine cateva idei pentru interviul propriu-zis. E bine sa te gandesti dinainte de a merge la interviu de ce esti potrivita pentru job-ul respectiv, cu ce poti veni nou incat sa ajuti la sporirea afacerii companiei, cu ce te deosebesti de ceilalti candidati, care iti sunt calitatile, dar si defectele.

Multi angajatori vor sa stie astfel de lucruri, iar faptul ca te gandesti din timp te poate ajuta in timpul interviului. Nu trebuie sa iti formulezi dinainte raspunsurile pentru ca altfel nu ai mai fi naturala, insa e bine sa te gandesti cam ce ai putea raspunde, asa eviti sa te balbai, mai ales daca te emotionezi, sau sa te panichezi in cazul in care nu stii ce sa raspunzi.

 Un lucru la fel de important este si pregatirea outfit-ului. In fata potentialului angajator trebuie sa fii prezentabila si decent imbracata. O buna combinatie este un sacou, o camasa alba cu o fusta neagra sau orice altceva care te avantajeaza si nu atrage prea mult atentia.

Pasul 3- Fata in fata cu angajatorul

O data ce ai ajuns la interviu trebuie sa incerci sa iti stapanesti emotiile, in cazul in care ai, sa zambesti si sa fii politicoasa.

E important sa ii arati angajatorului ca il asculti, dar e bine sa pui si intrebari legate de postul la care candidezi. Ambele denota ca te intereseaza atat compania in sine, cat si job-ul respectiv. Spre sfarsitul innterviului, angajatorul iti va vorbi si de conditiile salariale.
Daca iti doresti job-ul respectiv vorbeste cu angajatorul deschis despre oferta. Explica-i angajatorului de ce ai vrea suma respectiva, cu argument.

Pasul 4, si ultimul de altfel, Multumeste indiferent de raspunsul angajatorului

Dupa incheierea interviului multumeste-i angajatorului ca ti-a oferit sansa de a te numara printre candidati.
De asemenea, dupa cateva zile este indicat sa trimiti o scrisoare de multumire, scurta si la obiect, in care sa subliniez ca iti doresti foarte mult sa incepi sa lucrezi in cadrul companiei respective.

Articol de  Ela Dia

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....