CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Editorial / Horoscopul frumusetii 14 - 20 iulie 2008

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1461 Publicat la data: 2008-07-15 Autor: Saloane.ro

Horoscopul frumusetii 14 - 20 iulie 2008

BERBEC

In contact cu tine insati

Cred ca este suficient de  placut seara ca sa nu te mai inchizi in casa, cu fel si fel de masti impotriva tenului sensibil si a cearcanelor cauzate de nesomn. La tine in aceasta satamana frumusetea vine din interior si ti se varsa pe chip mai clar ca la oricine. Asa ca incearca sa fii cat mai optimista si sa iti gasesti echilibrul in natura. Nu uita de ceaiuri, pentru hidratare.

TAUR

Timp pierdut

Evita multimile! Stiu ca ai treaba in o mie de locuri si partea ta practica este activata la maxim, dar risti sa iesi cam sifonata. Poate ca e timpul sa iti iei o masina sau un sot sau un sofer care sa nu uite in ce parte a orasului stai dupa cele 10 ore petrecute la job si inca 3 petrecute in magazinul de cosmetice.

GEMENI

Frumusete si stil pentru peteceri

In aceasta saptamana Luna te ajuta sa fii in centrul atentiei atat in cercul de prieteni, cat si in familie. Daca serbezi ceva special, incearca o coafura ceva mai neobisnuita. De exemplu, experimentele pe parul tau nu prea au cum sa dea gres in aceasta perioada. Ce ai zice de niste extensii? Desigur, sub supravegherea unui specialist!

RAC

Bani si inspiratie pentru shopping

Daca ai norocul sa dai peste niste bani, fii atenta la ce poti face cu ei. Din cate se pare, Soarele te indeamna sa faci drumuri si sa nu te opresti pana nu i-ai terminat pe toti. E foarte probabil sa alegi o investitie serioasa ori sa ii prapadesti pe maruntisuri. Orice ar fi, ai grija la culori: rozul turbat nu te prinde!

LEU

Armonia culorilor

Daca simti nevoia sa te rasplatesti in vreun fel, cumpara bijuterii. Este o perioada buna sa iti pui in valoare decolteul delicat sau mainile fine. Pietrele pretioase de culoare  roz sau gaben iti aduc energii pozitive si se armonizeaza cu energia semnului tau nativ. In schimb, nu purta haine foarte inchise la culoare, risti sa strici contrastul.

FECIOARA

Mai multa grija la dieta

Ai tendinta de a fi mai generoasa cu portiile tale de mancare. Daca de fel ai mare grija la silueta, in aceasta saptamana pari absorbita de alte si alte aspecte: prieteni, serviciu sau pur si simplu statul degeaba. Si cum nu se poate efort sau odihna fara mici capricii culinare iti tot dai in petic. Incearca sa alegi mai mult fructe si mai ales citrice.

BALANTA

Tinuta lejera, dar chic

Este musai sa ai grija la farduri. Luna iti influenteaza in aceasta saptamana sanatatea, iar partea afectata pare sa fie pielea. Ar fi recomandat sa folosesti o crema care sa te protejeze de soare si sa bei suficiente lichide. Evita mancarurile grase si rochiile mulate. Se poarta bluzele largi, asa ca este cazul sa te simti in largul tau!

SCORPION

Ia-ti gandul de la mancare gras!

Evita mancarurile grase in aceasta saptamana. Nu este vorba doar despre kilogramele pe care ti le vor face cadou, ci si despre starea de spirit care va lua si ea greutate. Daca simti nevoia sa te refugiezi in mancare este un semn de alarma ca exista undeva un dezechilibru. Cauta compania unei prietene sau iesi in aer liber. Incearca sa porti sandale in culori vesele: galbenul e pe val!

SAGETATOR

Nu lasa pe maine ce poti face azi

Nu oi fi tu mare fana de sedinte peste sedinte de SPA, dar in aceasta saptamana se cam cere... Un masaj, un tratament de relaxare ar fi bine-venite. Tine cont ca dupa o varsta nu va mai fi suficient sa te infometezi si sa alergi 5 kilometri pe zi ca sa arati bine si sa nu ai cosmaruri cu celulita, asa ca apuca-te din timp si da jos ce ti-a adus  concediul. Masajele anti-celulitice au efect daca te apuci din timp!

CAPRICORN

Fii optimista!

Incearca sa eviti in aceasta saptamana supra-aglomerarea. Poate ca te simti obosita inca din primele zile, dar acesta nu este un motiv sa stai in pat cat e ziua de lunga. Incearca sa gasesti un echilibru intre ce ai de facut si ce simti nevoia sa faci, fara a te obosi prea tare! Mastile cu ceai verde sunt recomandate. Mai incearca si cremele cu protectie solara daca ai treaba pe afara.

VARSATOR

Trup si spirit

Nevoia de frumos se exprima in aceasta saptamana mai mult in zona casei tale. Daca simti nevoia sa faci ceva renovari, gandeste-te la cateva principii de spiritualitate orientala sau macar consulta un specialist. Esti destul de stresata in aceasta perioada si poate ca lumina soarelui, impreuna cu cateva betisoare parfumate, vor avea mare efect asupra starii de spirit.

PESTI

Conecteaza-te la tine insati

Daca de ceva timp nu te-ai mai gandit ca dincolo de aspectul fizic mai trebuie si altceva, cu siguranta ideea iti va veni in aceasta saptamana. Te apuca brusc nevoia de a experimenta si lucruri noi care sa faca frumusetea ta permanenta si vie. Tai-chi sau yoga par mijloace noi de a aborda si frumusetea inetrioara.

Sursa: www.constelatii.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....