CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Editorial / Dieta in functie de zodie

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1661 Publicat la data: 2008-07-07 Autor: Saloane.ro

Dieta in functie de zodie

Berbec

Daca esti nascuta in zodia Berbecului, poti fi considerata o norocoasa. De ce? Pentru ca nu ai necazuri cu tesuturile adipoase sau cu retentia de lichide. Nu esti neaparat supla, dar reusesti sa iti mentii silueta fara prea multe probleme.

Mereu in miscare si plina de energie, arzi caloriile foarte rapid. Esti intr-o competitivitate cu tine insati, iar obtinerea rezultatelor rapide este un tel, dietele lungi nefiind pe placul tau.

Pentru ca adori mancarurile picante, problemele tale stomacale sunt destul de frecvente. Dieta astrologica iti recomanda o diversitate a produselor si o renuntare totala la grasimi si dulciuri. Nu trebuie sa faci excese de cafea, tutun, alcool sau bere, care pot accentua o eventuala bulimie de stres.

Poti adopta un regim disociat, iar daca ai puterea sa tii o dieta mai lunga, poti urma una saraca in calorii, dar bogata in proteine. Ai nevoie de alimente cu un continut bogat de fosfat de potasiu, precum rosiile, fasolea, nucile, maslinele, ceapa, bananele, laptuca, spanacul, caisele, lintea sau orezul brun.

Nu renunta la verdeturi (marar sau patrunjel), carnea de capra sau de oaie si fructe (pepene rosu sau grepfrut). Pentru a te mentine in forma, poti sa administrezi si vitamine ca PP si B12.

Taur

Pentru ca tii foarte mult la frumusetea si aspectul tau fizic, ai mare grija de silueta. Preferi alimentele naturale si, mai ales, acum, ca este vara, iti place sa ai un meniu cat mai colorat. Adori sa improvizezi, dar incearca sa nu amesteci totul cu paine, pentru ca te ingrasa si vei avea foarte mult de lucru pentru a pierde kilogramele in plus (nu uita sa verifici periodic functionarea tiroidei).

Mare iubitoare de natura, poti face oricand o plimbare prin parc cu bicicleta sau cu rolele, iar daca duci lipsa de timp, poti face oricand un masaj. Incearca sa stai cat mai departe de dulciuri si de grasimi. In dieta ta, cruditatile sunt pe primul loc, iar printre preferate se numara sfecla rosie, conopida, ridichile, spanacul, castravetii, dovleceii, fasolea de orice fel, varza, morcovii, mazarea sau rosiile.

Daca nu te poti abtine de la carne, opteaza pentru cea de vita. Nu uita sa consumi cat mai multe lichide (apa sau ceaiuri), menite sa iti purifice organismul si sa taie apetitul.

Printre fructele recomandate se numara si strugurii, merele, perele, fructele de padure, prunele, avocado, bananele, ciresele, portocalele si lamaile. Organismul tau simte nevoie continua de vitamina F.

Gemeni

Esti una dintre cele mai norocoase femei! Ai mereu un aer tineresc si o silueta supla. Pentru tine, miscarea este esentiala, drept dovada sunt arderile foarte bune. Oricand poti incinge o partida de tenis, un dans sau ping-pong, orice, numai sa ai cu cine.

Preferi diversitatea in locul cantitatii si nu esti o gurmanda inraita. Ai si mici defecte: adori produsele de fast-food si bauturile racoritoare dulci si acidulate.

Evita cafeaua, inlocuind-o cu ceaiurile de plante, care au un efect calmant, si renunta la oua si branza grasa.  

Te adaptezi foarte rapid in orice situatie, dar atunci cand esti stresata, ai tendinta de a rontai tot ce prinzi in mana, ca si cum acestea ti-ar atenua starea! Nu te mai trezi noaptea pentru a manca! Este clar ca iti plac mesele dese si usoare, dar nu incerca sa faci apel la portiile foarte mari.

Mancarea merge mai usor atunci cand la masa esti cu prietenii tai. Iti plac portocalele, perele, prunele, carnea de pasare, pestele si fructele de mare. Kilogramele in plus pot fi eliminate cu usurinta daca introduci in alimentatia ta legume si carne la gratar. Mancarurile preferate contin morcovi, fasole si mazare. Vitaminele care iti revigoreaza organismul sunt B1 si F.

Rac

Pentru ca iubesti miscarea, incearca sa exploatezi acest lucru la maximum. Nu esti adepta sporturilor extreme, dar inotul, aerobicul, tae bo sau jogging-ul pot fi trecute pe lista de prioritati.

Esti o gurmanda desavasita; iti place sa mananci la orice ora din zi si din noapte. Mai ales cand ai o problema emotionala... dulciurile iti alina sufletul, dar, din pacate, iti afecteaza silueta. Ar fi de preferat sa nu iti cumperi astfel de alimente, pentru ca nu te poti abtine si le devorezi fara a clipi. Silueta este in stransa legatura cu starea ta emotionala.

Se intampla sa ai probleme cu digestia, fiind predispusa la ulcer sau gastrita. Renunta la painea alba, inlocuind-o cu cea neagra, la bauturile acidulate, in favoarea ceaiurilor de fructe cu efect diuretic usor, si las-o mai usor cu sarea, pentru ca te poate balona.

Daca doresti sa scapi de kilogramele in plus, incearca o dieta ce are la baza produse lactate degresate, cereale, struguri sau ginseng, care iti reduce apetitul. Spune un "Nu!" hotarat excesului de condimente, dulciurilor si alcoolului (care iti poate provoca si dependenta).

Daca te "chinuie" celulita si ai probleme cu retinerile de apa, poti recurge la saune prelungite si un drenaj limfatic. Acum, ca e sezonul pepenilor rosii, poti manca oricat de mult iti doresti, pentru ca iti purifica organismul. Exista  perioade in care simti nevoia sa iti incarci "bateriile" cu vitamina B2.

Leu

Leoaicele migreaza intre doua extreme: ori sunt inalte si suple, ori sunt micute si grasute. Se simt bine in pielea lor, dar un regim de viata mai sanatos nu ar strica, mai ales ca nativelor acestei zodii le place sa fie admirate si adulate.

Fiind o felina, esti o carnivora inraita si iti este foarte greu sa te abtii. Faci din fiecare masa un adevarat festin. Pentru ca lactatele nu iti fac bine, poti incerca o dieta pe baza de fructe si legume. Iar daca nu poti renunta la carne nici un ruptul capului, poti opta pentru carne de pui, de curcan si peste, preparate la gratar.

Incearca si alimentele bogate in fier, precum strugurii, curmalele si spanacul. Poti suplimenta dieta zilnica cu fructe exotice, masline, vinete si pepene galben. Ca sa iti refaci rapid doza de energie, poti administra vitaminele A, D si H2.

Cu vointa si determinarea care te caracterizeaza, sigur vei reusi sa urmezi un regim de slabire Atkins si, chiar daca va fi pe termen scurt, va da, in mod sigur, rezultatele scontate. Nu prea te dai in vand dupa sport, dar vizitele la sala de fitness ti se par cea mai buna solutie, mai ales daca este un club exclusivist.

Fecioara

Fecioara, prin definitie, este o persoana delicata si zvelta, fara sa aiba probleme cu kilogramele in plus.

Nu esti o persoana lacoma, iti place sa mananci totul cu masura, acordand o foarte mare atentie sanatatii tale. Iar daca, printr-o minune, se intampla sa incepi o lupta impotriva kilogramelor in plus, nu te lasi pana nu ajungi la rezultatul pe care ti-l doresti. Te documentezi si nu te lasi pana nu iti gasesti dieta potrivita.

Iti plac legumele, iar o dieta vegetariana iti este mai mult decat adecvata. Preferi alimentele crude si proaspete, cu un continut scazut de calorii. Nu esti innebunita dupa sport, dar esti o persoana foarte agitata, ceea ce te ajuta sa te mentii in forma. Pentru ca iubesti animalele, poti oricand iesi la o plimbare prin parc cu cainele.

In cazul in care doresti sa urmezi o dieta, incearca una bazata pe fasole, conopida, telina, cartofi si gulii. Iti place sa devorezi o ciocolata intreaga, dar, daca vrei sa te mentii in forma, rareste aceste iesiri "gastronomice".

Balanta

Nu te poti abtine tentatiilor gastronomice si pace! Silueta ta tinde sa se rotunjeasca la maturitate. In fata bunatatilor, esti, practic, fara aparare. Daca vrei sa te mentii in forma, trebuie sa renunti la dulciuri si la fainoase.

Nu trebuie sa-ti chinui organismul cu un regim dur, ci trebuie sa gasesti un echilibru convenabil. Poti sa urmezi o dieta bazata pe zarzavaturi, ceaiuri, fructe si carne de pui.

Nu prea iti place miscarea, dar pentru ca te-ai nascut cu ritmul in sange, poti lua cateva cursuri de dans sau gimnastica ritmica. Trebuie sa eviti bauturile carbogazoase, alcoolul, mancarurile foarte condimentate si carnea grasa.

Incearca un mic dejun la care sa ai pe masa si niste germeni de grau, care iti vor da energie pentru toata ziua, continua la pranz cu niste legume - mazare, rosii, fasole si spanac, iar seara cateva fructe - mere, banane, cirese, pere, capsune, fructe de padure sau curmale. Organismul tau iti cere, mai mereu, un aport sporit de vitamina F.

Scorpion

Ai aceeasi tendinta de ingrasare pe care o au toate reprezentantele semnelor de apa (Rac si Pesti). Pentru ca esti o persoana care pune accent pe starea emotionala, apetitul tau poate fi influentat de starea ta psihica.

Daca iti pui in cap sa tii o dieta, este clar ca acest lucru iti va reusi, pentru ca nu iti place sa umbli cu jumatati de masura. Poti alege regimul disociat, vegetarianismul, sau, in cazuri extreme, chiar postul negru. Alimentele recomandate sunt meiul, germenii de grau, orezul brun, varza, guliile, telina sau castravetii, iar dintre fructe, indicate sunt ciresele, grepfrutul, lamaile, pepenii rosii si portocalele.

Adevarate minuni pentru organismul tau poate face si urzica, purificandu-ti si eliminand toxinele. Poti sa urmezi o alta dieta in care sa incluzi fructele de mare, salata verde, merele si ananasul. Si nu uita: dupa ora 18.00, nu se mananca nimic!

Daca esti o persoana stresata, poti elibera stresul acumulat prin tae bo, judo sau karate. Pentru intarirea rezistentei organismului, ai nevoie de vitaminele B12 si P. 

Sagetator

Ai un aspect sportiv, dar, odata cu trecerea timpului, esti mai predispusa sa te ingrasi decat nativii altor zodii. Esti foarte lacoma cand vine vorba de mancare si nu este vorba neaparat de cantitate, ci de continutul de grasimi pe care il au in compozitie alimentele preferate: carnuri grase, sosuri, maioneze si alune.

Daca vrei sa elimini kilogramele in plus si sa nu ai probleme cu ficatul, si asa sensibil, trebuie sa te obisnuiesti cu o alimentatie saraca in grasimi. Poti incepe o cura in care sa incluzi ceaiul verde sau chiar usturoiul, fie natural, fie capsule.

Renunta la carnea de porc prajita si inlocuieste-o cu niste carne alba perpelita pe gratar. Ai noroc ca iti place miscarea, iar cu putina organizare, iti poti concepe un program, in care sa incluzi cateva ore de aerobic, sa pleci in excursii pe munte, sa faci tenis sau chiar calarie.

Astrele iti recomanda o dieta bogata in legume (mazare, fasole, varza si telina) si multa apa, minimum 1-2 litri pe zi. Organismul tau are nevoie, in permanenta, de vitaminele F, K, B6, H, I si J.  

Capricorn

Esti o perfectionista si nu permiti grasimii sa iti deformeze silueta. Esti mereu in tema cu toate dietele si stii mereu ce trebuie sa pui in farfurie. Esti mereu ocupata si nu ai timp, de cele mai multe ori, sa mergi la sala.

Ca sa faci sport, chiar si atunci cand esti la birou, nu folosi liftul, iar la sfarsit de saptamana, nu ai voie sa refuzi o excursie la munte sau la mare, iar daca timpul nu iti permite, macar o plimbare in parc.

Evita alimentele condimentate si adopta o dieta care sa aiba la baza lactate degresate, carne slaba, ar fi de preferat de miel, varza, broccoli, porumb, orez brun, sfecla, cartofi, vinete sau telina.

Fructele tale preferate sunt gutuia si pepenele. Te refaci foarte usor cu ajutorul vitaminei C si L1. Evita dulciurile si condimentele tari. De preferat ar fi sa variezi dietele, pentru ca ai tendinta sa pui zilnic in farfurie aceleasi alimente.

Varsator

Esti mereu in actiune si, uneori, nici nu ai timp sa mananci si sa dormi cat ar trebui. Esti genul inventiv si iti place sa incerci mereu ceva nou; din acest motiv, faci tot felul de experimente in meniul tau zilnic. Cu cat amestecurile sunt mai ciudate, cu atat au mai mult succes la apetitul tau. Dar mare atentie! Poate iesi "fum" in micul tau laborator gastronomic, iar in organism pot avea loc dezechilibre.

Ti se potrivesc dietele disociate si consumul ridicat de lichide (inlocuieste cafeaua cu ceaiuri de plante si sucuri naturale). Pentru ca esti o fire optimista si cu un spirit inventiv debordant, dieta, oricat de drastica ar fi, se poate transforma intr-o distractie.

Iti fac bine mancarurile cu ton, peste oceanic, sfecla, telina, varza si ridichi; important este sa ai o dieta bogata in proteine. Inlocuieste dulciurile cu fructele proaspete, fie ele exotice (kiwi, mango) sau uscate (curmale, caise, prune). Vitaminele din complexul B au efect tonic asupra sistemului tau nervos. Fiind o persoana excentrica, sporturile extreme sunt pe placul tau (parasutism, aeromodelism sau planorism).  

Pesti

Esti predispusa la ingrasare, iar acest lucru te scoate din minti! Nu stii ce diete sa mai incerci. Celulita si retentia de lichide sunt inamicii tai principali si ai momente in care simti ca nu ii poti invinge. Poate ar trebui, mai intai, sa lucrezi la psihic si sa moderezi lacomia cu care privesti in farfuria prietenelor privilegiate de soarta.

Poti recurge la o dieta diversificata, fara dulciuri, condimente in exces, prajeli si grasimi. Te poti "infrupta" din peste, carne slaba, oua si lactate, dar si fructe si verdeturi. Astrele iti recomanda sa consumi peste proaspat, legume bogate in fibre si fructe exotice (mango si smochine).

Nu prea iti place sa faci sport, dar poti incerca gimnastica statica (a lenesilor), bazata pe contractia muschilor.

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....